Dokedy môžem po skúškach požiadať o vodičský preukaz?
Dneska som som spravil skúšky v autoskole v Nitre a policajt mi povedal že môžem si ho ísť dať robiť až nabuduci týždeň stredu ale všetci kamaráti mi hovoria že môžem ísť kľudne až zajtra tak teraz neviem či ma neoklamal ďakujem za odpovede 😂
Choď zajtra na oddelenie dokladov a opytaj sa či už más nahodené vodičské opravnenia v systéme.
Dostal si papier nie? Tak sup na policiu mozes si ho vybavit do 48hod, ked ho chces cim skor..normalne sa nacakas,kolko neviem..nam nahadzovali v ten isty den,na druhy den som bola na policii
@michal2233 jedna vec su uradne hodiny na klientskom centre (policii, odd. dokladov), tie su spravidla kazdy pracovny den, a druha ako rychlo sa udaje o osobach, ktore skusky absolvovali uspesne, dostavaju do ich systemu.
@madeincssr boli sme 10 a asi 2 sme spravili
@madeincssr boli sme 10 a asi 2 sme spravili
@michal2233 Záleží na policajtovi kedy odovzdá podklady. Nám povedal, že môžeme ísť hneď v deň skúšok, poobede. Nebolo to v Nitre.
Kedy ti povedal instruktor,kedy mozes ist???vtedy chod,aj oni to musia zapisat,potvrdit a pod.Aj na policii,do 2dni ak ho chces mat 33eur sa plati.Syn bol strasne nedockavy.
Dostal si papier nie? Tak sup na policiu mozes si ho vybavit do 48hod, ked ho chces cim skor..normalne sa nacakas,kolko neviem..nam nahadzovali v ten isty den,na druhy den som bola na policii
@anonym_620024 dcera urobila vodic. skusky pred tyzdnom a ziaden papier nedostala.
a auto už maš? ze sa tak ponahlas
Kokos ďalší darca organov ... Aj tak nemôžeš sám šoférovať tak kam sa ponahlas
Kokos ďalší darca organov ... Aj tak nemôžeš sám šoférovať tak kam sa ponahlas
@purple_wolf Ak má 18+ môže šoférovať sám

@michal2233 jedna vec su uradne hodiny na klientskom centre (policii, odd. dokladov), tie su spravidla kazdy pracovny den, a druha ako rychlo sa udaje o osobach, ktore skusky absolvovali uspesne, dostavaju do ich systemu.