icon

Čítate niekto e-knihy na kindle?

foxinkofoxovy
2. júl 2025

Čítate niekto e-knihy na kindle? Ja ju mám už rok, no každú chvíľu sa vraciam k papierovým knihám, baví ma to len chvíľu, potom zistím, že potrebujem opäť tlačený papier. :D

adri266
2. júl 2025

@foxinkofoxovy Mam, citam, podsvietenie na obycajnej knihe nefunguje a cim som starsia, tym viac ocenujem to, ze si mozem zmenit, teda zvacsit pismo.

anega79
2. júl 2025

ja tiez uz klasicke knihy necitam, je to tazke nosit ich so sebou a cim menej vidim, tu si ich podsvietim a zvacsim

barbie79
2. júl 2025

@foxinkofoxovy len Kindle

zaphyra
2. júl 2025

Ano, na čítanie používam iba Kindle, podstatny je pre mna príbeh a nie co drzim v ruke.

henrikir
2. júl 2025

ja mam aj aj a teda citacku vyuzivam hlavne vecer v posteli, ked nechcem svietit. je to na nezaplatenie, ale samozrejme sa neviem vzdat ani fyzickych knih, ich vone, pretacania stran ❤

vroni
2. júl 2025

90% kníh čítam na Kindle. Na Vianoce mi chlap kúpil pár klasických kníh a potom sa kráľovský bavil, ako som do nich podvedome zobala prstom namiesto otočenia strany 😇

ayato
2. júl 2025

Nemám síce Kindle, ale čítam už len na čítačke. Vyhovuje mi to po všetkých stránkach.

marika142
2. júl 2025

mam inu citacku. velmi som ju chcela a mrzi ma, ze ju nevyuzivam tak, ako som si predstavovala. tiez uz mna vedu stale klasicke knihy.

ivanakal
2. júl 2025

Citacku som len vyskusala, vobec mi nepasuje. Potrebujem fyzicky drzat knihu v rukach. Snazim sa aj displej mobilu obmedzit, lebo ma z neho bolia oci, tak si neviem predstavit, ze by som este do dalsieho zariadenia cumela. Ja som zastanca klasickych knih. 🙂

anega79
2. júl 2025
@ivanakal

Citacku som len vyskusala, vobec mi nepasuje. Potrebujem fyzicky drzat knihu v rukach. Snazim sa aj displej mobilu obmedzit, lebo ma z neho bolia oci, tak si neviem predstavit, ze by som este do dalsieho zariadenia cumela. Ja som zastanca klasickych knih. 🙂

@ivanakal kindle netaha oci, nie je to tablet ani telefon

ivanakal
2. júl 2025
@anega79

@ivanakal kindle netaha oci, nie je to tablet ani telefon

@anega79 ok, ale stale je to elektronicke zariadenie, nie klasicka kniha.

guiseppinka
2. júl 2025
@ivanakal

@anega79 ok, ale stale je to elektronicke zariadenie, nie klasicka kniha.

@ivanakal citacky maju inak robeny displej. Tam to je ako papier

rheia27
8. júl 2025

ano, skoro len na kindle, je to uplne super