Čítate niekto e-knihy na kindle?
Čítate niekto e-knihy na kindle? Ja ju mám už rok, no každú chvíľu sa vraciam k papierovým knihám, baví ma to len chvíľu, potom zistím, že potrebujem opäť tlačený papier. :D
ja tiez uz klasicke knihy necitam, je to tazke nosit ich so sebou a cim menej vidim, tu si ich podsvietim a zvacsim
@foxinkofoxovy len Kindle
Ano, na čítanie používam iba Kindle, podstatny je pre mna príbeh a nie co drzim v ruke.
ja mam aj aj a teda citacku vyuzivam hlavne vecer v posteli, ked nechcem svietit. je to na nezaplatenie, ale samozrejme sa neviem vzdat ani fyzickych knih, ich vone, pretacania stran ❤
90% kníh čítam na Kindle. Na Vianoce mi chlap kúpil pár klasických kníh a potom sa kráľovský bavil, ako som do nich podvedome zobala prstom namiesto otočenia strany 😇
Nemám síce Kindle, ale čítam už len na čítačke. Vyhovuje mi to po všetkých stránkach.
mam inu citacku. velmi som ju chcela a mrzi ma, ze ju nevyuzivam tak, ako som si predstavovala. tiez uz mna vedu stale klasicke knihy.
Citacku som len vyskusala, vobec mi nepasuje. Potrebujem fyzicky drzat knihu v rukach. Snazim sa aj displej mobilu obmedzit, lebo ma z neho bolia oci, tak si neviem predstavit, ze by som este do dalsieho zariadenia cumela. Ja som zastanca klasickych knih. 🙂
Citacku som len vyskusala, vobec mi nepasuje. Potrebujem fyzicky drzat knihu v rukach. Snazim sa aj displej mobilu obmedzit, lebo ma z neho bolia oci, tak si neviem predstavit, ze by som este do dalsieho zariadenia cumela. Ja som zastanca klasickych knih. 🙂
@ivanakal kindle netaha oci, nie je to tablet ani telefon
ano, skoro len na kindle, je to uplne super

@foxinkofoxovy Mam, citam, podsvietenie na obycajnej knihe nefunguje a cim som starsia, tym viac ocenujem to, ze si mozem zmenit, teda zvacsit pismo.