Knižné putovanie Martinus 2025
Ahojte knihomilky.
Zakladám túto diskusiu ku knižnému putovaniu 2025.
Diskusia nech slúži na pomoc. Prosím NEpíšte sem priame odpovede, ale len NÁPOVEDY 🙏🙏🙏
Ďakujem.
Mne pomohlo že napísal 39 kníh🙂
Národnosť iná, ako podľa mena
Panabeka, knizne putovanie a v napovede taka hrubka. 🙈🙈
Vie mi niekto prosím poradiť??? Dnes neviem...ja detektívky nečítam, úplne mimo mňa, netuším🤷♀️
4 pismeno v abecede su jeho iniciali
@milos123456 lebo bol kedysi sám vyšetrovateľ 😊
Mne to nedalo, napisala som im spravu, podakovali, ze to opravia a opravili. 🙈😁
Ahojte, dnes to bude ťažké! :D
Ale zvládla som to. Pomohla mi mapa na korytnačke, ktorá je na obrázku. Následne som sa sústredila na truhlu s nôzkami.
No dnešok je ťažký 😀 ale pomohlo my AI, zamerala som sa na smrtku a chodiacu truhlu
Aj dnes dám nápovedu - niektorí ľudia nezastávajú teóriu že Zem je guľatá, čo si tí ľudia myslia ?
Mne dnes pomohla tá truhla. Môžem ísť pokojne spať 😀
truhla z hruškovníkového dreva a Neviditeľná univerzita s nešikovným čarodejníkom
Pomôcka: Hlavný hrdina knihy sa volá 🌼🌼
Knižiek je 41, autor bol Brit jeden z najznámejších autorov fantasy, nedávno mu vyšla zbierka poviedok a odpoveď je aj v názve celej série.
Ďakujem pomohlo
AI Vás trochu zmetie...Sú to dve slová spojené do jedného slova. V slovenčine je to geometrický útvar+planéta.
No tak dnes som aj musela siahnut po AI, ten autor mi nic nehovori a ze najznamejsi britsky fantasy. To tazko do dnes som o nom ani nevedela 🤣
Dnes to bolo lahke len tazsie sa bolo trafit dotoho co tam chcu 😀
Mne dnes tiež pomohla AI, len mi preložila ten svet zle, takže som to ešte musela dogoogliť. Ale padli tu skvelé rady: autor Brit, veľmi známy spisovateľ fantasy, (ja doplním info - obhajuje a podporuje eutanáziu, v googli ľahko nájdete, kto to je). Vytvoril "nie guľatý svet". Priamo v názve kníh je spomenutá dnešná odpoveď.

Ja dom si dnes tipla na prvú šupu 🙂 Hneď ma napadlo že detektívka a reku skúsim menovca môjho syna 🙂