Prvá jazda po autoškole
Dobrý večer, chcem sa spýtať či niektorý z vás si tiež pri svojej prvej jazdy po ukončení autoškoly pripadali ako hlupáci. Ako keby som prvý krát sedela za autom, celá vystresovaná. Tak som sa necítila ani s učiteľkou v autoškole.
Nie, nepripadala som si tak. Vybrala som si kvalitnú autoškolu, v ktorej ma inštruktor pripravoval na jazdy bez neho. Pokiaľ nie si si istá choď na kondičnú jazdu. Keď je v strese šofér až tak, že sa cíti ako prvý krát za volantom (pokiaľ nezveličuješ) tak to môže skončiť malérom a asi nemusím hovoriť, že môže byť smrteľný.
@anonym_474278 husteeee fuuuuu🤣🤣🤣frajerina
@anonym_474278 husteeee fuuuuu🤣🤣🤣frajerina
@anonym_fe1c58 frajerina má byť necítiť sa ako prvý krát za volantom s vodičským preukazom? Keď to naozaj je, tak máš pravdu som frajerka.
@anonym_fe1c58 frajerina má byť necítiť sa ako prvý krát za volantom s vodičským preukazom? Keď to naozaj je, tak máš pravdu som frajerka.
@anonym_474278 široké ramená máš, to sa musí uznať 🤣🤣
@anonym_474278 široké ramená máš, to sa musí uznať 🤣🤣
@anonym_fe1c58 je rozdiel cítiť prirodzený stres z toho a cítiť sa tam ako po prvý krát. Veľmi dobre si pamätám na stres z prvých jázd v autoškole, rovnako na prvé jazdy po nej. Nedá sa to porovnať.
No ja ked som dnes bola v meste,tak asi pojdem do roboty vlakom,ja ani zo synom nejdem pri takto neupravenej ceste ako bola dnes,opet sa ukazali cestari ako su pripraveny na 2he snezenie.Iba s muzom sadnem do auta,ale aj tak mam velky stres.Ani po x rokoch od havarie na takej ceste ma ten strach,stres, nepresiel.A to mam vidicak 20r.A jazdim stale.
@andrea719 nepripadala som si ako hlupák,ale keď som sadla prvý x sama do autá mala som strašný stres. Keď pri mne sedel chlap nie,ale sama to bol des. Ale to po pár dňoch prejde a budeš v pohode.
@andrea719 možno by si si mala sadnúť za volant,nie za auto😀
Mala som auto v servise takže keď som si bola pre doklady musela som odšoférovať svoje auto zo servisu domov. Muž išiel na svojom predomnov. Cesta bola v pohode ale keď som išla zaparkovať tak som si svoje "pokrstila" o bránu. Ale len trošku, taký šuch 🤭

Nie, nepripadala som si tak. Vybrala som si kvalitnú autoškolu, v ktorej ma inštruktor pripravoval na jazdy bez neho. Pokiaľ nie si si istá choď na kondičnú jazdu. Keď je v strese šofér až tak, že sa cíti ako prvý krát za volantom (pokiaľ nezveličuješ) tak to môže skončiť malérom a asi nemusím hovoriť, že môže byť smrteľný.