Hrdinska Päťka Martinus - poďme spolu hádať názvy kníh
Ahojte kočky 🙂, keďže tu máme marec, mesiac knihy, tak aj martinus, nám opäť dal šancu, stať sa na chvíľku detektívmi, pri hľadaní názvov kníh 🙂
Tak si poďme radiť a motivovať sa, prosím však nepokazme si zábavu tým ze niekto napíše priamo názov diela, používajme indície a napovedy, ktoré nám viac pomôžu pri hľadaní tých správnych názvov 🙂
Ak už niekde nejaké vlákno je založené rada sa pridám, keďže som nenašla 🙂
Tak a ako dnešnú prvu knižku u mate?
Dnes super jednoduchý tajný bonus 🥰🥰
Jeho knihy boli aj sfilmované, ako napríklad ten kde hrá aj úžasný Jack Nicholson ❤️
@vsauce_ úplnu pravdu máš 😁 ale musela som 2krat prečítať kým mi doplo 🙈
Mňa najskôr napadol Alfred Hitchcock, lebo podľa mňa je on kráľom hororov, ale nebol to on. Riešením je kráľ podľa mena...
Kráľom sa nazýva.... Dnes ľahké 🙂
Dnes ľahučké - na prvý šup som to dala bez pomoci 😁
@aurorastone zvrátené 🤣🤣🤣 no betar je to
Dnes úžasná knižná séria môjho mládí ❤️😎
Tie indície od Julči sú super. Jedná sa o carodejníka, ktorý nemá žiaden talent pre mágiu ale vybrala si ho niečo ako bohyňa šťastia - Šťastena.
Svet, z ktorého pochádza leží na chrbtoch štyroch slonov, ktorí stoja na pancieri korytnačky 🙂
@monikiri no to je úplne vymyslený svet
@aurorastone aha 😀 nezapaluje mi zatial, najskor som myslela ze carodejnik zo zeme Oz ale nesedelo mi to na indicie
Kto bude taky dobry poviem my kto vyhral sobotnajsiu sutaz hrdinska petka.☺
@vsauce_ ja som dnes úplne stratená 🤦🏼♀️ Ale do večera na to hádam prídem
@terezia323 prídeš na to, ja som podľa indícií od @vsauce gúglila a dala som to 😉
@pinkgirl paneboze to bol pôrod 😂 mám to
Už Vám prišiel e-mail výhercov 3. bonusu?
@jankaolsovska099 nie
@pinkgirl Ďakujem, ani mne ešte nić neprišlo
Vietor
Autor sa vola knihy v ktorej vystupuje postava sa vola TP kniha sa vola F…. M…. ale svet sa vola diskosvet prelozit do anglictiny carodejnik je obleceni v cervenom plasti s cervenym klobukom na ktorom su zlte hviezdicky
No dnes teda neviem 🙉🙉 Stále si čítam nápovedu a nič 🤔
ahojte, dnes šifrová klasika o mužovi ktorý čakal viac ako polstoročie kým zomrie manžel jeho vyvolenej aby jej vyznal lásku
Ja ešte pomôžem - autor dostal v roku 1982 Nobelovu cenu za literatúru.
Dievčatá, keď neviem Vy mi vždy pomôžete, túto knihu mám v doma v knižnici, ešte som a nečítala.

@lubka484 aký máš telefón? Ja som práve prediktívne písanie vypínala na Samsungu.