Koniec autoškoly a ešte stále problémy s kuželkami
Ahojte normalne som sklamana zo seba ja neviem asi sa potrebujem iba vypisat. Uz budem mat poslednu jazdu v autoskole a potom skusky lenze mne to na cvicisku s tymi kuzelkami nejde a problem nieje ten ze neviem postup alebo ze kedy kam tocit jednoducho vzdy zle stojim vzdy to nejak prepasnem potom auto nestoji za rovno aj volant si vzdy vyrovnam ale furt si tam take chyby pri ktorych sa musim opravovat este ani raz som nespravila toto cele bez chyby. Jazdy su inak v pohode to mam aj celkom rada a plus hodiny mi uz nechce dat na toto instruktor lebo on nema cas a ze doteraz to ziaci nepotrebovali ludia ja pohorim
...nieje mozne ze sa to uz nedokazem dokonale naucit cvicisko ma autoskola neviem tam chodit iba oni maju kluce :( je mi luto ze jazdy ma bavia a toto mi nejde :(
@barbara9456 ako si spravila nakoniec ? Ale neviem ci to ma zmysel kedze cele to je postavene tak ze je to urcene iba na to vozidlo ktore pouziva autoskole ja darmo budem cvicit s priatelovym autom
@csipcsip000 až na tretíkrát 😀 má to zmysel, ide o to aby si si nacvičiela tie pohyby, neboj nič pôjde to. Aj si vystúp z auta nech pochopíš ako sa správa auto keď niečo urobíš ⭐
@csipcsip000 Ahoj, ako si to nakoniec zvládla? Medzi ukončením autoškoly a skúškou by mal byť zo zákona týždeň pauza - tento týždeň sa využíva na kondičné jazdy a dotrénovanie toho, čo žiakovi nejde. Ak si ešte nemala skúšku, alebo čakáš na ďalší termín, požiadaj inštruktora o pomoc, zaplať si kondičné jazdy a drite cvičisko. Mne napríklad vybavil inštruktor u skúšobného komisára, že som v aute mohla mať pustený vlastný playlist pesničiek, na ktoré som trénovala cvičisko - bez toho playlistu by som to nedala…
Na koniec ste sa to naučili? mám 44 rokov,skor som nemohla ísť na kurz-zdravotné dôvody,dnes som mala prvé cvičisko ale vyklepana som z toho celý deň..Prejde to či na to vobec nemám? kužele som nezvalila ani jeden ale ten stres je hrozný 🙁
Na koniec ste sa to naučili? mám 44 rokov,skor som nemohla ísť na kurz-zdravotné dôvody,dnes som mala prvé cvičisko ale vyklepana som z toho celý deň..Prejde to či na to vobec nemám? kužele som nezvalila ani jeden ale ten stres je hrozný 🙁
@anonym_8fb6b1 keď máš prvé cvičisko, tak to sa ešte naučíš, vôbec sa neboj. Cvičisko, narozdiel od premávky je len o mechanických pohyboch. Ja napr. odporúčam ten vlastný playlist s pesničkami, keď som bola v pohode a lepšie som sa sústredila (lebo mne sa dobre sústredí pri tuc tuc tuc) tak aj cvičisko som vždy dala na prvýkrát dobre…
@anonym_8fb6b1 keď máš prvé cvičisko, tak to sa ešte naučíš, vôbec sa neboj. Cvičisko, narozdiel od premávky je len o mechanických pohyboch. Ja napr. odporúčam ten vlastný playlist s pesničkami, keď som bola v pohode a lepšie som sa sústredila (lebo mne sa dobre sústredí pri tuc tuc tuc) tak aj cvičisko som vždy dala na prvýkrát dobre…
@deninka233 koľko cvičisiek je potrebné absolvovať?
Mala som stres z toho krutenia volantu ale nenaburala som,ziadny kužeľ som netrafila.
Zajtra mam skusky iba
Spravila som vsetko
@deninka233 koľko cvičisiek je potrebné absolvovať?
Mala som stres z toho krutenia volantu ale nenaburala som,ziadny kužeľ som netrafila.
@anonym_8fb6b1 To už vie tvoj inštruktor, opýtaj sa ho. Je tam nejaký zákonný počet hodín, ktoré treba stráviť na cvičisku, ale ja ich neviem. My sme mali 20 jázd a v rámci nich sme skoro vždy boli chvíľu aj na cvičisku.
