Ako sa volá kniha o izolovanej dedine?
Ahojte, detektívna úloha pre tých, ktorí majú radi detektívky, aj keď o detektívku sa nejedná: minulý rok som zhliadla jednu knihu, ktorá ma zaujala,ale nezapamätala som si jej názov a aj dej si pamätám len veľmi stručne: hlavný hrdina prijal miesto (asi?) prednášajúceho na nejakej škole v jednej veľmi odľahlej, izolovanej osade/dedine v horách, čo mu vyhovovalo,lebo chcel mať čas na napísanie knihy a začal si všímať, že sa tam dejú nejaké čudné veci. Nečítal to niekto a nevedel by poradiť názov? Bolo to dobré? Prípadne vedeli by ste poradiť nejakú prepracovanú krimi/detektívku/ thriller s ponurou atmosférou niečo na štýl Kariku, Lars a Kepler a pod. (od nich všetko prečítané). Ďakujem.
@kittykat22 moze to byt ono, tiez ma to napadlo, vyborna kniha, aj ostatne jeho su super
Mam vsetky tri, co u nas vysli, velmi sa mi paci Kniha o baltimorskych-je to o dvoch vetvach americkej rodiny ocami chlapca-fantasticky napisane, nie Je to detektivka, ale odporucam. A kniha O zmizeni Stefanie Mailerovej Je super detektivka
@beataxxx ooooh dakujem!!! ❤️
Odporucam Fitzeka
Tiež sa prikláňam k Fitzekovi, píše skvele knihy
Yrsa je super a.mne sa páčia aj knihy od Preston&Child

@taksomtu tak moze to byť dobrá kniha ale žiaľ nepocula som o nej. Podobná karikovi je yrsa niet úniku. Perfektná kniha odporúčam