Erotické knihy verzus romantika. Čo mi odporúčate?
Zdravím, ptrebujem poradiť dobrú erotickú knihu/knihy 😃
Čítam len horory/trilery ale potrebujem to občas preložiť niečím nenáročným a vzrušujúcim😃 skúšala som knihy od Johanny Lindsey či Kat Martin, ktoré som čítala kedysi v puberte, ale to nie je to čo hľadám. Hento sú romantické knihy s pár erotickými scénami, ale ja hľadám niečo, kde to bude primárne o tých erotických scénach.
Serie 50shades of grey, Ten muz, Klub zavazanych oci, Jedna noc, Savage trilogy, Mount trilogy, Crossfire, Habibi. Jednohubka Bozsky bastard, Ziadnu lasku len sex, Nabijak...
Nabijak a Sexi kost, Mister, teraz Archerov hlas, Sexi a divoko...
Mne ich odporučili v kníhkupectve pred dovolenkou od Velinskej boss a ja a prokurátor a ja, na vypnutie super
@martina2001 aj ja som obidve knihy od Veliskej citala ale velmi eroticke mi neprisli ako bola tam aj erotika ale skor by som to dala do kategorie romantika s erotickymi scenami 🤷🏻♀️
@nynia ktorá z týchto je taka naj? 😄
Jodi ellen malpas, ta mala teraz sériu brit, to bolo super ale od nej bolo asi vsetko take, ako hľadáš 🤣, t.l.swan a milesov klub
James Joyce- The Dubliners
@kavasmliekom ja uz teraz citam uz uplne iny zaner ale naj co si tak pamatam sa mi pacila seria Mount a Habibi (ta je od slovenskej autorky) tie su take moje 2 topky potom bozsky bastard bola fajn oddychovka... Ale vsetky tie, ktore som spomenula sa mi pacili
@nynia joj božský bastard bol super 🤣
Oscar Wilde - Lady fuckingham - som sa pri citani hanbila sama pred sebou 🫣
@mariaaaaa ale tak podľa recenzií až zvrhle, ani sa nečudujem 😄 mne stačilo aj 50 odtieňov vo vlaku čítať 🤣 som sa hanbila ako keby som tam niečo ja robila 🙈

Jodi Ellen Malpas , Vi Keeland . Meghan March , Baja Dolce , Ana Huang za mňa top spisovateľky na erotickú literatúru