Ako poslať knihy z Martinusu na Kindle?
Kindle čítačku kníh som na amazone a mám ju roky. Nikdy som s ňou nevedela poriadne pracovať. Ale teraz som aj popremazavala knihy z tadiaľ knihy a kúpila som si knihu na Martinuse a nechce mi ju tam poslať. Píše že poslané zadala som normálne Kindle mail a nič tam nedošlo.
A ktory amazon web (koncovka .de, .com?)
@wade tuto? Ako znie celá adresa Martinusu ktorú tam mám zadať?
@wade na iphone - amazone.com
@wade asi tento že?-eknihy@martinus.sk
staci @martinus.sk - potom su vsetky adresy z martinusu akceptovane a ano, mas to spravne
Tuto adresu (eknihy@martinus.sk), das to na ten Amazon, z ktorého objednávas, on už si to sparuje. Ja mam nainštalovaný Amazon v nemčine a v pohode prídu aj anglické ci francúzske knihy, takže asi to je úplne fuk.
@wade už som to asi aj pridala podľa tvojho super návodu 🥰, chcela som znova z Martinusu prwposlať na Kindle avšak mi vypísal Martinus že k idú di môžem v priebehu 24h. stiahnuť len 6 x :D.
Takže výsledok, či to už funguje, vám napíšem najskôr zajtra 🫣.
@vroni ja inak vôbec neobjednávam z Amazonu. Asi som tam kúpila na odporúčanie len tú čítačku 😅. Ty tam niečo kupuješ, ak áno, oplatí sa to a v čom?
Ja som s Amazonom najlepšia kamoška. 🤣🤣🤣 Kupujem knihy, filmy, ťažko zhanatelne blbosti do domácnosti (naposledy napríklad oranžovú s čiernu potravinovú farbu alebo decku weleda tabuľku do školy), darčeky.... Jedine, co ma až tak neohuruje, je oblečenie.
Ako fakt dík moc vám všetkým. Nečakala som takú veľkú podporu. Veľmi rada čítam a už knihy nemám kde dávať. Zároveň by mi bola čítačka praktickejšia počas kojenia.
Kúpila som si ju počas VŠ aby som nemusela brať knihy a skriptá cez pol Slovenska zakaždÿm.
@wade Hm 🧐
@vroni sorry za debilnè otázky- platíš slovenskou kartou a dovoz zadávaš Slovensku adresu? Nevyjde ťa draho clo?
Z mojich trzieb podla mna amazon financuje jedno male distribucne centrum 🙂 mam tam slovnensku kreditku. Ale ohladne posty neporadim, nezijem na svk.
@wade prelož mi to - dík :D čo tam kupuješ?
Ked objednavas z D amazonu, clo neplatis. Pri produktoch mas rovno napisane kedy pridu, ci shipuju na SK a kolko ta to vyjde aj s postovnym.
Objednavam z amazonu uz nezohnatelne zahranicne knihy, plus skolske tasky ore decka som tam kupila - aj s postovnym vysli lacnejsie ako na SK, papuce Living Kitzbuhel tam kupujem a kedysi som odtial objednavala silikonove lyzicky na prikrmy, ked na SK este neboli
Fiha a ja som vždy rozmýšľala čo tam tí naši ľudí kupujú keď o tom toľko vravia. No som ťuko :D. Musím pozrieť niekedy
@janocka čo ne D Amazone? Nemecký web?
D amazon - akoze nemecka verzia amazonu. Kedysi som kupovala aj z UK amazonu, ale po brexite sa to uz nepolati
@janocka aha super, dobre vedieť. Ďakujem.
Alebo co neposlu na SK,mozes si dat preposlat na SK.
@niekto2hy a to ako funguje?
@wade
@vroni už mi to ide ❤️. Na Martinuse sú E-knihy zadarmo tak som skúsila preposlať jednu z tých, lebo moja zakúpená sa mi už bude dať poslať až zajtra kvôli počtu poslaní dnes. Keby som čítala poriadne, tam bol aj návod pre Kindle čítačku pri možnosti preposlať a dokonca aj link na Amazon 🙈. No v každom prípade ďakujem ešte raz, lebo by som ju zas odložila na rok do poličky, že veď na to raz prídem keď budem mať čas.
Platím slovenskou kartou, bez problémov, clo v EÚ nie je.
ak si kupila knihu s adobe drm, nepojde to. zvacsa su to knihy v aj.
Objednas do skladu sprostredkovatela v DE a ten ti to doruci domov.
@lulamx dobre vedieť. Už mi ale funguje ako som písala vyššie.

Robis to na webe, ci cez iphone?