Knižné putovanie Martinus 2025
Ahojte knihomilky.
Zakladám túto diskusiu ku knižnému putovaniu 2025.
Diskusia nech slúži na pomoc. Prosím NEpíšte sem priame odpovede, ale len NÁPOVEDY 🙏🙏🙏
Ďakujem.
hej opačne, korytnačka veľká A’Tuin pláva vesmírom, na jej chrbte stoja 4 slony a na nich je položená tá zem, na ktorej sa odohrávajú všetky tie humorné príbehy
inak odporúčam, je to fakt úžasné čítanie, milujem to
dnes ľahké 😂
Dnes veľmi ľahké, dobru noc
Ľahké. Názov je krátky
Kniha je aj sfilmovaná, o klaunovi s balónikom, je to horor od autora s iniciálmi S.K.
Zobuďte sa niektoré ženy! Chodíte sem, aby ste napísali, že ste úspešne uhádli nápovedu a bodka????? Žiadna pomoc pre ostatné? Tak načo sem chodíte, hlavne niektoré, ktoré, keď nevedia sa vypytujú a chcú rovno správnu odpoveď! Diskusia slúži pre pomoc, nie len pre chválenie sa. To sem môžeme písať všetky, ktoré sme uhádli.
Nápoveda: Horor, veľmi krátky názov, kniha vyšla v roku 1986, známy spisovateľ, vznikol film v roku 2017 - prvá časť, druhá čast - 2019. Príbeh o 7 deťoch.
Dnesna kniha je od Krala hororov, nazov je ukazovacie zameno.
Kniha cca 600 strán názov 2 písmená. Aj v slovenčine aj v angličtine. Hl. postava škaredý klaun, kt. rozhodne nemá rád deti.
Vdaka dnesnej knihe sa dodnes bojim klaunov 😀
Vďaka mám to
Na základe nápoved, som to hned uhadla. Takže aj napovedy su lahke. Diky
Minulý rok, keď sa hádala postava z tejto knihy, bol na obrazku ešte aj chlapec v žltom pršiplášťi
dnes na prvú šupu. Klauni sú hrôzostrašný.
Ja sa práve naopak chcem tejto skupine poďakovať, ja som bola dávna knihomolka, ktorá túto aktivitu na pár rokov zanechala a pomaly sa vracia k tejto obľúbenej činnosti. Niečo uhádnem hneď, niečo nemám šajnu a vďaka pravidelnému sledovaniu tejto diskusie mám všetko vyplnené. Takže dievčatá ďakujem, pekný deň.
@sulavikova alebo má tie deti až moc rád, chce byť ich kamarát.. veď, vznášať sa je sranda 😅
Nie som velky odbornik na knihy a ani na filmy, ale toto som uhadol hned, ani som nemusel rozmyslat. Hadam najkratsi nazov aky len moze byt...

@patka06 hladam knizny svet so smrtkou