Môžem dostať pokutu za jazdu bez diaľničnej známky?
Ahojte, tri dni som jazdila bez platnej diaľničnej známky. Dostanem pokutu?
No ak ťa zachytili tak áno
Škoda, že akurát dnes sa mi pokazila čarovná veštecká guľa, hneď by som ti vedela odpovedať. Snáď, sa tu nájde niekto komu sa nepokazila a bude vedieť ti to z nej vyveštiť
@anonym_autor áno, dostaneš pokutu
S najvacsou pravdepodobnostou ano…
@anonym_autor A tú pokutu môžeš dostať tuším až do dvoch rokov, či tak nejako bola tá lehota... Muž sa raz tak pomýlil, vymenil si autá a šiel na diaľnicu (jednorázovo) s druhým autom, ktoré nemalo diaľničnú, pokuta nám prišla asi týždeň pred vypršaním tej lehoty na udelenie pokuty, už sme aj dávno zabudli, že šiel na inom aute. Rovnako tak po dlllhom čase prišla pokuta aj môjmu šéfovi. A kamoška len "omylom" vošla na diaľničný privádzač, otočiť sa už nedalo, zišla pri najbližšom výjazde a pokutu tiež dostala.
A jezdila jsi po dálnici?
A jezdila jsi po dálnici?
@anonym_c537f2 áno
Ak si siel po dialnici bez,tak rataj do nejakych 3-6 mesiacov postu v schranke.Maju trosku dlhsi reakcny cas.Na to uz maju kamery,nie policajtov.
@anonym_autor dostaneš. Aj ja som dostala 150€ som platila. 🙂 tu na sk ťa nebudú naháňať, tu sú na to "kamerky" čo snimaju každú spz takže okamžite vedia kto ma diaľničnou a kto nie
Ak si siel po dialnici bez,tak rataj do nejakych 3-6 mesiacov postu v schranke.Maju trosku dlhsi reakcny cas.Na to uz maju kamery,nie policajtov.
@maminkadeticiek aj mne to prišlo až po šiestich mesiacoch
@karollka21 jazdil 3 dní, ak by ho zachytili dnes, pomôže. Ak včera -predvcerom, už nie. Kolegyňa si uvedomila cestou z chalupy, vtedy zaplatili večer po návrate. Ale pokuta prišla z piatka, z cesty na chalupu.
Dostala som 2x , išla som len 2 rôzne dni ,zabudla som kúpiť. Raz som zabudla, ale hneď na druhý den som si kúpila a písala im, ze co sa stalo, a ze som si hneď na druhy den aj kupila viacdnovu aj ked ju uz nevyuzijem ( chodím parkrat do roka len po dialnici) ,sice mi odpisali, ze oni s tym nic nespravia , lebo to riešia iní, kde sa to postupilo, no pokuta mi vtedy neprišla. To bolo úplne prvýkrát, tie ďalšie 2 razy bolo až potom, nepoucitelna som bola.
najlepšie je kupiť si vždy ročnú. Nikdy nevieš kedy využiješ. Aj keď len sem tam počas roka ideš, stále sa to viac oplatí a nemusíš riešiť.
najlepšie je kupiť si vždy ročnú. Nikdy nevieš kedy využiješ. Aj keď len sem tam počas roka ideš, stále sa to viac oplatí a nemusíš riešiť.
@bennn no, mne sa to teda uz pri novej cene dialnicnej znamky neoplati. Ak idem raz za 2-3 mesiace, tak ma znamky stoja polovicu. Len treba dat pozor a nezabudnut ju kupit.
@anonym_autor dokonca si myslim, ze ti pridu 3 pokuty... za kazdy den jedna...
@karollka21 jazdil 3 dní, ak by ho zachytili dnes, pomôže. Ak včera -predvcerom, už nie. Kolegyňa si uvedomila cestou z chalupy, vtedy zaplatili večer po návrate. Ale pokuta prišla z piatka, z cesty na chalupu.
@lilke ano ano, ja som až neskôr dočítala, že tri dni, preto som hneď zmazala. V tomto prípade to budú asi tri pokuty, nedá sa im vyhnúť.
@lilke ano ano, ja som až neskôr dočítala, že tri dni, preto som hneď zmazala. V tomto prípade to budú asi tri pokuty, nedá sa im vyhnúť.
@anonym_ea13f4
@karollka21 bude iba jedna pokuta, ak sa v tomto roku nezmenil zákon. Od 1.priestupku po oznámenie priestupku polícia dáva iba 1x.
@anonym_autor dostaneš
Určite dostaneš, ale trvá to aj pol roka, kým príde do schránky.
Ano
Dostaneš určite. Ja som prešla len cca 10km a tiež mi prišla pokuta domov...
@anonym_ea13f4
@karollka21 bude iba jedna pokuta, ak sa v tomto roku nezmenil zákon. Od 1.priestupku po oznámenie priestupku polícia dáva iba 1x.
@lilke tiez si myslim, ze iba jedna pokuta. Tusim som citala, ze ak bolo porusenie v ramci jedneho mesiaca, tak posielaju len jednu.
V auguste som šla k sestre do CZ, zle som si nastavila navigáciu, čiže ma to hodilo na diaľnicu. Nedávno mi prišla pokuta 150€, ale do 15 dní som mala zaplatiť len 100. Čiže áno pokuty chodia aj nemáš diaľničnu známku
Dokonca sa dá cez internet kúpiť 24hodinova, teda zaplatíš hneď v ten deň do 24hodin 15€
@anonym_autor dokonca si myslim, ze ti pridu 3 pokuty... za kazdy den jedna...
@anonym_ea13f4 to nemusi ze za kzdy den jedna.
za kazdy jeden vstup na dialnicu moze prist jedna.
ja som raz zabudla ze mi skoncila. isla som po dialnici jeden den na chatu a naspat domov a prisli mi dve pokuty 😂😂
@anonym_ea13f4 to nemusi ze za kzdy den jedna.
za kazdy jeden vstup na dialnicu moze prist jedna.
ja som raz zabudla ze mi skoncila. isla som po dialnici jeden den na chatu a naspat domov a prisli mi dve pokuty 😂😂
@rk123 no, tak som to myslel / pochpil... ze 3 dni jazdila... teda najmenej 3x vosla... teda nie len ze dostane pokutu, ale viac pokut... a vlastne teda aj 6 moze ked pises ako si to mala ty..
@anonym_autor nie,že môžte,ale dostanete ju.
@anonym_autor nám nič neprišlo

@anonym_autor áno