icon

Ako overiť platnosť licencie e-kníh?

9. jan 2025

Ahojte, viem si niekde overiť dokedy je aktívna licencia na predaj konkrétnych e-kníh? Knihy si kupujem postupne, nemôžem si dovoliť všetky, ktoré chcem kúpiť naraz a teraz som posledné dni nemilo prekvapená, že značná časť aj nových kníh , ktoré som si chcela tento mesiac kúpiť sa už nepredáva 🥲. Najhoršie je to keď mám rozčítanú sériu a z nej nejakú knižku zrazu nedostať.

deedol
9. jan 2025

licencia je vacsinou na roky (5-10r). skus mozno napisat nejaky titul, ktory nevies najst.

autor
9. jan 2025

Přízraky domu Carrowů od Darcy Coates. Nikde sa už nepredáva, pritom od nej staršie prvé dve vydania tejto série ešte v pohode kúpiš. Táto je z roku 2020 .

deedol
9. jan 2025

normalne napis vydavatelovi, ci to vobec vyslo ako e-kniha, lebo je to divne, ze by ju "nemali".
https://www.nasenakladatelstvi.cz/produkt/prizr...

autor
9. jan 2025

@deedol ďakujem, ako e- kniha vyšla , mala som ju dlhšie uloženú vo wishliste a zrazu jej niet . .. ale čo som si všimla tak sa toto stiahnutie z predaja týka aj veľkého množstva ešte by som to povedala noviniek. Rok 2024 a knihy v elektronickej podobe zrazu niet... Ale vydavateľovi skúsim napísať, či neplánujú aspoň obnoviť licenciu.

ada1295
12. jan 2025

Mám