Ako overiť platnosť licencie e-kníh?
Ahojte, viem si niekde overiť dokedy je aktívna licencia na predaj konkrétnych e-kníh? Knihy si kupujem postupne, nemôžem si dovoliť všetky, ktoré chcem kúpiť naraz a teraz som posledné dni nemilo prekvapená, že značná časť aj nových kníh , ktoré som si chcela tento mesiac kúpiť sa už nepredáva 🥲. Najhoršie je to keď mám rozčítanú sériu a z nej nejakú knižku zrazu nedostať.
Přízraky domu Carrowů od Darcy Coates. Nikde sa už nepredáva, pritom od nej staršie prvé dve vydania tejto série ešte v pohode kúpiš. Táto je z roku 2020 .
normalne napis vydavatelovi, ci to vobec vyslo ako e-kniha, lebo je to divne, ze by ju "nemali".
https://www.nasenakladatelstvi.cz/produkt/prizr...
@deedol ďakujem, ako e- kniha vyšla , mala som ju dlhšie uloženú vo wishliste a zrazu jej niet . .. ale čo som si všimla tak sa toto stiahnutie z predaja týka aj veľkého množstva ešte by som to povedala noviniek. Rok 2024 a knihy v elektronickej podobe zrazu niet... Ale vydavateľovi skúsim napísať, či neplánujú aspoň obnoviť licenciu.
Mám

licencia je vacsinou na roky (5-10r). skus mozno napisat nejaky titul, ktory nevies najst.