icon

Martinus - Knižná odysea 2 2019

zuzuliennka1
1. mar 2019

ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊

duracelka13
Autor odpoveď zmazal
duracelka13
12. mar 2019

@adriannasvk literarna mama a autorka hp

zuzana_2
12. mar 2019

Ja som to dnes dala bez lustenia osemsmerovky, nechcelo sa mi 🙂, ale pre tych kto chce lustit, tak su tam aj Terryho nie len knihy, ale aj postavy z knih. A zostanu pismena, ktore davaju nazov knihy, G.Z., film mal premieru koncom min.roka, a autor je...

etnatn
12. mar 2019

@duracelka13 jejdaaaa diiik

adriannasvk
12. mar 2019

@duracelka13 myslis JR? Tu som dala a nezobralo mi ju

etnatn
12. mar 2019

@adriannasvk mne hej..iba surname

duracelka13
12. mar 2019

@adriannasvk JKR, prve dve len inicialy, priezvisko cele

adriannasvk
12. mar 2019

@etnatn 🙈boze dik 😂niekedy by inak mohli napisat konkretnejsie co chcu napisat do tej tajnicky🙈

zuzuliennka1
autor
12. mar 2019

som ju tam zadavala celym menom 😁 a stacilo priezvisko.. ale mam 😊👍🏼

ankaevka
12. mar 2019

som to dnes poctivo vyškrtala, takže po dvoch dňoch znova bez nápovedy

marmit
12. mar 2019

@martinkakontova Meno autora, ktorého hlavný hrdina rieši šifry. Jeho najznámejšie knihy sú aj sfilmované. Baby dávali nápovedy k hercovi, ktorý ho hral.

bloger
12. mar 2019

perfektná rada na toho HP lebo ja hľadám že noční hlídka dal som autora a nič toto by ma vôbec nenapadlo

gilmorka
12. mar 2019

ja som presla tajnicku tak do tristvrte, ale uz sa mi dalej nechcelo, tak som proste vygooglila najuspesnejsie knizne serie a o chvilku bolo hotovo

kajkakajkakajka
12. mar 2019

Vám pomáha nejako knihomat ?
Mne stále vypisuje pomôcku z 1.3.

misery95
12. mar 2019

@duracelka13 Ďakujem veľmi pekne za nápovedu, bola som stratená

misery95
12. mar 2019

@adriannasvk máte pravdu ja veľa rázy čítam zadanie a pochopím až po odhalení odpovede vďaka nápovedám

ankaevka
12. mar 2019

@kajkakajkakajka knihonaut sa mne napríklad na mobile málo kedy ukáže a keď, tak s tou základnou informáciou, na počítači skôr mi vybehne aj s nápovedou..napríklad 8.3. s informáciou o kúpe planét celkom dobrá nápoveda, len ja som ju zo začiatku nepochopila, dnes pri tej tajničke mi nevybehol vôbec

kajkakajkakajka
12. mar 2019

@ankaevka Mne vybieha na počítači stále dookola a ten istý.😂 , takže mne nepomáha vôbec.

ankaevka
12. mar 2019

@kajkakajkakajka ked ho zrusis, tak po par min by mal vybehnut znova s napovedou

kajkakajkakajka
12. mar 2019

Mimochodom, nemáte náhodou niekto dobrú indíciu na dnešnú úlohu ?

kajkakajkakajka
12. mar 2019

@ankaevka Skúšala som, ale vybehne ten istý text.

marus194
12. mar 2019

@kajkakajkakajka najdi si meno spisovateľky ktorá má iniciali J.K.R (napísala harryho potera)

mooonika1975
12. mar 2019

Ako ste preboha na rowlingovu prišli? Nechápem to

ankaevka
12. mar 2019

@mooonika1975 ved ked zadas knihu z tajnicky do martinusu, tak ti vybehne jej meno

mooonika1975
12. mar 2019

Akú knihu? Mám vyskrtavat osemsmerovky z teda keď ju celú vyskrtavat????slová hľadám z knihy zemeploche??? V češtine?
@ankaevka

kajkakajkakajka
12. mar 2019

@marus194 Ďakujem, chvíľku som mala problém či tam dať celé meno alebo skratky alebo pseudonym, ale nakoniec som na to prišla. Ďakujem

ankaevka
12. mar 2019

@mooonika1975 ano vacsinou su v cestine, niektore slova v slovencine, pozri si nazvy vsetkych knich zemeplocha, niektore slova su aj autor knihy, niektore postavy, miesta..mne sa zdalo, ze stred tajnicky je nevyskrtany a pritom to bola sucast tajnicky...tych vyskrtanych slov ma byt 26..ja som ich nepocitala, len som vypisala pismena, ktore mi zostali a vyslo mi slovo a hned aj vybehla kniha na martinuse..a to som nemala jedno slovo vysktnute

mooonika1975
12. mar 2019

@ankaevka ako viete že ich na byť 26? Lebo nikde není napísané, že výsledok je vlastne odpoveď, akože ste fakt dobre, ak toto ešte bez napovedy, a to riešim iné veci 😂

zuzuliennka1
autor
12. mar 2019

no akoze dnesna uloha ani ze vobec 😂 matiku som vzdy neznasala....

10zabka
12. mar 2019

@zuzuliennka1 ráno múdrejšie večera... či noci 😀... indície mám tuším 3, ale zatiaľ nula bodov 🙂