icon

Čo robiť s nepotrebnými knihami okrem predaja?

vierocka1981
19. jan 2025

Dobrý deň,čo robíte s knihami,ktoré nepotrebujete,okrem predaja? Ďakujem.

guudy
19. jan 2025

Young adult knihy vzala dcera do skoly, spoluziaci si cast vzali a zvysok siel do skolskej kniznice. Ucitelka spravujuca kniznicu bola nadsena ;)

alenka58
19. jan 2025

nosím do jednej reštaurácie a dám občas do "búdky" pre knihy, ktorú máme neďaleko, ale veľa som aj predala, čítam už len eknihy

sante81
19. jan 2025

@vierocka1981 dávam do knižnice

lilinka88
19. jan 2025

Do knižnice, do búdok v meste, do škôlok a skôr, na vianočný bazár v škole a Martinus má aj výkup kníh, ktoré potom znova predáva ako čítané za pár €. podmienky som zatiaľ nepozerala, ale kúpila som už veľa kníh takto

guudy
19. jan 2025

@lilinka88 my sme Martinusu predali, bolo to v pohode, len treba kazdu knihu nahodit do ich systemu cez ISBN 🙂

petamich
19. jan 2025

Darujem - do budok, do nejakeho zariadenia, ...

h2
19. jan 2025

@vierocka1981 Nechávam si ich doma. Nejako sa mi nedá vyhodiť, alebo dať ďalej knihu.

nika_val
19. jan 2025

Väčšinu vraciam cez Knihovrátok do Martinusu.. nie je to nejaké horibilná suma za to ale dá sa za to kúpiť nejaká nová knižka vždy 😊

hugigugin
19. jan 2025

@vierocka1981 chcela som do kniznice,ale Furt dačo tak som naskladala do knihobúdky.

x_mery_x
19. jan 2025

Do kniznej búdky nosim.

mimikarol
19. jan 2025

Dala by som buď do knižnej búdky ale darovala do knižnice

rozculena
19. jan 2025

Niečo som predala cez FB,u nás to knižnica nechce,išli na zberný dvor a furt ich ešte máme plné 2 knižnice........chcela som to predať cez nejakú stránku,ale majú tam také podmienky,že 🙄

parvitas
21. jan 2025

ja nosím do knižnice, teraz ani tam nebolo treba, takže som ich posunula do knižných štafiet

marusiao
21. jan 2025

do knižnej búdky dám po prečítaní

kaktusik007
27. jan 2025

nekupujem beletriu - takze nemam tento problem. To malo, co kupim, kupim pretoze to chcem mat doma v kniznici. Detske som akurat grazlika Gaba predala, deti uz vyrastli. Zvysne detske su uz skor dospelacke plus encyklopedie kvalitne, to isto predavat nebudem.
Odborne knihy a skripta darujem pravidelne do kniznice, uz tam maju odo mna celkom slusnu zbierku ;) a tesim sa ze sa fakt tie knihy aj poziciavaju, to mi ako vdaka staci ;)