Kniha pre 7 a 9 ročného chlapca
Ahojte,poraďte fajn knihu pre 7 a 9 ročného chlapca.Dakujem!
@maria455 Môjmu synovi sa vo veku 7 rokov páčila kniha Špinďúr Bertík a teraz žerie Kapitána Bombarďáka (mal 8 nedávno). Dobre knihy sú aj Klub záhad (veľa častí-pre staršieho) alebo ak je BA futbal, tak od Júliusa Belana Prihraj,Carlos a pokračovanie Daj gól,Carlos. Môj syn má rád vtipné knihy, aj Grázlik Gabo sa mu páčil a tá práve nie je výchovná 😉 A ešte mala úspech kniha O upratovacom robotovi a iné čudné rozprávky (Silvia Havelková) a tiež Operácia orech a iné dedkoviny (Andrea Gregušová). Teraz som v letáku Fragment videla zaujímavú knihu Galaktická škola a tiež knihu Ja som to nebol.
pozri mrkvička.sk
tu nájdeš knihy rozdelené podľa veku, žánru...
@deti95060810 mrkvička.sk mi nič nevyhodi
@luciaone včera keď som ti to napísala išiel v pohode...najskôr som sa presvedčila či ide stránka až potom som ti písala....skús neskôr...
teraz citame so 6 rocnym Princ Zabiak, su 3 casti pokial viem..pekna kniha
Bear Grylls: Duch džungle, je aj pokračovanie.
Tigri tim od Thomsa Brezinu
Tigri tim je fajn, je tam viac dielov v serii a maju aj pre deti od 6 rokov a potom aj od 9 rokov. Ak maju radi historiu Hrozostrasna historia... Na skutocnych faktoch je historia opisana s humorom a priatelsky detom. A este sa nam paci aj Detektivi v case.

7rokov- Grázlik Gabo, Tigrí tím, Zošidlo, Hastrošovci, Čarodejnice (R.Dahl)
9 rokov- Harry Potter, Denník odvážného bojka, Ako si vycvičiť draka, Kronika temného dávnoveku, Traja pátrači
Závisí ako veľa a radi čítajú...🙂 Môj mal rád tieto.