Môžem dostať pokutu za jazdu bez diaľničnej známky?
Ahojte, tri dni som jazdila bez platnej diaľničnej známky. Dostanem pokutu?
@anonym_autor áno
@anonym_a0e8f4 urcite ano, mne prestala platit 13., zo 14. mam fotku aj pozdrav z policie
Škoda, že akurát dnes sa mi pokazila čarovná veštecká guľa, hneď by som ti vedela odpovedať. Snáď, sa tu nájde niekto komu sa nepokazila a bude vedieť ti to z nej vyveštiť
@anonym_0164c1 nepotrebuješ vestecku guľu na to aby si vedel/a odpoved. Ak ju/ho zachitili tak proste pokutu dostane. Bodka
Syn išiel tiež po diaľnici bez diaľničnej a samozrejme pokuta 150 euro.
@anonym_0164c1 nepotrebuješ vestecku guľu na to aby si vedel/a odpoved. Ak ju/ho zachitili tak proste pokutu dostane. Bodka
@anonym_826e08 kde v týchto riadkoch píše že ju (za)chytili? "Ahojte, tri dni som jazdila bez platnej diaľničnej známky. Dostanem pokutu?" Ako asi vidíš tam niečo čo ja nie. Keby ju chytili odpoveď by už vedela, či ju zachytili vedia zatiaľ len ony a možno tá veštecká guľa by to vedela, kým jej nepríde domov papier.
@anonym_826e08 kde v týchto riadkoch píše že ju (za)chytili? "Ahojte, tri dni som jazdila bez platnej diaľničnej známky. Dostanem pokutu?" Ako asi vidíš tam niečo čo ja nie. Keby ju chytili odpoveď by už vedela, či ju zachytili vedia zatiaľ len ony a možno tá veštecká guľa by to vedela, kým jej nepríde domov papier.
@anonym_0164c1 aj po dvoch mesiacoch môže prísť pokuta.
@anonym_0164c1 aj po dvoch mesiacoch môže prísť pokuta.
@elenatomasova ja viem a? Buď príde alebo nie. Pôvodný názov diskusie admini neskôr upravili aby to dávalo zmysel. Otázka od autorky nebola v duchu, či môže dostať pokutu ale či ju dostane tak ako v texte. A, či dostane to nikto odtiaľ nemôže vedieť. Či môže dostať to už je o inom.
@anonym_0164c1 jazdila po diaľnici bez diaľničnej známky su len dve možnosti buď má k….a šťastie a vyhla sa akejkoľvek možnosti zachytenia alebo ju zachitili a príde jej domov pokuta. Nič iné, na to fakt vestecku guľu netreba.
@anonym_0164c1 jazdila po diaľnici bez diaľničnej známky su len dve možnosti buď má k….a šťastie a vyhla sa akejkoľvek možnosti zachytenia alebo ju zachitili a príde jej domov pokuta. Nič iné, na to fakt vestecku guľu netreba.
@anonym_826e08 pôvodne tam nebolo, či ju môže dostať ako to upravili admini ale či ju dostane. A či ju dostane to nevie nikto možno mala k....šťastie. Možno ty máš schopnosti, ktoré ja nie ale ja neviem, či ju dostane. Či ju môže dostať to už je úplne o inom ale ona sa tak nepýtala a v čase keď som reagovala nebol adminmi upravený názov diskusie. Keby od začiatku tam bolo môžem dostať pokutu..
? Odpoviem áno, môžeš. Ale aká otázka taká odpoveď.
@anonym_826e08 pôvodne tam nebolo, či ju môže dostať ako to upravili admini ale či ju dostane. A či ju dostane to nevie nikto možno mala k....šťastie. Možno ty máš schopnosti, ktoré ja nie ale ja neviem, či ju dostane. Či ju môže dostať to už je úplne o inom ale ona sa tak nepýtala a v čase keď som reagovala nebol adminmi upravený názov diskusie. Keby od začiatku tam bolo môžem dostať pokutu..
? Odpoviem áno, môžeš. Ale aká otázka taká odpoveď.
@anonym_0164c1 je úplne jedno ako sa opýtala. Stále ostávajú len dve možnosti. Ale nie… niekto musí byt hneď múdri a robiť so seba dôležitú.
@elenatomasova ja viem a? Buď príde alebo nie. Pôvodný názov diskusie admini neskôr upravili aby to dávalo zmysel. Otázka od autorky nebola v duchu, či môže dostať pokutu ale či ju dostane tak ako v texte. A, či dostane to nikto odtiaľ nemôže vedieť. Či môže dostať to už je o inom.
@anonym_0164c1 mne to jedno,ja len svoju skúsenosť som opísala keď omylom som sa ocitla na diaľnici a hneď na prvom východe z diaľnice som ju opustila tak pokuta si ma našla 🙂
@anonym_ea13f4
@karollka21 bude iba jedna pokuta, ak sa v tomto roku nezmenil zákon. Od 1.priestupku po oznámenie priestupku polícia dáva iba 1x.
@lilke nemyslim si. vyprsala mi rocna dialnicna. zle som si zapamatala, kedy mi konci. isla som veselo na dialnicu. a o tyzden opat. pokuty mi prisli 2, cca po dvoch mesiacoch. az vtedy mi doslo, ze vlastne nemam dialnicnu. ak by to prislo po pol roku, tak ich mam aj desat...
Ahoj,áno, dostaneš domov pokutu. Známa použila iba pár km diaľnice kvôli havárii,ktorá zneprejazdnila obyčajnú cestu a žiaľ nič jej nepomohlo, musela to uhradiť.
Dostanes 3 pokuty, ale ak ten treti den bol dnes,stihas si este dnes kupit dialnicnu na benzinke, tak tretiu pokutu nedostanes.
Ja som tak išla kusok v Košiciach tiez omylom som volsa ozaj len kúsok a uz prešli 2 roky a nic mi neprišlo.
Nam prisla z jula teraz v septembri vo vyske 150€ ak zaplatis do 15 dni od prevzatia rozhodnutia dve tretiny sumy, co je 100€ zvysok ti odpustia.
@anonym_autor Ahoj, ja som dostala asi pred mesiacom. Kupujem ročnú a o jeden deň som sa sekla. Vlastne zo ZV do BB je to asi 10 min ale stačilo 😀 . Pokuta prišla do elektronickej schránky aj s fotkou ak ju máš asi do 10 dní.
Dostala som 150 eur. Ak zaplatím do 15dní tak to budem mat za 100€
Takže mňa poriesili rýchlo.
Mozno si prilezitostne prejdi ten usek (samozejme na aute s nalepkou), ci su tam tie kamery (neni to taka biela konstrukcia a nad kazdym jazdnym pruhom jedna kamera)?
@anonym_autor také sa pýtaš? to je štát, kde ťa stiahnu z kože , keby mohli ...
Dostaneš ju.
@anonym_autor ak je na useku dialnice kadial si isla kamera, co ta zachytila, s najvacsou pravdepodobnostou ano. Muz tak dostal, prislo to rychlo, do dvoch tyzdnov. Drzim palce aby to v tvojom pripade bolo inak

@anonym_autor Skoro naisto ta nejaka kamera zachytila dojde ti postou. Mozno ta zachytila viac krat. Minule usek asi kilometer raz, pokuta dosla