Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
mohol by mi niekto pomôcť z dnešnou úlohou sa neviem z toho vymotať
@misery95 musis si pohladat vsetky nazvy knih,ktore sa ti ukazuju,v kazdom nazve knih chyba jedno slovo,potom z tych slov,ktore chybaju,poskladas citat a pozries sa na autora citatu,ze odkial pochadza. No a tu krajinu zadas ako odpoved.
tie slová mám ale ten citát fakt neviem
prosím viete my poradiť v tej prvej planéte mám nájdené knihy druhá kniha bola charlie a továreň na čokoládu, tretia bola krvavé jahody, a piata bola vrah z mesta marhúľ nemám prvú štvrtú a šiestu knihu vie niekto názvy týchto kníh a aké slovo som mala poskladať z tých písmen čo boli pri tých knihách dakujem a v druhej a tretej planéte aká mala byť kniha lebo v jednej bolo niečo zo spaním a doktorom a v druhej rybár
@martinkakontova 1. Zvláštny smútok citrónovej omáčke koláča
4.horuce mlieko
6.vajce a ja
Lembas
Doktor spí
Smrť krásnych srnců
Uff, dnes to bolo najprv že ani obraz ani zvuk s tými číselnými indíciami 😀 ale nakoniec to bolo celkom ľahké 🙂
prvych 5 minut som netusila o co v ulohe ide a potom mi to docvaklo 🙂, dnes opat lahucke.
Treba len nájsť tú "fintu", ako na to a potom to už ide ako po masle. Potom je to brnkačka😉
Fakt lahke, aj ked na zaciatku som nasla iba 15946 a ostatne som hladala so zlym slovnym spojenim, tak to trochu trvalo
@ankaevka vsetky mam okrem tej poslednej a ani s tym zoznamom 7251-7500 som to nedala, stale mi to vyhadzuje planetky
@aadulik2110 Neznesiteľná ľahkosť bytia to je dielo 7390 😉
@aadulik2110 je to planetka a v tom zozname by si ju nasla
No dnes ani tuk , čo je to za fintu?
@duracelka13 Prosim ta, poradis mi fintu? Som uplne stratena. Mam len 7390 aj to len vdaka Vam
poradím: wiki je kamoš
@etnatn ja som dnes nechapava
Prezradíte mi prosím čo znamenajú tie čísla? Ja som z toho úplne mimo
@deponka wikipedia.sk, tam zadavat cisla a objavia sa planety s menami spisovatelov
Bolo totalne okno, ale vdaka Vam to bola potom brnkacka. Zaklad je ten zoznam 🙂 Dakujem
@mooonika1975 Moni, hladaj vo wikipedii 🙂

dnes to bola lahoda 🙂 taka oddychovka