Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Dobrý deň,napíše mi nejaká dobrá duša,o čom bol včerajší Dunaj? Nenahralo sa mi to,žiaľ... Ďakujem pekne 🙂

    Dobrý deň,kde nakupujete pekne tričká s nie rozprávkovou potlačou a nie krátke pre mladšie školáčky,okrem H&M a Reserved? Prípadne aj zateplené či hrubšie legíny... Ďakujem pekne.

    Dobrý deň,kde nakupujete oblečenie pre skolkarky a mladšie školáčky,okrem Tesca,Lidl,Tchiba,H&M,C@A,Reserved,Zara,Lindex? Aj e-shopy môžete poradiť... Ďakujem.

    Dobrý deň,aké topánky kupujete mladším školáckam na zimu? Do nie horskej oblasti... Ďakujem.

    Dobrý deň,kde sa uchádzať o prácu druzinarky a čo to obnáša? A podobne o prácu asistentky učiteľky v MS,keďže na učiteľku nemám pedagogické vzdelanie... Ďakujem pekne.

    Dobrý deň,máte akékoľvek skúsenosti so schizofreniou alebo poruchou s bludmi? Ďakujem pekne.

    Dobrý deň,kde kupujete deťom ponožky? Ďakujem.

    Dobrý deň, pri bežnom upratovaní utierate prach metličkou či s handričkou? Ďakujem.

    Dobrý deň,ako periete veľmi špinavé svetle ponožky? Napr. od piesku...Bežným praním s predpierkou na 60-tke to nejde úplne dole... Ďakujem.

    Dobrý deň,kde si púšťate zdarma online filmy? Hlavné celovečerné rozprávky pre deti...Okrem YouTube... Ďakujem.

    Dobrý deň,od akej teploty obliekate dievčatám pančuchy pod nohavice alebo oteplovacky na nohavice a tielka? Ďakujem.

    Dobrý deň,rada by som sa spýtala,akú finančnú rezervu si udržiavate pre prípad núdze...Ako je napr. dlhšia práceneschopnosť alebo strata práce... Ďakujem.

    Dobrý deň,čo si myslíte o opakovanom oblečení si legín? Obliekate svojim školáčkam každý deň čisté legíny či niekedy ich nosia aj opakovane? Ďakujem.

    Dobrý deň,susite v sušičke aj pletené alebo elastické oblečenie s podielom umelého materiálu, prípadne ponožky? Nezbehli sa vám? Ďakujem.

    Dobrý deň,chcem sa spýtať,čo robia vaše dcéry okolo 8 rokov vo voľnom čase,keď sú doma? Moju už nebaví hrať sa s bábikami,čítať ju nebaví,občas robí niečo kreatívne, nechcem,aby trávila čas stále na tablete a pod...

    Dobrý deň,mate niektorá z vás okruhlejsiu dcérku? Aké nohavice jej teraz obliekate? Zisťujem,že všetky klasicke legíny sú jej tesne...Či všetko nakupujete väčšie a vyhrnate nohavice? A celkovo sa poteším tipom,kde nakupujete detské oblečenie,lebo keď niečo potrebujem,v obchodoch,prave to nenájdem alebo málo... Napr. Takko už koncom zimy nemalo tričká s dlhým rukavom, predávali už tričká s krátkym...Ďakujem pekne.