Hrdinska Päťka Martinus - poďme spolu hádať názvy kníh
Ahojte kočky 🙂, keďže tu máme marec, mesiac knihy, tak aj martinus, nám opäť dal šancu, stať sa na chvíľku detektívmi, pri hľadaní názvov kníh 🙂
Tak si poďme radiť a motivovať sa, prosím však nepokazme si zábavu tým ze niekto napíše priamo názov diela, používajme indície a napovedy, ktoré nám viac pomôžu pri hľadaní tých správnych názvov 🙂
Ak už niekde nejaké vlákno je založené rada sa pridám, keďže som nenašla 🙂
Tak a ako dnešnú prvu knižku u mate?
ahojte, dnes naozaj ľahké, pokiaľ sa nechytáte skúste pozrieť 6. zastavenie v krížovej ceste, a použiť posledné slovo
Je to nesmierne dôležitá súčasť výbavy hviezdneho stopára 😉
textilný predmet domáceho použitia, bežne ho mávate v kúpeľni....
Dievčatá a prečo havo šteká dvakrát, keď je to len jedno slovo???
@duracelka13 ďakujem,vaša nápoveda pomohla😉
No mňa ten havo mega zmiatol 😁 od rána rozmýšľam nad prívlastkom, že či mi v knihe niečo ušlo a či je to vôbec to čo si myslím 😁 reku nakuknem sem a veru havo sa zmýlil, čiže dobre som si myslela 😁
dnes tajný bonus, nápoveda: hlavná hrdinka žije v močiari. Zviera z názvu je vodný živočích, a hovorí sa že je ukazovateľ čistej vody
@witosovak ďakujem 😊
Dnes to bolo lahke, tuto knihu mam na zozname
Baby ja som tento rok dnes zacala nebyt reklamy neviem, ze je zas sutaz..tolko starosti, ale bol to super relax vyhadat vsetko za 2 tyzdne naraz 🤦🏼♀️😀
Akurat som prisla o tajny bonus cislo 1..prosim napiste mi co to bolo mozete aj do spravy , ja mam zo sutazi martinusu taky dennicek si vzdy pisem diela knizky odpovede..aby mi nechybalo 😢
knihu som nasla ale neviem aky predmet, nejako mi to nesedi s indiciami a este či 1 slovo alebo 2 ak piste ze je tam chyba
Dievčatá, kde nájdem tie víkendové otázky?
kokos baby, to o bonuse pisete ze raky :D :D aj a to davam do včerajsej pomocky a nepassuje mi ani za pana :D čo bolo včera netusim
haha uz som uhadla a prave mi syn vravi ze on ju ma .D len ju este nečital :D

Ďakujem Vám všetkým, kebyže nemám Vás tak mám len jednu knihu,ostatné ste mi poradili vy 😘 ste úžasné ☺️👍🥰🥰🥰🥰