Knižné putovanie Martinus 2025
Ahojte knihomilky.
Zakladám túto diskusiu ku knižnému putovaniu 2025.
Diskusia nech slúži na pomoc. Prosím NEpíšte sem priame odpovede, ale len NÁPOVEDY 🙏🙏🙏
Ďakujem.
Tak podla týchto napovied, som to dala. Dakujem 🙂
Ďakujem za napovedy...už to mám 👍
ahojte, troska odbočim, počitaju sa aj online objednavky knih do tejto sutaze? vdaka nie ze by som mala stastie na take sutaze :D ale človek nikdy nevie :D
Ako nechapem vobec,kto vymyslal tieto knihy do hry,katastrofa tento rok, 90%mimo mojho vkusu 🤦♀️🙈
@beruska127 neboli to vsetko knihy ktore boli sfilmovane? Kto ma HBO a Netflix tak pre toho to bude pomerne velka cast hadaniek velmi jednoducha. Na dnesny obrazok som sa pozrela a hned som si spomenula na nazov serialu kde som to videla. Taka ikonicka scena - neda sa na to zabudnut.
@beruska127 nedá sa vyhovieť každému :D
pre mňa je napríklad tento rok hádanie oveľa ľahšie ako minulý rok 🙂 to si pamätám, že som sa potrápila :D
Dnes ľahké ľahučké
Dnes ľahké, najznámejší autor o 🦇🦇
@terr_ible aj mne sa háda ľahšie. A keď si neviem rady, popíšem obrázok v chatgpt a mám to.
No tak dnešok na prvú šupu😀 len som pozrela na obrázok a hneď som vedela o ktorú knihu ide a autora😀 je to najznámejší román anglickej literatúry. Určite ste o ňom počuli. Je aj film z roku 1992.
@lexi91 Ďakujem, podľa tvojej nápovedy mi chatGPT napísal správnu odpoveď.
2 dierky na krku🤓
@beruska127 Súhlasím, tohto roku sa aj mne ťažko háda, minulý rok nebol problém.
@maria660 Ďakujem 🙏
@jananitra96 bez chatu GPT ani na zachod, co? 😂
Toto je velmi zname, každý to videl.
Dnes to bolo ľahké
Konečne mám, dnes až na druhý pokus. Bol aj muzikál s rovnakým názvom
Konecne mozem aj ja napisat ze dnes to bolo lahke 😀
@sulavikova dakujem toto bola nápoveda na prvú šupu👍
Jaj a zajtra posledné putovanie a ani neviem ako ten mesiac zbehol......
Tak dnes to skutočne nepotrebuje nápovedu.
Dnes to bolo lahke, len problem je vzdy zadat to spravne meno
Ja by som napísala ako napovedu pozor na krčnú tepnu a ostré zuby 😂 inak je naozaj skvelá táto hra od Martinusu 🙂

Opäť som trafila na prvú, ale to len vďaka tomu ze presne z tejto scény na obrázku mam doteraz traumu (Videla som len seriál). 🫣 🫣🫣