Kniha Potupenie kríža alebo Rozvod
Ahojte, kt. knižočku by ste odporučili ako darček pre 19 r. vysokoškoláčku:
❤POTUPENIE KRÍŽA (Wolfgang Baumroth)
❤ROZVOD (Pierre Maurice)
- obe vyšli v RETRO edícii vydavateľstva Spolok sv. Vojtecha
Dúfam, že týmto príspevkom neporušujem pravidla fóra, keďže nejde o dopyt. 🙂
Aneta
@anjetta pre 19.r odporúčam napr. Alchymista
@anjetta pozri myslíš to dobre,si veriaca,dodržiavanie zákonov,sľubov je pre teba prvoradé.... No má to aj druhú stranu mince . Prax slovenských týraných žien,kde sa NEROZVADZA vo to smrteľný hriech .. Treba vydrzat... A množstvo zdeptanych veriacich mamičiek žije so psychopatom, ničí si duševné zdravie a duševné zdravie svojich detí ..... Toto akokeby kňazi odmietali riešiť .. S každou takou ženou ktorá vyšla so spovedelnice oľutovať svoje hriechy, a povedať o svojom trápení bolo odporúčanie, výdrž, modlí sa, nedráždi .... Koľko takých zlomených žien a ich deti mohlo byť zachránených, keby sme sa netváril že keď si zamilovani v pondelok niečo sľubia s pánom úžasným, že z neho po 5 rokoch nevyjde Satanas, od ktorého sa má bezhriechu utekať ......
tiez by som volila poukažku, neviem ci spolok mava ale napr ver.sk dobra kniha aj zaex mavaju a vyberie si sama. mne sa osobne viac pacia knihy od francine riversovej
Vďaka dievčatá, nechcela som to tu písať, aby mi to tu opäť admini nezmazali (ako pred hodinou ) ale tak asi napíšem 🙂
Túto knižočku chcem v prvom rade pre seba a všade na nete je nedostupná - toto je jediná možnosť ako sa k nej dopátrať. Predošlý príspevok mi zmazali ( že dopyt na fore je zakázaný), tak som to preformulovala..😉. a uverejnila opäť. 😀
Mám všetky tri z tejto série (Nemý mních, Tajomstvo našich hor, Kristov rytier) a len tieto dve mi chýbaju. Nikde na internete sa už nedajú zohnať - pravdepodobne sú takým istým skvostom ako tie predošlé a rýchlo sa rozpredali... Neviem prečo by som mala byť fanatička a neviem, prečo ma urážate... Pripadá mi divné urážať niekoho za to, čo číta.... 😕
napr. román Nemý mních je asi najkrajšie literarne dielo (resp.román) aký som kedy čítala.. a to som toho dost prečítala.
Som mlada baba a nechcem ziadnu 19r vychovávať.... ale inak som to napísať nemohla.
❤Pevne dúfam, že sa mi ozve aj mamina, kt. knihu má a bude ju ochotná posunúť. ❤
@anjetta staci zadat do google a aha hned prvy link
@anjetta zavolaj a zisti, ci je este volna
@lindusss2016 ďakujem krásne, už som jej napísala.... ta vysoka cena 20€ asi hovori za všetko 😲
https://www.martinus.sk/edicia/retro-ssv?readin...
tuto ediciu som myslela, možno niekoho inšpirujem

Kúpila by som poukážku, nech si vyberie čo chce.