Skúsenosti s okuliarmi na šoférovanie v noci
Dobrý večer, chcela by som poradiť či má niekto skúsenosti s okuliarmi na šoférovanie v noci. Čítala som že slnečné okuliare so žltými sklami sú na to vhodné. Mám veľký problém že ma oslepujú proti idúce autá, aj keď sa pravdaže snažím nepozerať do svetla. Niektoré autá však majú tak silné svetlá, že potom sotva vidím či som na ceste. Chodím len trasy ktoré poznám ale aj tak mi to vadí. Má niekto takéto okuliare? Ďakujem
@anonym_autor mas pozerat na pravu krajnicu
A pokial mas nekorigovany astigmatizmus alebo inu ocnu vadu korigovatelnu okuliarmi - klasickymi, ziadnymi smejdami farebnymi tak si to daj vysetrit u lekara a okuliare si sprav v optike
Ak mas oci citlive na svetlo pridaj omega 3MK a umele slzy
tiez by sa mi nieco take zislo. Astigmatizmus mam vraj taky, ze este nemam nosit okuliare ale vecer a po tme radsej ani nesoferujem
tiez by sa mi nieco take zislo. Astigmatizmus mam vraj taky, ze este nemam nosit okuliare ale vecer a po tme radsej ani nesoferujem
@ljmmm pokial ho realne mas, koriguje sa
Aj maly astigmatizmus moze velmi vadit
Dokonca sposobovat aj vypadavanie vlasov - toto mam od ocneho lekara , astigmatizmus netreba podcenovat
Neviem kto ti taku somarinu povedal
Mam kolegyni co ma astigmatizmus -0,25 a -0,5dcyl ( malicke hodnoty) a mala take bolesti hlavy ked nemala vykorigovane , ze ani nechodila do prace lebo sa nevedela postavit z postele a troela alopecia arreata, akonahle jej to vykorigovali a nosi okuliare nevie co su bolesti hlavy aj vlasy jej dorastli a nevypadavaju viac ako je bezne a fyziologicke
@ljmmm pokial ho realne mas, koriguje sa
Aj maly astigmatizmus moze velmi vadit
Dokonca sposobovat aj vypadavanie vlasov - toto mam od ocneho lekara , astigmatizmus netreba podcenovat
Neviem kto ti taku somarinu povedal
Mam kolegyni co ma astigmatizmus -0,25 a -0,5dcyl ( malicke hodnoty) a mala take bolesti hlavy ked nemala vykorigovane , ze ani nechodila do prace lebo sa nevedela postavit z postele a troela alopecia arreata, akonahle jej to vykorigovali a nosi okuliare nevie co su bolesti hlavy aj vlasy jej dorastli a nevypadavaju viac ako je bezne a fyziologicke
@anonym_6e10a1 v optime mizmerali zrak a povedali, ze si pokazim oci ak zacnem nosit okuliare 🙂 mam 44 r a podobne hodnoty ako uvadzas. Ale som objednana k ocnemu lekarovi tak snad s dacim odidem
@anonym_6e10a1 v optime mizmerali zrak a povedali, ze si pokazim oci ak zacnem nosit okuliare 🙂 mam 44 r a podobne hodnoty ako uvadzas. Ale som objednana k ocnemu lekarovi tak snad s dacim odidem
@ljmmm ojooooj nie nie, toto by som riesila s odbornikom, tam ho asi nemaju
“Pokazit oci” paneboze toto co je za slovne spojenie a nosenim okuliarov sa oci “nekazia” ak mas ocnu vadu ktora je korigovatelna, vsetci teraz chodme slepi po uliciach
@anonym_autor odporúčam, dostal ich manžel tieto Vianoce odo mňa ako darček, sú to presne tie s tými žltými sklami, pomáha to...dnes som ich vyskúšala aj ja a bolo to o poznanie lepšie, mne tiež strašne prekáža osvetľovanie od protiidúcich áut , presne ako píšeš o svojej skúsenosti, darmo pozerám na krajnicu, niekedy nevidím skoro nič...
@anonym_autor odporúčam, dostal ich manžel tieto Vianoce odo mňa ako darček, sú to presne tie s tými žltými sklami, pomáha to...dnes som ich vyskúšala aj ja a bolo to o poznanie lepšie, mne tiež strašne prekáža osvetľovanie od protiidúcich áut , presne ako píšeš o svojej skúsenosti, darmo pozerám na krajnicu, niekedy nevidím skoro nič...
@anonym_3803d9 vieš mi poslať ktoré konkrétne? Ďakujem
@anonym_3803d9 vieš mi poslať ktoré konkrétne? Ďakujem
@anonym_autor Z Megaknihy, také dvojbalenie, jedny na šoférovanie v noci a jedny z tmavými sklami - kvázi slnečné: Brýle pro řidiče - HD Vision - - Megaknihy.sk https://share.google/5O8RkRGL2nNl0D94s

Neviem si predstavit ziadne okuliare v noci. Ked ide oproti auto, pozeraj na pravu krajnicu. Na soferovanie mam polarizacne, neutralne, od sera ich davam dole. Zlte som kedysi davno skusal, ale nebolo to pre mna dobre. Zlte mam na bicyklovanie, teda cez den.