Knižné putovanie Martinus 2025
Ahojte knihomilky.
Zakladám túto diskusiu ku knižnému putovaniu 2025.
Diskusia nech slúži na pomoc. Prosím NEpíšte sem priame odpovede, ale len NÁPOVEDY 🙏🙏🙏
Ďakujem.
ja som nevyhrala nič, a vy ?
@ahojtuadam ja tiež nie
@ahojtuadam ani ja nie😂ale bavila ma ta sutaz
Ani ja nie ani dcera
ani ja som nevyhrala, a to mam gmail :D
💩 zas. Nevadi. Ale tak mohli dat aspoň nejakú zľavu všetkým kto všetko uhádol, alebo čo, aspoň 30% z ceny kníh plus ta pošta zadarmo 🙄 ach no nejdem sa rozčuľovať, tak čaute o rok. 🫶🏼 A čítajteee
Nevyhral som, nevadí o rok to skúsim zas😀😀
Nič ani ja a tuším nikto, je to podvod tak ako EXPRES, hráte a nič, nikto vám nič nedá zadarmo.
Tento rok (zase) nič..
ale v podstate mi to nevadí, hrala by som, aj keby žiadna cena nie je.. 🙂
@renata681973 podvod, lebo 10 ludi na konikovi napise, ze nevyhralo?
@sisa_s noa?Ved sa odtialto nikto neprihlasil🙈🙈😂😂ja to hram hlavne pre zabavu a vyhra by bola bonus😂😂😂
@renata681973 v mojom maličkom rodnom meste- vyhrali už dvaja na exprese
@dadak89 Tak drvivá väčšina ľudí má účet na gmaile. Jednoduchá logika. Preto je aj väčšina vyžrebovaných s gmailom.
@ahojtuadam my tiež nič
Nikto nič, lebo je to podvod jednoducho. Všetko gmail, aká náhoda a prečo tu nikto kto vyhral nenapíše, že akurát oni sem nechodia, presne oni sem nechodia. Prepáčte ak som urazila, ale Martinus nedá toľko poukážok v takej hodnote. Veď ledva nám dajú raz za rok k narodeninám 2€ a ešte len to do určitého dátumu a musíte kúpiť aspoň nad 19€. Nedajuuuuuu
@renata681973 odhalila si sprisahanie 🙄 Robila som s ľuďmi, pýtala si kontakt na nich a drvivá väčšina mala Gmail. Nehovoriac o tom, že ako tu niekto písal, dá sa do súťaže prihlásiť s viacerými mailami. Ja sama mám asi 7 gmailov (pre rýpalky, súťažila som s len tým, cez ktorý v martinuse nakupujem, ale mám ich 7 kvôli google drive).
Je tu niekto, kto chce od dnes súťažiť?
Je tu niekto, kto chce od dnes súťažiť?
@simona_307 je nová diskusia
@nekonecna_katastrofa Ďakujem. Prehliadla som ju.

@trikolina tiez som pozerala,ze same gmail🤷