Hľadám knihu o medvedej rodinke spred 30 rokov
Ahojte,
asi to znie blbo, ale teraz, keď mám malé dieťa, tak nad tým premýšľam ešte častejšie.
Asi v rokoch 1992-1996 som čítala knihu o medvedej rodinke. Kreslená. Malý medvedík tam popisoval svoj deň od rana, hygieny, až po večerné kúpanie a chystanie sa na spánok. Nebolo to leporelo. Kniha bola format A4. Mala listy. Tuším, že obálka bola žltá, ale nie som si istá. Bol tam aj písaný text.
Z našej knižnice akosi zmizla a už som ju tam nenašla. Pokiaľ by si niekto z vás spomenul, bola by som velmi velmi rada.
Zanechala vo mne pocit, že nič krajšie som v detstve nečítala 😇. Veď to poznáte...
Ďakujem vám ktásne za tipy!
Urcite to bol macik? Ja si pamatam podobnu knihu, tiez sme ju citali pred 30 rokmi, tiez A4, zlty obal a bolo to o zajacej rodinke. Bolo tam popisane, ako zajacik rano vstava, ako ide do skoly, zo skoly, kupe sa vecer, lezi v posteli... citala som ju snad 100x a pamatam si, ze raz sme ju pozicali kamaratovi a vratil nam ju totalne znicenu. Urcite ju nasi maju este doma v kniznici, syn si ju minule listoval. Ale nedokazem si spomenut na nazov.
@valta123 A nemôže to byť Macko Timko a jeho kamaráti?
@valta123 žeby táto?
@matovicova mne tiez pride ze je to ona
@vulka ta knizka je z roku 1953! Este moja mamka ju citala ako malicka vtedy to bolo relativne nove. ldeze 30 rokov
@magdalenal 🤗 páni, keby sa Ti to podarilo, bola by to pecka !!! 🌹🌷🌹😘
@angeli121212 vôbec si neviem spomenúť na názov 😢
@diewcatqoo bol to medvedik/macik ... Ale dej je úplne ako píšeš 🙂
@magdalenal nespominam si, žeby to bol slovník 🤷♀️
Poprvýkrát som skúsila silu internetu. Veľmi vám všetkým ďakujem za tipy. Ste užasné ❤️. Aj keby sa nenašla kniha, tak ste mi dali veľa pekných tipov 🙂
@valta123 inak ja som deťom tiež často čítala knižku ešte z môjho detstva a deti ju mali veľmi radi od Márii Duríčkovej "Čo si hračky rozprávali"
sem sa pridám lebo som ozaj zvedavá na tu knižku 😁😊
aj ked ten popis mi až tak nesedí iba tá obálka

Jeeej ano. 😀 Uplne som na to zabudla, az teraz sa mi vynorila v spomienkach. To je pekna rozpravka.