icon

Maheľová - jedalnicky.sk

lenkape41
8. aug 2025

Ahojte, skúsenosť s knihami od p. Maheľovej?

Ďakujem

miskakyblik
8. aug 2025

@lenkape41 ahoj mne sa jej knihy veľmi páčia mám všetky , a tie recepty mi jedia aj muž aj decká. Mám to doma ako zdravu kuchárku, a recepty striedam s tradičnými jedlami, niekedy máme chuť na niečo zdravšie tak siahnem tam a niekedy zas vyhra rezeň a segedín 😁čo chces konkrétne vedieť ?

poisonblu
8. aug 2025

mam vsetky a super..varim si odtial hlavne obedy, natierky a sem tam salaty..schudla som zatial 7 kg

lenkape41
autor
10. aug 2025
@miskakyblik

@lenkape41 ahoj mne sa jej knihy veľmi páčia mám všetky , a tie recepty mi jedia aj muž aj decká. Mám to doma ako zdravu kuchárku, a recepty striedam s tradičnými jedlami, niekedy máme chuť na niečo zdravšie tak siahnem tam a niekedy zas vyhra rezeň a segedín 😁čo chces konkrétne vedieť ?

@miskakyblik hlavne ma zaujima či sa dá podľa nej schudnúť, či tie jedlá sú dobré 😊😊 lebo mala som iné recepty už od uplne niekoho iného a vobec mi nesedeli

lenkape41
autor
10. aug 2025
@poisonblu

mam vsetky a super..varim si odtial hlavne obedy, natierky a sem tam salaty..schudla som zatial 7 kg

@poisonblu a kupovala si všetky naraz knihy? Alebo je niektorá taká ktorú mi najviac odporucas? 😊😊

miskakyblik
10. aug 2025
@lenkape41

@miskakyblik hlavne ma zaujima či sa dá podľa nej schudnúť, či tie jedlá sú dobré 😊😊 lebo mala som iné recepty už od uplne niekoho iného a vobec mi nesedeli

@lenkape41 aha chápem , tak to ti neporadim, lebo tým že striedame s klasickými jedlami my nechudneme máme to ako proste zdravú kuchárku, a kôli deckam keď potrebujem pre alternatívu zdravšiu , keď my máme chuť na niečo čo by som im nechcela dávať jesť tak tam vždy nájdem inspi a dokonca aj z podobných surovín takže pre mňa sú super tie recepty..

bebina23
10. aug 2025
@lenkape41

@poisonblu a kupovala si všetky naraz knihy? Alebo je niektorá taká ktorú mi najviac odporucas? 😊😊

@lenkape41 Ivka ma aj na Instagrame pofotene jedla, aj nejake recepty. Popozeraj pred kupou, budes vediet, ci ta to oslovi. Ja mam jednu knihu a paci sa mi na receptoch, ze su rychle, jednoduche a trvaju chvilku. A hlavne, z beznych surovin, ziadne vymyslanice, ktore musim zhanat po specialnych bio azijskych a neviem akych obchodoch.

poisonblu
11. aug 2025
@lenkape41

@lenkape41 kupovala som najskor Od zajtra chudnem, lebo v januari sa podla nej chudlo u Mahelovej na FB...ale potom som dokupila zvysne 2, bola zlava na balicky knih..a odporucam prave tu Od zajtra chudnem..z tej varim najviac

lenkape41
autor
11. aug 2025
@miskakyblik

@lenkape41 aha chápem , tak to ti neporadim, lebo tým že striedame s klasickými jedlami my nechudneme máme to ako proste zdravú kuchárku, a kôli deckam keď potrebujem pre alternatívu zdravšiu , keď my máme chuť na niečo čo by som im nechcela dávať jesť tak tam vždy nájdem inspi a dokonca aj z podobných surovín takže pre mňa sú super tie recepty..

@poisonblu
@bebina23
@miskakyblik
Ďakujem vám veľmi pekne za rady 😊😊 idem este popozerat fb aj instagram a mozno skusim tú knihu od zajtra chudnem 😊😊😊