icon

Záverečná jazda v autoškole za sťažených podmienok

kkkmmk
Dnes o 00:19

Dnes som mala záverečnú jazdu autoškole . Pozrite počasie bolo fakt hrozne! Nebrali ohľad na to bolO nás 6ziakov! Sla som ako tretia, ne určený čas na slalom kolmé a pozdĺžne parkovanie 10minut!
No stalo sa MI to že bolo dosť nasnezene a namrznute! Podľa vás keď som bola strede aj tak som mala čas 10minut 28sekund 13stotin! A cvičisko som urobila úspešne! PANI POLICAJTKA POVESALA ŽE LVOLI ČASU MÁM NEÚSPEŠNÚ JAZDU! Za to počasie a všetko podľa vás by sa takto mala uschovať? Nie nemyslím si keby je tam 15ziakov chápem ale nebolo tám ! Boli sme 6sti!! A som bola tretia!! CELÝ ŽIVOT SOM CHCELA MAŤ VODIČSKÝ PREUKAZ! Testy som dala na 3krat ale dalamaom ich a nemohla mi tých 28sekund odpustiť! Je to nespravodlivé!!! Vôbec nemám sajnu prečo!!!

anonym_2368ae
Autor odpoveď zmazal
comani
Dnes o 04:20

@kkkmmk tak bohužiaľ tu už s tým nič nespravíš len si vybaviť opakujúce skúšky a modliť sa, aby nabudúce také počasie nebolo. Ale musím trochu s tebou aj súhlasiť, že to nebolo moc pekné od tej policajtky. V takom počasí ako bolo včera trebalo trocku prižmúriť oči a ja sa čudujem, že vôbec skúšky v takom počasí nechali a že ich nepresunuli na iný deň

anonym_ccbab3
Dnes o 04:27

@kkkmmk policajtka bola krava, aj ja som pred rokmi takého policajta zažiôla, ktorý si asi potreboval niečo dokazovať, nemalo to síce súvis s parkovaním, ale ja som sa do neho pustila. Skúšky som síce opakovala, ale pred nimi mi učiteľ povedal, že on so mnou súhlasil, že bolo dobre, že som neostala ticho a že dnes môžem ísť aj po chodníku, len nech nikoho nezrazím. Sadla som do auta, prešla asi 100m a policajt povedal - dobre, stačí. 🙂 Ja som už pred skúškami mala natrénované s mužom na parkovisku a jazdím veľmi rada a veľa, aj na Slovensku, aj v zahraničí. Nedaj sa odradiť neúspechom, normálne by sk§šky v takýto deň mali presunúť na iný termín, problém mali aj skúsení a profesionálni vodiči

lentakyterapeut
Dnes o 04:42

V zivote mame dobre aj zle skusenosti. Poradim ti nic si z toho nerob. Keby ti vyslo toto pokazi sa nieco ine. Ver mi toto je uplna blbost. Das si to znova a vodicak mat budes. Ber to tak niekto da vodicak hned a potom sa niekde vybura a ak sa mu nic nestane nadava ze musi platit opravu auta. Nie vsetko v zivote klapne ale to neznamena sa vzdat. Drzim.palce a verim ze to skusis znova.

ibrunova
Dnes o 05:14

Takže ak toto bol tvoj tretí pokus, tak to bol asi pokus posledný.

domka222
Dnes o 05:15
@ibrunova

Takže ak toto bol tvoj tretí pokus, tak to bol asi pokus posledný.

Testy na 3x? Však to je asi najjednoduchšie na celých skúškach. Čiže máš ešte jeden pokus? Tebe rozhodovali sekundy a viem o človeku u ktorého rozhodovali cm. Otvoril dvere na cvičisku za čiaru. Ale však na toto všetko si bola upozornená pred skúškou. Hold,policajtka mala na to právo.
@ibrunova chodí sa 4x

ericka204
Dnes o 05:21

@kkkmmk tak mas este posledny pokus, tak sa poriadna posnaz, aby si to dala lebo neviem ci by ta potesilo, keby si si musela cely kurz na novo platit. je pravda, ze policajtku si nevychytala najlepsiu ale hold, rozhodli sa tak a ty to musis respektovat

melanta
Dnes o 06:03

Mala si na to 10 minút. Stihla si to v limite? Nestihla. Počasie nie je výhovorka. A pri všetkej úcte, už vôbec nie u niekoho, kto testy spravil až na tretí krát. Sa nevieš za dlhé týždne naučiť teóriu, nepatríš na cesty. Auto je zbraň ak človek neovláda teóriu, nevie jazdiť a hľadá výhovorky na vlastnú neschopnosť. Ja som odporca toho, aby takýto ľudia dostávali vodičák. Tie, ktoré ju obhajujete, nebude vám vadiť keď vám zrazí dieťa, keď sa vyhovorí, že boli zlé cesty alebo že teóriu zabudla, lebo sa ju učila dávno? Rečnícka otázka, nebudem reagovať na obhajobu niekoho, kto potrebuje 3 pokusy, aby urobil jednoduchý test z teórie.

kitycat
Dnes o 06:28

Problemy s testami, spravene na 3x ...jazda kvoli pocasiu ti nevysla a zli su ti vserci okolo teba? Naozaj???

