icon

Tipy na úspešné zvládnutie autoškoly a skúšok

nikoll970
15. nov 2025

dobry vecer prajem, poprosim vam bez hejtov iba sa musim spytat. robim si autoskolu a buduci tyzden mam mat skusky (cvicisko+jazda v premavke). a nie som si ista niekolko veci. skusaju este na cvicisku nejaku teoriu napr o vozidle? lebo niektori mi hovoria ze stale ano ale niektori ze to uz tak nie je. a kedze ma u nas buduci tyzden prsat hned od rana, budu mi na tom cvicisku stacit len denne svetla alebo mam dat stretavacie? totizto kazde cvicisko aj jazdu som mala len denne lebo bolo aj fajn pocasie aj dobra viditelnost, len ked nebolo tak som davala stretavacie a teraz vobec neviem ze ktore. plus sa bojim toho parkovania na cvicisku kedze pozdlzne mi moc neislo aj ked som to strasne vela trenovala a k tomu som z toho dost v strese. nemate nejake tipy ako to dobre zvladnut. vopred dakujem za normalne odpovede.

pribinak
15. nov 2025

Keď prisi tak dávam stretávacie
Teóriu na cvičisku neskúšajú, veď robíš test z teórie pred jazdou.

domka222
15. nov 2025

@nikoll970 tiež mi pršalo. Na cvičisku som mala denné.

nikoll970
autor
15. nov 2025
@pribinak

Keď prisi tak dávam stretávacie
Teóriu na cvičisku neskúšajú, veď robíš test z teórie pred jazdou.

@pribinak ano test robim predtym, len niektori mi hovorili ze na cvicisku skusaju aj z teorie o vozidle napr kvapaliny alebo vybavu auta, tak preto sa radsej pytam aby som sa uistila😄

nikoll970
autor
15. nov 2025
@domka222

@nikoll970 tiež mi pršalo. Na cvičisku som mala denné.

@domka222 a bolo to v pohode? nic nehovorili?

domka222
16. nov 2025
@nikoll970

@domka222 a bolo to v pohode? nic nehovorili?

@nikoll970 nie,nič. Myslím, že ani jeden s tým nemal problém.

nikoll970
autor
16. nov 2025
@domka222

@nikoll970 nie,nič. Myslím, že ani jeden s tým nemal problém.

@domka222 dobre, dakujem pekne

ika02
16. nov 2025

Ahoj, už neskúšajú konštrukciu a údržbu. Stretávacie svetlá zapneš, ak bude znížená viditeľnosť (dážď, tma..), ak bude len zamračené, stačí denné svietenie. Veď sa opýtaj pred skúškou inštruktora. Daj si ešte doplnkovú jazdu deň-dva pred skúškami a trénuj to pozdĺžne státie. Budeš pokojnejšia na skúškach, keď viackrát zaparkuješ bezchybne.