icon

Erotické knihy verzus romantika. Čo mi odporúčate?

16. feb 2025

Zdravím, ptrebujem poradiť dobrú erotickú knihu/knihy 😃
Čítam len horory/trilery ale potrebujem to občas preložiť niečím nenáročným a vzrušujúcim😃 skúšala som knihy od Johanny Lindsey či Kat Martin, ktoré som čítala kedysi v puberte, ale to nie je to čo hľadám. Hento sú romantické knihy s pár erotickými scénami, ale ja hľadám niečo, kde to bude primárne o tých erotických scénach.

simca115
16. feb 2025

Jodi Ellen Malpas , Vi Keeland . Meghan March , Baja Dolce , Ana Huang za mňa top spisovateľky na erotickú literatúru

nynia
16. feb 2025

Serie 50shades of grey, Ten muz, Klub zavazanych oci, Jedna noc, Savage trilogy, Mount trilogy, Crossfire, Habibi. Jednohubka Bozsky bastard, Ziadnu lasku len sex, Nabijak...

martinkatinka
16. feb 2025

Nabijak a Sexi kost, Mister, teraz Archerov hlas, Sexi a divoko...

martina2001
16. feb 2025

Mne ich odporučili v kníhkupectve pred dovolenkou od Velinskej boss a ja a prokurátor a ja, na vypnutie super

nynia
16. feb 2025

@martina2001 aj ja som obidve knihy od Veliskej citala ale velmi eroticke mi neprisli ako bola tam aj erotika ale skor by som to dala do kategorie romantika s erotickymi scenami 🤷🏻‍♀️

kavasmliekom
16. feb 2025

@nynia ktorá z týchto je taka naj? 😄

babushkaem
16. feb 2025

Jodi ellen malpas, ta mala teraz sériu brit, to bolo super ale od nej bolo asi vsetko take, ako hľadáš 🤣, t.l.swan a milesov klub

hildeberta
16. feb 2025

James Joyce- The Dubliners

nynia
16. feb 2025

@kavasmliekom ja uz teraz citam uz uplne iny zaner ale naj co si tak pamatam sa mi pacila seria Mount a Habibi (ta je od slovenskej autorky) tie su take moje 2 topky potom bozsky bastard bola fajn oddychovka... Ale vsetky tie, ktore som spomenula sa mi pacili

babushkaem
16. feb 2025

@nynia joj božský bastard bol super 🤣

mariaaaaa
16. feb 2025

Oscar Wilde - Lady fuckingham - som sa pri citani hanbila sama pred sebou 🫣

kavasmliekom
16. feb 2025

@mariaaaaa ale tak podľa recenzií až zvrhle, ani sa nečudujem 😄 mne stačilo aj 50 odtieňov vo vlaku čítať 🤣 som sa hanbila ako keby som tam niečo ja robila 🙈