Knižné putovanie Martinus 2025
Ahojte knihomilky.
Zakladám túto diskusiu ku knižnému putovaniu 2025.
Diskusia nech slúži na pomoc. Prosím NEpíšte sem priame odpovede, ale len NÁPOVEDY 🙏🙏🙏
Ďakujem.
Tiez sa neviem dopatrat k tomu miestu vycviku
Ďakujem veľmi pekne za dnešné nápovedy, bez nich by som si dnes ani neškrtla. Súťaž asi zostavuje šialený fanúšik fantasy. Je to úplne mimo môj záber, ale vidím, že tento žáner je mimoriadne obľúbený, keďže toľkí máte úžasný prehľad. 😉
Seriál som vedela hneď ale to miesto má potrapilo. Ak viete názov seriálu, vyhľadajte si kde sa natáčal. Du to cudzie slová
Opustená stará pevnosť, v ktorej sa zdržuje len malá hŕstka zaklínačov…
Dvojslovna pevnost kde bol hlavny hrdina ako dieta odvedeny
Ďakujem, dnes by som to nevedela bez týchto rád. Matka hlavného hrdinu - čarodejnica ho opustila. Hlavná postava bola odvedená na knižné miesto, kde bola podrobená skúškam a výcviku.
Tak toto je zapeklitá situácia,hm mmmm,bude to ťažké.
autor knižnej série je poľský autor A. S., je to o G. zabijakovi mýtických príšer a netvorov, týchto zabijakov je v knižnom svete viac a ich tréning prebieha práve v pevnosti, ktorej názov treba uhádnuť
Ja som teda hneď vedela kde sme (je to moja srdcovka) ale okno ako výklad a vôbec som si nevedela spomenúť ako sa to miesto volá. Musel pomôcť google..
Zdravím. Tie víkendové bonusy su kde prosím?
@michaellad aj pre mňa je to úplne cudzie
Konecne to mam
Tak ja som úplne stratená toto vôbec nie je môj žáner.
Konecne tak dnes to pre mna bolo velmi tazke ani som to necitala nieje to moja salka kavy
Ja stále vôbec netuším...neviete mi dať ešte nápovedu prosím?
@terr_ible najlepšia napovedá, do 2 minút som to ráno mala
Konečne,mne to tento blbý telefón stále prepisoval a ja som si to nevšimla 🤦

Zadajte si do Google názov série a opevnenie. Hneď prvý link ako návod na hru a tam je to napísané.