Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
@adriannasvk literarna mama a autorka hp
Ja som to dnes dala bez lustenia osemsmerovky, nechcelo sa mi 🙂, ale pre tych kto chce lustit, tak su tam aj Terryho nie len knihy, ale aj postavy z knih. A zostanu pismena, ktore davaju nazov knihy, G.Z., film mal premieru koncom min.roka, a autor je...
@duracelka13 jejdaaaa diiik
@duracelka13 myslis JR? Tu som dala a nezobralo mi ju
@adriannasvk mne hej..iba surname
@adriannasvk JKR, prve dve len inicialy, priezvisko cele
@etnatn 🙈boze dik 😂niekedy by inak mohli napisat konkretnejsie co chcu napisat do tej tajnicky🙈
som ju tam zadavala celym menom 😁 a stacilo priezvisko.. ale mam 😊👍🏼
som to dnes poctivo vyškrtala, takže po dvoch dňoch znova bez nápovedy
@martinkakontova Meno autora, ktorého hlavný hrdina rieši šifry. Jeho najznámejšie knihy sú aj sfilmované. Baby dávali nápovedy k hercovi, ktorý ho hral.
perfektná rada na toho HP lebo ja hľadám že noční hlídka dal som autora a nič toto by ma vôbec nenapadlo
ja som presla tajnicku tak do tristvrte, ale uz sa mi dalej nechcelo, tak som proste vygooglila najuspesnejsie knizne serie a o chvilku bolo hotovo
Vám pomáha nejako knihomat ?
Mne stále vypisuje pomôcku z 1.3.
@duracelka13 Ďakujem veľmi pekne za nápovedu, bola som stratená
@adriannasvk máte pravdu ja veľa rázy čítam zadanie a pochopím až po odhalení odpovede vďaka nápovedám
@kajkakajkakajka knihonaut sa mne napríklad na mobile málo kedy ukáže a keď, tak s tou základnou informáciou, na počítači skôr mi vybehne aj s nápovedou..napríklad 8.3. s informáciou o kúpe planét celkom dobrá nápoveda, len ja som ju zo začiatku nepochopila, dnes pri tej tajničke mi nevybehol vôbec
@ankaevka Mne vybieha na počítači stále dookola a ten istý.😂 , takže mne nepomáha vôbec.
@kajkakajkakajka ked ho zrusis, tak po par min by mal vybehnut znova s napovedou
Mimochodom, nemáte náhodou niekto dobrú indíciu na dnešnú úlohu ?
@ankaevka Skúšala som, ale vybehne ten istý text.
@kajkakajkakajka najdi si meno spisovateľky ktorá má iniciali J.K.R (napísala harryho potera)
Ako ste preboha na rowlingovu prišli? Nechápem to
@mooonika1975 ved ked zadas knihu z tajnicky do martinusu, tak ti vybehne jej meno
Akú knihu? Mám vyskrtavat osemsmerovky z teda keď ju celú vyskrtavat????slová hľadám z knihy zemeploche??? V češtine?
@ankaevka
@marus194 Ďakujem, chvíľku som mala problém či tam dať celé meno alebo skratky alebo pseudonym, ale nakoniec som na to prišla. Ďakujem
@mooonika1975 ano vacsinou su v cestine, niektore slova v slovencine, pozri si nazvy vsetkych knich zemeplocha, niektore slova su aj autor knihy, niektore postavy, miesta..mne sa zdalo, ze stred tajnicky je nevyskrtany a pritom to bola sucast tajnicky...tych vyskrtanych slov ma byt 26..ja som ich nepocitala, len som vypisala pismena, ktore mi zostali a vyslo mi slovo a hned aj vybehla kniha na martinuse..a to som nemala jedno slovo vysktnute
@ankaevka ako viete že ich na byť 26? Lebo nikde není napísané, že výsledok je vlastne odpoveď, akože ste fakt dobre, ak toto ešte bez napovedy, a to riešim iné veci 😂
no akoze dnesna uloha ani ze vobec 😂 matiku som vzdy neznasala....
@zuzuliennka1 ráno múdrejšie večera... či noci 😀... indície mám tuším 3, ale zatiaľ nula bodov 🙂