Kde kupujete lacné knihy pre tínedžerov?
Ahojte, baby. Prosím vás, kde kupujete vaše knihy za lacno? Ktorý obchod má také najlacnejšie knihy? Moja 13 ročná miluje čítanie a teraz si zmyslela že chce zaplniť celú knižnicu ktorú má v izbe novými knihami ale tie ceny za knihy v kníhkupectvách sú teraz hrozné 😒
Restorio
Restorio, knihobot 🙂 dajú sa tam nájsť knihy za ozaj super ceny
Restorio a Knihobot, veľmi odporúčam, ja len odtiaľ kupujem pre seba aj rodinu. 🙂
Knihbot alebo na pantarhei si dám do vyhľadávania “lacná kniha” a nájdem tam zvyčajne nejaký zaujímavý kúsok za zlomok ceny
Ak dcéra rada číta, pouvažujte aj o elektronickej čítačke ... knihy do nej sú lacnejšie ako papierové a nezaberajú miesto v domácnosti. No a čítačka sa dá kúpiť za pomerne nízku cenu.
ahoj, skus ju naviest na to, ze nemusi kniznicu zaplnit rychlo, avsak je dolezite, aby ju zaplnila kvalitou 🙂 takze jej daj sumu, ktoru si ochotna jej mesacne dat na knihy a ktoru si mozes dovolit, a nech si teda knihu kupi... Alebo jej ich kup ty 🙂 - ja osobne nekupujem beletriu, z nej iba fakt to k comu mam vztah a k comu sa vraciam aj po roku, ale kupujem si rozne sady - kolekcie knih. Proste ked nieco mi uplne ze sadne, tak chcem mat celu seriu. Ano, ide to do penazi, ale na lacne knihy su kniznice a na tie drahe - tie mam doma 🙂
ak dcera rada cita, tak nech chodi do kniznice. Nie kazda kniha stoji za to aby skoncila na polici v domacej kniznici. Radsej mat doma menej knih, ale take, ktore stoja za opatovne precitanie. A potom klasiku, o ktorej sa ucime na literature
teraz cez leto ale aj počas roka je bežne v online knihkupectvách letný výpredaj.Alebo do googlu si zadaj knižný výpredaj,výpredaj kníh a ono ti to už ukáže kde je aká akcia.Ja sa tiež takto bežne zásobujem a ozaj zoženiem aj za pár eur čo inak boli drahé ako pes.A nie je pravda že sú tam iba knihy čo nikto nechce.Sú kdejaké dopredaje.Ja som našla kde čo.Len sa tam treba stranami prehrabávať
Aj martinus ma citane, knihobot, restorio, knihy pre kazdeho.
Sú aj predajne lacné knihy.sk
A čo bude mať z toho, keď bude plná knižnica?
Radšej nech sama začne chodiť do knižnice a môže čítať koľko chce.
v jej veku určite knižnica. Vekom sa menia záujmy, preferencie, o 5 rokov určite nebude chcieť mať v knižnici knihu napr. Hannah Montana, alebo teen encyklopédie, slovníky. Ja som totálny knihomoľ a knihy kupujem na Čarovná polička, Knihobot, najlacnejšie knihy sk, Amazon, Ebay, bazáre, antikvariáty, - kupujem však také, ktoré pokladám za osobné poklady 👌Miesta stále málo 🙄
V knihy pre každého je dost lacnych a dobrých knih 🙂
Ked nové,tak pozerám na preškoly.sk,ked čítane tak knihobot,restorio,čarovná polička.
A dost využívame knižnice.🙂
Nove knihy jedine na preškoly, a potom knihbot.
ha ha, to preco nemozem napisat kde nakupujem uz ani knihy za lacno? ked ostatne su tiez portaly kde sa kupuju knihy?
Ja kupujem najlacnejsie cez megaknihy.sk, dorucenie byva dlhsie, ale mne to za tie ceny nevadi. Alebo preskoly.sk
Tak urcite by som sa nesnazila za co najkratsi cas naplnit kniznicu lacnymi knihami - je pekne mat taky ciel, ale co ju treba naucit, ze nie vzdy je mnozstvo hocijakych knih to prave orechove. Moje deti maju obidve svoje velke kniznice a teda plnime postupne - to co nie je zatial zaplnene knihami bolo zaplnene donedavna hrackami/legom a teraz sa postupne naplna, aj to nie som vzdy spokojna s tipom knih co kupuju, ale kazdy mame urcite preferencie. Absolutne sa Nesnazim kupit kazdu knihu na ktoru deti ukazu a vela krat kupujem klasicke diela v paperback . Zaplnit kniznicu je projekt na dlhsiu dobu nie vbehnut do supermarketu a kupit 50kg knih s peknou obalkou aby sa zaplnili policky
knihyprekazdeho.sk
Ono je to pekné mať doma knižnicu ako z bootoku a ukladať si to, organizovať ale tak vidíš na nej že rada číta? Že hltá knihy? Tiež rada čítam ale chodím do knižnice
Nech začne navštevovať knižnicu, v knižniciach už v dnešnej dobe majú všetky knihy ako napr. v Martinuse, ja som celé detstvo navštevovala knižnicu a zostalo mi to doteraz
Tiež radím knižnicu. Oni aj keď konkrétnu knihu nemajú a chceš ju, tak ju kúpia keď objednávajú knihy. Aspoň my sme to tak robili, a myslím že ani inde s tým problém nemajú, veď je to služba pre ľudí.
Aj bux mava pravidelne vypredaje, knihy za 3-4 eura. Alebo knihy pre kazdeho.
marketplace a inak chodila som do knižnice ja, chodí aj dcéra nakoľko pri jej rýchlosti čítania by sme museli mat nafukovací byt keby knihy len kupujeme
knihy pre každého - nové knihy v akcii aj za 2e a vyberiem si ja, dcéra a aj darčeky tam viem poriešiť 🙂 ak chce knihy vlastniť a nové tak za mňa ideálne riešenie. Odkedy otvorili v NR predajňu tak sme tam aspoň raz za týždeň :D
Keď si vyberiem nejakú, tak si hľadám, kde sa dá kúpiť za najlepšiu cenu. Nemám nejaký konkrétny obchod. Alebo som si zvykla teraz kupovať aj z druhej ruky. Raz niekto prečíta knihu a predá ju, vyzerá ako nová.

Citacka