Ako som tu dostala od anonymu nemily komentar ze v zivite nebudem dobry vodic tak vsetky skusky som dala na prvi krat dokonca aj kuzelky 😊
A viem ze toto zo mna vodica nespravi ale zas az taka hrozna potom niesom
Ako som tu dostala od anonymu nemily komentar ze v zivite nebudem dobry vodic tak vsetky skusky som dala na prvi krat dokonca aj kuzelky 😊
@csipcsip000 joj anonymy sú najlepší šoféri, tých si netreba všímať. Postupne sa vypiluješ 😉 len teraz treba neprestať jazdiť… Ja som si pre to dala aj zrýchlený vodičák vystaviť…
@csipcsip000 nemas v rodine nikoho,kto by ti pomohol to natrenovat?Ja som trenoval zo synom na parkovisku a pouzili sme miesto kuzelov,plastove flase.
@tundra ako ste vedeli na koľko metrov treba kužele rozložiť?
Ci len tak na slepo?
@csipcsip000 joj anonymy sú najlepší šoféri, tých si netreba všímať. Postupne sa vypiluješ 😉 len teraz treba neprestať jazdiť… Ja som si pre to dala aj zrýchlený vodičák vystaviť…
@deninka233 ja tiez 😄😄😄
@anonym_8fb6b1 nasiel som video na youtube
@tundra 🙂 ďakujem..každá autoškola by cvičisko mala mať stejne podľa predpisov minv.original kužele máme od suseda, už len ísť precviçiť🙂.stejne je to pre mňa horor,to cvičisko 🤦
@tundra 🙂 ďakujem..každá autoškola by cvičisko mala mať stejne podľa predpisov minv.original kužele máme od suseda, už len ísť precviçiť🙂.stejne je to pre mňa horor,to cvičisko 🤦
@anonym_8fb6b1 aj pre mna bolo cvicisko smrt a na skuske som dala najlepsie cvicisko 😂😂😂
@anonym_8fb6b1 aj pre mna bolo cvicisko smrt a na skuske som dala najlepsie cvicisko 😂😂😂
@csipcsip000 zajtra idem 2.x ale v strese som už teraz.. keď nejde o život,nejde o nič..beriem to tak že aj keď skončím a nepôjdem ďalej lebo na to nemám..nie každý môže byť vodičom 🤔
@csipcsip000 zajtra idem 2.x ale v strese som už teraz.. keď nejde o život,nejde o nič..beriem to tak že aj keď skončím a nepôjdem ďalej lebo na to nemám..nie každý môže byť vodičom 🤔
@anonym_8fb6b1 klidek tieto iste slova som si vravela aj ja a vidis to podarilo sa 😅
@anonym_8fb6b1 klidek tieto iste slova som si vravela aj ja a vidis to podarilo sa 😅
@csipcsip000 no ja mám už po 40tke,( skôr sa nedalo zo zdrav.dovodov), tak sa bojím že to na "staré kolená"nedám 😅🤦
@csipcsip000 no ja mám už po 40tke,( skôr sa nedalo zo zdrav.dovodov), tak sa bojím že to na "staré kolená"nedám 😅🤦
@anonym_8fb6b1 kdezeee naucis sa to aj u nas v rodine isla v 43 rokoch ked ja vravim ze sa to naucis co som bola z toho antitalent tak to tak bude uvidis 😅😄😄😄😄
@anonym_8fb6b1 kdezeee naucis sa to aj u nas v rodine isla v 43 rokoch ked ja vravim ze sa to naucis co som bola z toho antitalent tak to tak bude uvidis 😅😄😄😄😄
@csipcsip000 ďakujem za povzbudenie 🤗
@csipcsip000 ďakujem za povzbudenie 🤗
@anonym_8fb6b1 viem ze toto dobre padne cloveku ja som dostala nemile komentare no niektore iba takze to clovek fakt nepotrebuje citat a ja to myslim vazne kuzelky staci pochopit najprv fakt dokladne potom uz nebude problem
@anonym_8fb6b1 viem ze toto dobre padne cloveku ja som dostala nemile komentare no niektore iba takze to clovek fakt nepotrebuje citat a ja to myslim vazne kuzelky staci pochopit najprv fakt dokladne potom uz nebude problem
@csipcsip000 mam 3 cvičiska za sebou a mám z toho chaos,neviem to, asi to zabalím,nebudem sa zbytočne stresovať 🙁

Ja som na tom bola presne tak ako ty. Ani mne kuželky vôbec nešli... Nemáš nejakého kamaráta, alebo z rodiny niekoho kto má čas si to s tebou precvičiť na nejakom veľkom parkovisku kde nikto nie je? Ja som chpdila s ockom na parkovisko pri ZOO 😀
@barbara9456 ako si spravila nakoniec ? Ale neviem ci to ma zmysel kedze cele to je postavene tak ze je to urcene iba na to vozidlo ktore pouziva autoskole ja darmo budem cvicit s priatelovym autom