Chcelo by to sa viac sustredit na teoriu a pridat si kondicne jazdy. Bol lad a sneh uz to ani neprsalo a ani nesnezilo, pri nehode sa vyhovoris tiez na pocasie? Tolko vykricnikov od jednej zifalej zeny. Auto je zbran, preto sa nerozdava vodicak ako cukriky a momentalne za volant nepatris lebo verim, ze si za volantom aj stresovala

maddie1711
Dnes o 06:28
@melanta

Mala si na to 10 minút. Stihla si to v limite? Nestihla. Počasie nie je výhovorka. A pri všetkej úcte, už vôbec nie u niekoho, kto testy spravil až na tretí krát. Sa nevieš za dlhé týždne naučiť teóriu, nepatríš na cesty. Auto je zbraň ak človek neovláda teóriu, nevie jazdiť a hľadá výhovorky na vlastnú neschopnosť. Ja som odporca toho, aby takýto ľudia dostávali vodičák. Tie, ktoré ju obhajujete, nebude vám vadiť keď vám zrazí dieťa, keď sa vyhovorí, že boli zlé cesty alebo že teóriu zabudla, lebo sa ju učila dávno? Rečnícka otázka, nebudem reagovať na obhajobu niekoho, kto potrebuje 3 pokusy, aby urobil jednoduchý test z teórie.

@melanta úplne s tebou súhlasím. Tu nie je potrebná ľútosť ale viac sebareflexie a uvedomenia sa, že chybu spravila dotyčná a nie policajtka. Potom sa čudujeme, aké indivídua nám jazdia po cestách.
Autorka, Keď si mala 3x problém s teóriou, to už o niečom vypovedá a počasie absolútne nie je výhovorka a už vôbec nie na cvičisku, kde ideš pomaly a sneh a ľad ta neovplyvňujú (keďže si bola tretia, už museli byt v snehu aj koľaje od predošlých absolventov kurzu a auto úplne krásne nahriate a odmrazene - čiže by som to považovala za plus a nie nevýhodu). 10 minút na cvičisku je dostatočný cas.

arianna25
Dnes o 06:30

Včera som nezavidela nikomu jazdy. Keď som robila vodičák v takom počasí tak som sa veľmi bála. Skúšky som mala na jar bez snehu. Tiež mám svoj názor na policajta ktorý má na skúške z jazdy vylúčil pre blbosť. Čo sa dá robiť. Vodičák som si robila dlho skoro rok. Najprv som bola chorá a potom mi tiež nevyšli jazdy.
Stalo to kopec peňazí, času a nervov. Ešte k tomu jedna čaja si so mnou pred jazdou nemohla dať cigu lebo mala tam známeho. Bol tam iba inštruktor a policajt. Ona jazdu spravila na rovnej ceste pár metrov za 10 minút. Mňa ťahal policajt po najhorších križovatkách.
Je to fér? Nie je. Ale za ten rok som trochu prekonala stres a oveľa viac som sa vycibrila v jazdách než protekčna slecinka.

malaopicka
Dnes o 06:42

Tebe nepatrí vodičský preukaz do ruky, žiaľ. Po treťom pokuse by NIKTO nemal dostať oprávnenie. Cesty sú preplnené ľudmi, čo nedávajú pozor, nepredvídajú, nemajú základné vedomosti o cestnej premávke. Proste nie. Nedodržala si podmienky, nespravila si VP. Jazdiť autom nie je len tak, že “vždy som chcela…”. Nonsens toto, veď trochu sebareflexie!

zafir01
Dnes o 06:46

@kkkmmk nie je to nespravodlive . Su tam jasne pravidla . Nesplnila si cas . Bodka . A na jazdu si sa vkastne ani nedostala,takze este na cvicisku si skoncila .
Tiez som robila vodicak v januari , v snehovej kalamite v kopcoch , okresnom meste kde cestari zaspali . Cvicisko tiez nebolo v top stave ,kedze stake sneziko a mrzlo . Ake co sa robilo v meste , tie zorjazdy do krizovatiek v kopci ,ta kasa namrznuta na ceste a k tonu stres z neprijemneho policajta .ale dala som na 1 krat .
Ak toto niekto neda na 3 x ,nema co soferovat .

birika
Dnes o 06:48

jasne, ze je to v poriadku...ked dostanes vodicsky a budes jazdit - nebude vzdy krasne leto. Prave taketo zatazove skusky su velmi dobre...posnaris sa a das to 🙂

ibrunova
Dnes o 06:49
@domka222

Testy na 3x? Však to je asi najjednoduchšie na celých skúškach. Čiže máš ešte jeden pokus? Tebe rozhodovali sekundy a viem o človeku u ktorého rozhodovali cm. Otvoril dvere na cvičisku za čiaru. Ale však na toto všetko si bola upozornená pred skúškou. Hold,policajtka mala na to právo.
@ibrunova chodí sa 4x

@domka222 aha. tak ešte jeden pokus 👍

na cvičisku sú aké sťažené podmienky? Na ceste nepoviem, to je jasné. Ale cvičisko ? Len sa daj do kľudu, zaplať si ešte nejaké cvičisko, jazdy a držím ti palce.

minenkaa
Dnes o 07:04

Ake sťažené podmienky ,sneží každú zimu aspoň pár dni ,to je realita
Zima je najideálnejšie počasie na vodicak ,človek aspoň zisti ako sa správa auto na snehu a ľade
Nespravila si tvojou chybou ,tak sa nevyhovaraj