icon

Príhody a nehody z autoškoly

16. okt 2025

Máte nejaké príhody z autoškôl?
Smutné, veselé, nebezpečné,proste nezabudnuteľné na ktoré spomínate doteraz.?

ivuska00
16. okt 2025

Moja prvá jazda bola z areálu autoškoly do krčmy (bol to kúsok), kde si inštruktor išiel niečo vybaviť 😀 ...potom raz prevážal medzi nohami vo fľaši utopence a inokedy sme v stánku kupovali kvety, ktoré viezol svojej priateľke na dedinu (ženu mal inde). Ale strašný srandista, taký plešatý ujo 😀 Toto mi tak utkvelo 🙂

anonym_7b8653
16. okt 2025

Autoškola Gama, s.r.o. , Bratislava , vela rokov to uz je,

jeden super instruktor, kludny, pokojny, slusny.Prvych cca 5 jazd. A potom druhy, o ktorom ma iba zakaznicka varovala ze je uchylny. Hocikedy cestou k autu mna, aj inu zakaznicku objal okolo pliec. To bolo este ok. Pocas soferovania ma neustale drzal za stehno. Bolo leto, mala som raz kratsie sortky, raz dlhe dzinsy. Pri sortkach,
ma hladkal a plieskal po stehne. Ked skusal znovu, ked som mala dzinsy, odstrcila
som mu ruku.. Bol urazeny, krical o jazde a aute, pocas
mojej jazdy si siel kupit niejake diely pre auto....

dnes lutujem, ze po obdrzani vodicaku som ho nenahlasila. myslela som si , ze som sama na svete a ze to nepomoze. Dnes by som to urobila,
pre dobro dalsich zakaznikov.

anonym_79a411
16. okt 2025

autoškolu som robila ako mladučká vydatá pani.
raz ma zobral inštruktor na jazdu do susedného okresu - išli sme pre jeho syna do nemocnice. manžel ma nechcel pustiť, potom zas vyvádzal že ide aj on a že bude sedieť vzadu. inštruktor ho vysmial .
domov som prišla s asi 3 hod. meškaním. Manž. už čakal pred domov nachystaný. To bolo rošambo. hanbila som sa neskutočne.
z manžela je už ex, lebo takéto scény dokázal vyrobiť takmer všade. inštruktor si možno ešte teraz hladí líce po ktorom dostal od manž.

gypsomilka
16. okt 2025

Ja som mala jazdu instruktor tak okolo 60r proste pre mna 18r vtedy dedko. A tak si soferujem ,kde hovoril som sl az zrazu sme sa objavili pri takom lesiku ako keby. Ze zhasnite motor a dajte rucnu. Otocil sa na mna a hovori mi: viete slecna co sa v takom lesiku robi? A chcela som mu povedat,ze nie a uz ako som isla povedat tak on ze: ano aj to co si myslite ale to si robte so svojim frajerom ,ja musim ist curat 😂😂 hned som tu.

anonym_01c00d
16. okt 2025
@anonym_7b8653

Autoškola Gama, s.r.o. , Bratislava , vela rokov to uz je,

jeden super instruktor, kludny, pokojny, slusny.Prvych cca 5 jazd. A potom druhy, o ktorom ma iba zakaznicka varovala ze je uchylny. Hocikedy cestou k autu mna, aj inu zakaznicku objal okolo pliec. To bolo este ok. Pocas soferovania ma neustale drzal za stehno. Bolo leto, mala som raz kratsie sortky, raz dlhe dzinsy. Pri sortkach,
ma hladkal a plieskal po stehne. Ked skusal znovu, ked som mala dzinsy, odstrcila
som mu ruku.. Bol urazeny, krical o jazde a aute, pocas
mojej jazdy si siel kupit niejake diely pre auto....

dnes lutujem, ze po obdrzani vodicaku som ho nenahlasila. myslela som si , ze som sama na svete a ze to nepomoze. Dnes by som to urobila,
pre dobro dalsich zakaznikov.

@anonym_7b8653 Z tohto by som mala dodnes traumu.

zuzanita1609
16. okt 2025

Ináč,keď mám na figu day, pustím si na YouTube jedného pána inštruktora z Poľska. Není chvíľa potom,čo by som sa nesmiala a ešte keď je to v poľštine 😁.

mimikarol
17. okt 2025

Mám skoro 40 rokov a v živote po mne žiadny chlap nekričal toľko ako inštruktor. Bola som spomalená, horšiu žiačku ako som bola ja mal v živote len jednu, za takých šoférov ako som ja sa stávajú dopravné nehody, všetko mi trvá týždeň...Keď nám druhý šofér obsadil miesto na parkovanie pred obchodom tak som si myslela že už vyskočí z auta a jednu mu vrazí. Nadával na ostatných vodičov....
Zo začiatku som mala s neho stres ale potom som si povedala že kašlem naňho, už mi to aj smiešne bolo keď mal nervy, a chápala som že keby nerobím chyby tak nemá na mňa nervy. Prežili sme, naučil ma a zatiaľ je to 5 rokov bez nehody tak snáď to tak aj ostane.