icon

Kniha Potupenie kríža alebo Rozvod

anjetta
2. sep 2021

Ahojte, kt. knižočku by ste odporučili ako darček pre 19 r. vysokoškoláčku:
❤POTUPENIE KRÍŽA (Wolfgang Baumroth)
❤ROZVOD (Pierre Maurice)
- obe vyšli v RETRO edícii vydavateľstva Spolok sv. Vojtecha

Dúfam, že týmto príspevkom neporušujem pravidla fóra, keďže nejde o dopyt. 🙂
Aneta

mimi2120
2. sep 2021

Kúpila by som poukážku, nech si vyberie čo chce.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
lindusss2016
2. sep 2021

@anjetta pre 19.r odporúčam napr. Alchymista

fotoarch
2. sep 2021

@anjetta pozri myslíš to dobre,si veriaca,dodržiavanie zákonov,sľubov je pre teba prvoradé.... No má to aj druhú stranu mince . Prax slovenských týraných žien,kde sa NEROZVADZA vo to smrteľný hriech .. Treba vydrzat... A množstvo zdeptanych veriacich mamičiek žije so psychopatom, ničí si duševné zdravie a duševné zdravie svojich detí ..... Toto akokeby kňazi odmietali riešiť .. S každou takou ženou ktorá vyšla so spovedelnice oľutovať svoje hriechy, a povedať o svojom trápení bolo odporúčanie, výdrž, modlí sa, nedráždi .... Koľko takých zlomených žien a ich deti mohlo byť zachránených, keby sme sa netváril že keď si zamilovani v pondelok niečo sľubia s pánom úžasným, že z neho po 5 rokoch nevyjde Satanas, od ktorého sa má bezhriechu utekať ......

amonet
2. sep 2021

tiez by som volila poukažku, neviem ci spolok mava ale napr ver.sk dobra kniha aj zaex mavaju a vyberie si sama. mne sa osobne viac pacia knihy od francine riversovej

anjetta
autor
2. sep 2021

Vďaka dievčatá, nechcela som to tu písať, aby mi to tu opäť admini nezmazali (ako pred hodinou ) ale tak asi napíšem 🙂

Túto knižočku chcem v prvom rade pre seba a všade na nete je nedostupná - toto je jediná možnosť ako sa k nej dopátrať. Predošlý príspevok mi zmazali ( že dopyt na fore je zakázaný), tak som to preformulovala..😉. a uverejnila opäť. 😀

Mám všetky tri z tejto série (Nemý mních, Tajomstvo našich hor, Kristov rytier) a len tieto dve mi chýbaju. Nikde na internete sa už nedajú zohnať - pravdepodobne sú takým istým skvostom ako tie predošlé a rýchlo sa rozpredali... Neviem prečo by som mala byť fanatička a neviem, prečo ma urážate... Pripadá mi divné urážať niekoho za to, čo číta.... 😕

napr. román Nemý mních je asi najkrajšie literarne dielo (resp.román) aký som kedy čítala.. a to som toho dost prečítala.
Som mlada baba a nechcem ziadnu 19r vychovávať.... ale inak som to napísať nemohla.

❤Pevne dúfam, že sa mi ozve aj mamina, kt. knihu má a bude ju ochotná posunúť. ❤

lindusss2016
2. sep 2021

@anjetta staci zadat do google a aha hned prvy link

lindusss2016
2. sep 2021

@anjetta zavolaj a zisti, ci je este volna

anjetta
autor
2. sep 2021

@lindusss2016 ďakujem krásne, už som jej napísala.... ta vysoka cena 20€ asi hovori za všetko 😲

https://www.martinus.sk/edicia/retro-ssv?readin...
tuto ediciu som myslela, možno niekoho inšpirujem