icon

Výber tretieho auta do rodiny

9. nov 2025

Dajte mi prosím tipy na tretie auto do rodiny.. Niečo menšie, trochu štýlové.. Dobrý motor, od 150 koní. My už nevieme, pozeráme bazár, aj nové. Nové ale nemusí byť, na druhej strane išli jazdenky hrozne hore. Nezáleží ci diesel, benzín, alebo hybrid. Slúžilo by synom a sem tam rodičom. Niečo čo ma šmrnc. Za jazdené chcem dat okolo 10k, za nové max 30k. Žiadna škoda, VW, Francúzi. Uvažovali sme nad alfa romeo, honda civic, mazda c5, dokonca aj mini. Nič z toho nepresvedčili..

Strana
z2
autor
11. nov 2025
@stanno

máte bežne tri autá? ja uvažujem k dvom veľkým MPV kúpu niečoho menšieho pre seba do práce, ale nejako mám výčitky svedomia, že načo tri autá..

@tilly je pravda
@stanno je pravda ze na krátke trasy narýchlo niekam vybehnúť kvôli spotrebe sa pre mna ani malé auto neoplatí.. Ja mam pomerne veľké SUV , 3liter diesel a chodím na 7 litroch 😁

nelca84
11. nov 2025
@stanno

máte bežne tri autá? ja uvažujem k dvom veľkým MPV kúpu niečoho menšieho pre seba do práce, ale nejako mám výčitky svedomia, že načo tri autá..

@stanno tiež máme tri auta. Bývame mimo mesto, takže každý máme svoje, ja, manžel aj syn. V meste by sme mali asi len dve.

Strana
z2