Knižné putovanie Martinus 2025
Ahojte knihomilky.
Zakladám túto diskusiu ku knižnému putovaniu 2025.
Diskusia nech slúži na pomoc. Prosím NEpíšte sem priame odpovede, ale len NÁPOVEDY 🙏🙏🙏
Ďakujem.
Opravim, v kinach bezi uz 4. diel a vsetky maju v nazve meno hlavnej postavy s inicialkami, ktore su v indicii. Najznamejsi dennik 😁
Dnes to bolo ľahké. Hlavná postava si píše denník a o humorné situácie či trapasy nie je nikdy núdza.
Dnes to bolo lahke, aj ked nepozeram filmy a ani knihy. Inicialky velmi pomohli, hned som vedela
Ľahké dnes
Dnes bez nápovedy, hneď mi bolo jasné, o čo ide 🙂
@samikova mas tu super napovedy alebo pockaj na dalsiu indiciu😉
dnes naozaj na prvú šupu
Jaj ved to je ona,píše si denník a ide upútavka do kina kde sa zamiluje zas a znova do mladého......
Treba si troška potrápiť mozgové závity, pritom obrázok je jasný, je tu veľa indícií nie chcieť ráno správnu odpoveď.
Keď neviete prísť na správnu odpoveď, tak budú ešte 2 nápovedy dnes, počkajte si do večera. Vie Vám pomôcť aj GPT prinajhoršom. A hlavne si myslím, že nečítate všetky nápovedy, ktoré si tu dávame, iba poslednú stranu diskusie...
Na obrázku vidím ikonické prvky – Tower Bridge, Big Ben a červený double-decker autobus. Na stole je otvorený denník s iniciálami B.J. Z toho je jasné, kde sa dej odohráva a denník si píše osoba s iniciálmi B.J. Je to žena. Je to kniha/film romantická komédia.
Prvá časť napísaná v roku 1996 a sfilmovaná v roku 2001.
Ďakujem za nápovedy, uhádla som aj ked knihu som necitala a film som nikdy nevidela do konca lebo to nieje moja "šálka kávy" .
Podla inicialok to bolo jasne ( prva vec na obrazku, na ktorú som sa zamerala).
Mne pomohli tie “bombardiaky” na obrázku a ten denník 🤣🤣🤣
Dnešného autora som v živote nečítala ale u nás jeden z najväčších v jeho žánre 😼
Dnes na prvýkrát.. iniciály autora D.D
Tohto autora nečítam, ale stačilo hodiť popis obrázka do Google.
Dám sem nápovedu na dnešné hádanie autora : slovenský autor ktorý píše krimi ( strašne veľa kníh napísal )
Dnes to bolo lahke
Tento slovenský auto vydáva knihu asi každý rok a každá kniha ma žltú policajnu pásku 😀
Tak dnes hneď na prvú šupu,je to môj obľúbený autor kriminaliek zo slovenského prostredia,mám všeky jeho knihy( 39),píše anonymné takže jeho pravé meno ani totožnosť čitatelia nepoznajú.....na dverách je číslo kancelárie ......
No mala som dvoch v tomto zanri a ani jedneho mi nechcelo zobrat az ked som meno napisala v slovencine aj s dlznom.
Priezvisko dnesneho autora znie ako prislusnik inej narodnosti. Nas najznamejsi autor krimi.
dnes stačí zadať do Google číslo uvedené na dverách
konečne som to dala bez pomoci 😀

Dnes na prvu supu a bez hladania. Toto musite dat aj ked ste knihu necitali vyborna vesela romanticka komedia z UK.