Dobrá krimi/detektívna kniha
Ahojte poraďte prosím nejakú dobrú krimi knihu na večerné čítanie keď deti zaspia. Teraz mám rozčitanu Kráska a netvor od Dominika Dána, tak poraďte niečo po čom siahnuť ďalej. Uvažujem o tejto: Noc, keď zmizla od Lisa Jewell, tak ak niekto prečítal tak poraďte či sa oplatí investovať do tejto alebo vybrať niečo iné. Ďakujem 🙂
@princeznaaa12345 Nesbo som čítala jednotku a vôbec ma to nezaujalo, ostatné som nečítala už.
@princeznaaa12345 Ja som Nesba len počúvala ako audio, ale mňa tiež nezaujal, na mňa príliš také desivé, masoví vrahovia atď. 🙄
@princeznaaa12345 aký je nový Kepler?
@mischap tak každému sa páči niečo iné 🤷♀️
@nekonecna_katastrofa ja mám práve také rada
@princeznaaa12345 veď jasné. Ja mám rada takýto žáner ale napríklad milujem aj knihy od Lucindy Rilay...od nej som zlú knihu ešte nečítala a čítala som všetky, ktoré boli preložené do slovenčiny.
@renka30 hm... Som zatiaľ len v polovici, nieje to zlé, ale má aj lepšie knihy.čakám, že sa to ešte nejak rozbehne
@mischap ona čo píše?
@princeznaaa12345 to je skôr romantika ale nepresladená, veľa píše aj o minulosti jej postáv alebo ich rodín. Veľmi dobre sa to číta. Ale tak vraždy to je moje😀
@princeznaaa12345 a to je ten Pavúk?
moji obľúbení autori sú títo: Jorn Lier Horst, Camilla Lackberg, Dominik Dán, Václav Neuer, a asi moje naj je spojenie Hans Rosenfeldt a Michael Hjorth a ich séria o Sebastianovi Bergamnovi. Keppler sa mi páčili prvé knihy, teraz mi už veľmi nesedia, Jo Nesbo ma nechytil vôbec 🙂
Ešte mi napadlo, že ak máš rada aj také nie úplne typické detektívky, pozri Fred Vargas a sériu komisára Adamsberga ❤️
Ja citam tiez Dominika Dana. Niektore diely su vydarenejsie, niektore nudnejsie. Ale celkovo sa mi ako autor paci. Vyborna bola napriklad Noc temnych klamstiev, Nehanebne neviniatko, Cela cislo 17...
@renka30 áno
Ja odporúčam jednoznačne Jorn Lier Horst séria s Wiliamom Wistingom, ďalšia srdcovka je Chris Carter séria s Robertom Hunterom, Štefan Ahnhem séria s Fabianom Riskom, už spomínaný Hans Rosenfeldt a Michael Hjorth, určite aj Kepler. Mám prečítaného čo to aj od Nedbá, ale ten mi až tak nesadol, ale pri tých ostatných som nemohla pustiť knihu z ruky.
@mravenek dobré ráno. Sú od neho všetky knihy vydané aj v slovenčine?
@princeznaaa12345 posledné dve myslím len v češtine. Ja teda osobne čítam radšej v češtine. Neviem prečo 😅

@mischap tak to mi odľahlo. Kozmon mi nič nehovorí, idem googlit. Naozaj ťa nebavil Nesbo?? Čítala si sériu s Harym?