Knižné putovanie Martinus 2025
Ahojte knihomilky.
Zakladám túto diskusiu ku knižnému putovaniu 2025.
Diskusia nech slúži na pomoc. Prosím NEpíšte sem priame odpovede, ale len NÁPOVEDY 🙏🙏🙏
Ďakujem.
Ja som sa dnes potrapila, lebo tento zaner aj tema drakov ide mimo mna. Tak som googlila a googlila vsetky mozne knihy o nich, citala obsahy a skusala postavy, tuto som preskocila, ked bola vo vikendovej hadanke. Tak vam dakujem za napovedu, ze je to opat rovnaka autorka 👍
Spisovateľka píše aj krásne romány pre ženy. Napr. Všetko, čo sme zamlčali.
@luckagu gpt aj mne zle pisal to meno, pozri si top 100 kniha , 40+, cerveno zlaty obal knihy, v popise najdes to meno, muzske, staci prve meno bez priezviska
@roseania ďakujem, inak by som to neuhádla, nečítala som a ani som nevedela ze taka kniha je, vyzerá zaujimavo..Pomohli mi nápovedy iniciálov spisovateľky-R.Y., že napísala aj román..podľa toho som googlila a našla som konkrétnu knihu a už len postavu som si našla..Ešte raz ďakujem, pekny dník ❤️
@svetluska4 ďakujem za pomoc takto som to našla hneď🤗
Už to bolo spomenuté v napovediach vďaka tomu som hneď nasla,stačí dať mužské prvé meno,kniha v top 100 , 40+na martinuse ,Iniciály autorky R.Y keď nájdete knihu a prečítate si tam obsah to meno tam je,za minútu som mala všetko nájdené ,bez napovedy by som nevedela
Tak a je koniec, mám všetko. Všetkým zúčastneným a vášnivým čitateľom prajem veľa šťastia a ak nezískame žiadnu cenu, verím že zábava a súdržnosť nám bude uspokojením. Boli ste skvelí. Renata
ďakujem za všetky nápomocné nápovedy! 🍀
Autorka R.Y a postava X.R ... veľa šťastia všetkým 🍀
Ďakujem všetkým za super napovedy a krasny marec ☺️ veľa šťastia s výhrami a teším sa na ďalší rok 🥰
Pomohli sme si všetci 🥰 tak ďakujem Vám a vidíme sa na ďalší rok❤️
Ďakujem všetkým za pomoc a príjemnú spoločnosť 🙏😉 prajem všetkým všetko dobré! ❤
Veľmi pekne ďakujem všetkým za nápomocné nápovedy. Veľmi ste mi pomohli♥️. Aj mi to tu bude chýbať a všetkým ✊. Ďakujem 🥰
Dnes som sa nechytala, takže vďaka všetkým sčítaným babám👍.
Zase o rok😉😁!!!
..som tu po prvý krát a dúfam, že nie naposledy...bavilo ma to tu a urobila som si prehľad o knihách...ďakujem za nápovedy, ktoré ma nútili hľadať, premýšľať...teším sa znova...
Iba tak zo zvedavosti, ked ste vyplnali na konci dotaznik, ako ste hodnotili tohtorocne putovanie, resp aj ste dali nejake odporucania do buducna? Ja za seba poviem, uvitala by som menej fantasy a viac klasickej literatury z "povinneho citania".
@nekonecna_katastrofa mne to žiadny dotazník neponúklo 😨
@nekonecna_katastrofa ja som napísala, že príliš veľa fantasy a málo klasiky.
@10zabka je to ako spätná väzba. Že si červenej čiapočke pomohla nájsť všetky knihy a či chceš dat spätnú väzbu.
@nekonecna_katastrofa súhlasím, že to chce viac klasiky. A tiež menej tých naviazaných na Netflix, HBO a podobne - cítim sa diskriminovaná, pretože tieto platformy nemám a nepozerám.
@mamickalisticka ďakujem, rozklikla som to, našla a vyplnila 🙂
@nekonecna_katastrofa nie, nič mi neponuklo
@nekonecna_katastrofa tiež som to tak napísala a doplnila som ešte (auto) biografie

Knihu som nasiel ale neviem trafit meno ktore tam chcu, ak si dobre pamatam tak kniha bola aj minuly rok