Čítali ste Bibliu?
Ahojte čítala niektorá bibliu Sväté Písmo

Áno, čítala som Bibliu, nie celú, ale poznanie, ktoré som z nej dostala je nádherné. Ľudia čoraz viac veria ľuďom a vedcom, žiaľ nie Bohu, sme v časoch kedy svet má svoje dni zrátané, ľudia sa pýtajú prečo je hlad, vojnu atď. Odpoveď je jednoduchá. Pretože kráľovstvo Krista ešte nevládne vo svete. Duch svätý ktorý je tu je tesitelom pre veriacich na zemi, no žiaľ pri hriechu dedicnom je tu ešte niekto, kto robí zlo na tejto zemi a je to diabol. Možno mnohým príde smiešne toto vyjadrenie ale je to tak. Boh môže dopustiť na svet zlo a on ešte len dopustí ako je v knihe zjavenia, pre ľudí ktorí už sa od neho odvrátili. Príde 7 rokov kedy duch svätý nebude na zemi a vláda antirkista pohltí všetkých ktorí na zemi ostanú. Spamatsjte sa ľudia. Lebo zem stvoril Boh tak ako všetko ostatné vrátane nás. Boh má dve čase. Jedna je čaša milostí ktorá trvá, no druhá je čaša hnevu, ktorá sa ochvilku naplní. Čítajte sväté písmo, pretože sa nachádza vsetky pravdy v ňom. Starý zákon mal okolo 300 proroctiec. A viete čo? Všetky sa naplnili. Tak prečo by sa nenaplnili proroctva z nového zákona? Verte že tých vyše 700 prorctiev nového zákona sa začína naplnovať a jedným z nich je druhý príchod Ježiša Krista. Maranatha
@margaretalukacova práve ju idem čítať. Sa teším na ňu
Nech ťa duch svätý vedie a naplní ťa. Ľudia ktorí vravia, že Biblia nie je až taká presná. Nevedia o čom hovoria. Starý a nový zákon sa tak krásne dopĺňajú. Sme v časoch Noeho. Posledné časy ako boli za dni potopy sveta. Tiež Noe staval 120 rokov koráb a vravel tomu zlému ľudstvu nech sa pokorila pred Bohom...a pokorili sa len 8 on a jeho rodina sa zachránila. A toto sa deje presne teraz. Budú vojny zemetrasenia, hlad...ale to nie je koniec! Ak chces kľudne mi napíš. Mala som mŕtvu vieru ale Kristus ju oživil a som hrda znovuzrodena kresťanka❤️ rodina tiež zo mňa robí blázna a fanatik ale..pre človeka hlupák no pre Boha buďme múdry 🙂 nech ťa Boh zehna. 😊
Inak ak chces pusti si svedectvo o Ian mccormak. Bol v duchovnej tme. A pre smrťou ako ateista poprosil..Bože ak si odpusť mi....ak by to nevyslovil v tej tme by ostal navzdy. Ukázal mu kde by bola jeho večnosť ale Boh mu v poslednej minúte odpustil. A opisuje tam nádherný zazitok, ten pokoj, tú lásku, radosť a prijatie. Stojí to zato. Ten človek predal majetok a chodí po celom svete rozprávať o spaseni, ktoré je v. Obetí a krvi Ježiša Krista. A áno Boha nitko nikdy nevidel. Ani on Jeho tvár nevidel. Neukázal mu ju, videl iba svetlo, ktoré sám nevedel opísať.

Nie. Dala som si záväzok okolo dvadsiatky, ale hrozne ma to nebavilo. Skončila som hneď na prvej knihe... 🤷. Odvtedy ma to vôbec neláka. Nový zákon je ešte ako tak v pohode, ale ten starý zákon, čo ja viem.... Nejako som tomu neprišla na chuť (aj nový zákon mi stačil len raz).