icon

Knižné putovanie Martinus 2025

Ahojte knihomilky.
Zakladám túto diskusiu ku knižnému putovaniu 2025.
Diskusia nech slúži na pomoc. Prosím NEpíšte sem priame odpovede, ale len NÁPOVEDY 🙏🙏🙏
Ďakujem.

threben
28. mar 2025

Knihu som nasiel ale neviem trafit meno ktore tam chcu, ak si dobre pamatam tak kniha bola aj minuly rok

miima25
28. mar 2025

@threben vieš mi dať iniciály autora knihy?

10zabka
28. mar 2025

@miima25 čítala si dnešné nápovedy? Je v nich uvedené. Dokonca aj iniciály hľadanej postavy.

lion777
28. mar 2025

@threben ved su tam dve postavy, ženská a mužská. Skús tú mužskú.

nekonecna_katastrofa
autor
28. mar 2025

Ja som sa dnes potrapila, lebo tento zaner aj tema drakov ide mimo mna. Tak som googlila a googlila vsetky mozne knihy o nich, citala obsahy a skusala postavy, tuto som preskocila, ked bola vo vikendovej hadanke. Tak vam dakujem za napovedu, ze je to opat rovnaka autorka 👍

luckagu
28. mar 2025

@10zabka vôbec sa nechytám ani cez chat gpd mi to nenašlo aj ked som dávala iniciály a všetko okolo knihy. Dnes posledné pre mňa najťažšie🤣

roseania
28. mar 2025

Spisovateľka píše aj krásne romány pre ženy. Napr. Všetko, čo sme zamlčali.

svetluska4
28. mar 2025

@luckagu gpt aj mne zle pisal to meno, pozri si top 100 kniha , 40+, cerveno zlaty obal knihy, v popise najdes to meno, muzske, staci prve meno bez priezviska

dadak89
28. mar 2025

@roseania ďakujem, inak by som to neuhádla, nečítala som a ani som nevedela ze taka kniha je, vyzerá zaujimavo..Pomohli mi nápovedy iniciálov spisovateľky-R.Y., že napísala aj román..podľa toho som googlila a našla som konkrétnu knihu a už len postavu som si našla..Ešte raz ďakujem, pekny dník ❤️

luckagu
28. mar 2025

@svetluska4 ďakujem za pomoc takto som to našla hneď🤗

aduskalac
28. mar 2025

Už to bolo spomenuté v napovediach vďaka tomu som hneď nasla,stačí dať mužské prvé meno,kniha v top 100 , 40+na martinuse ,Iniciály autorky R.Y keď nájdete knihu a prečítate si tam obsah to meno tam je,za minútu som mala všetko nájdené ,bez napovedy by som nevedela

renata681973
28. mar 2025

Tak a je koniec, mám všetko. Všetkým zúčastneným a vášnivým čitateľom prajem veľa šťastia a ak nezískame žiadnu cenu, verím že zábava a súdržnosť nám bude uspokojením. Boli ste skvelí. Renata

lucka_ke
28. mar 2025

ďakujem za všetky nápomocné nápovedy! 🍀

juliacenc
28. mar 2025

@floren das pls link na tie top knihy neviem kde to hladat

ksenyia2
28. mar 2025

Autorka R.Y a postava X.R ... veľa šťastia všetkým 🍀

floren
28. mar 2025

@juliacenc hneď na hlavnej stránke martinus.sk je tam napísané dnes letí a pod tým top 100

dqqq
28. mar 2025

@roseania konečne to mam veľmi si mi pomohla. Ďakujem

terr_ible
28. mar 2025

Ďakujem všetkým za super napovedy a krasny marec ☺️ veľa šťastia s výhrami a teším sa na ďalší rok 🥰

maria660
28. mar 2025

Pomohli sme si všetci 🥰 tak ďakujem Vám a vidíme sa na ďalší rok❤️

babkagabika
28. mar 2025

Ďakujem všetkým za pomoc a príjemnú spoločnosť 🙏😉 prajem všetkým všetko dobré! ❤

didave
28. mar 2025

Veľmi pekne ďakujem všetkým za nápomocné nápovedy. Veľmi ste mi pomohli♥️. Aj mi to tu bude chýbať a všetkým ✊. Ďakujem 🥰

pinkgirl
28. mar 2025

Dnes som sa nechytala, takže vďaka všetkým sčítaným babám👍.
Zase o rok😉😁!!!

maryska14
28. mar 2025

..som tu po prvý krát a dúfam, že nie naposledy...bavilo ma to tu a urobila som si prehľad o knihách...ďakujem za nápovedy, ktoré ma nútili hľadať, premýšľať...teším sa znova...

nekonecna_katastrofa
autor
28. mar 2025

Iba tak zo zvedavosti, ked ste vyplnali na konci dotaznik, ako ste hodnotili tohtorocne putovanie, resp aj ste dali nejake odporucania do buducna? Ja za seba poviem, uvitala by som menej fantasy a viac klasickej literatury z "povinneho citania".

10zabka
28. mar 2025

@nekonecna_katastrofa mne to žiadny dotazník neponúklo 😨

mamickalisticka
28. mar 2025

@nekonecna_katastrofa ja som napísala, že príliš veľa fantasy a málo klasiky.
@10zabka je to ako spätná väzba. Že si červenej čiapočke pomohla nájsť všetky knihy a či chceš dat spätnú väzbu.

pinkgirl
28. mar 2025

@nekonecna_katastrofa súhlasím, že to chce viac klasiky. A tiež menej tých naviazaných na Netflix, HBO a podobne - cítim sa diskriminovaná, pretože tieto platformy nemám a nepozerám.

10zabka
28. mar 2025

@mamickalisticka ďakujem, rozklikla som to, našla a vyplnila 🙂

stankadu
28. mar 2025

@nekonecna_katastrofa nie, nič mi neponuklo

ankaaja
28. mar 2025

@nekonecna_katastrofa tiež som to tak napísala a doplnila som ešte (auto) biografie