icon

Martinus - Knižná odysea 2 2019

zuzuliennka1
1. mar 2019

ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊

mimca77
13. mar 2019

@jesuschrist uplne presne rovnako som na tom, tiez 42,1 a netusim, co je zle :(

hxm
13. mar 2019

Vsetko mate dobre, aj mne to tak vyslo a vzalo mi ten vysledok

danodice
13. mar 2019

výsledok je: odpoveď v stopárovom sprievodcovi galaxiou, aký je zmysel života? (zatiaľ najjednoduhšia úloha, ani som to počítať nemusel 😀 )

adriannasvk
13. mar 2019

Akoze dnes som.uplne mimo 😂ani sa mi nechce do toho,takze dakujem za pomoc
@mimca77 😊

etnatn
13. mar 2019

@jesuschrist
@michellemary iba prvé dve číslice

hxm
13. mar 2019

Mne to dalo riadne zabrat, hlavne ma zmiatla ta detska vyprava, lebo som davala jej rok, a nakoniec to bolo uplne ine cislo podla knihy z prvej casti indicie... no a matematika, z nej som blba, takze to mi pomohli jednotlive poznamky co s cim sa kedy ma delit :D tiez sa mi nezdalo ze vychadza zase cislo zo zvyskom, ale vzalo mi to i tak 🙂 Potom ma napadlo ci C nema byt pokracovanie 1 casti knihy , potom to vyjde uplne dobre.

mimca77
13. mar 2019

Ehm, dakujem teda za pomoc, ale netusim preco nebola potom rovnica spravena tak, aby z toho vyslo to cislo cele. Snad zajtra bude lepsie :D

zuzana_2
13. mar 2019

@jesuschrist lolita je 2

ada294
13. mar 2019

@jesuschrist rataj s novšou knihou o tom starom ujkovi a malo by ti výjsť správny výsledok 🙂

05ada
13. mar 2019
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Dnes to bola pre mna hadanka ale uhadla som na 3 pokus.

janinad
13. mar 2019

@jesuschrist chyba je v tej lolite. Ja som naratala o jedno menej

duracelka13
13. mar 2019

A toho pana mam pocitat cele cislo ci uz +1, ako je v tej novsej verzii?

duracelka13
13. mar 2019

Tu 2 ktore cislo ked tych diel je niekolko?

michellemary
13. mar 2019

@janinad vzalo to, ale len čísla pred desatinnou čiarkou. 🙂

zuzuliennka1
autor
13. mar 2019

och no toto bola teda uloha 😁

michellemary
13. mar 2019

@etnatn vďaka, už to mám 🙂

ankaevka
13. mar 2019

@duracelka13 hneď z prvého dielu

ankaevka
13. mar 2019

@zuzana_2 tak ja som asi už dlho zo školy, hodinu som si lámala hlavu ako to vypočítať keď mi stačila pravá strana, riešila rovnicu o dvoch neznámych 😅

ankaevka
13. mar 2019

vďaka za pomoc...bez vás na to dnes asi neprídem

jesuschrist
13. mar 2019

@etnatn Dakujem

10zabka
13. mar 2019

dnes to asi nedám... nerozumiem, čo odo mňa chcú...

10zabka
13. mar 2019

ach tak, oni chcú číslo 😀... a ja tu maturujem s názvami 😀

bosorka5
13. mar 2019

@10zabka ale dáš, vyrátaš rovnicu- správna odpoveď je jej výsledok- teda číselný údaj🙂

10zabka
13. mar 2019

@bosorka5 jj, už som zadala, ďakujem

reanda
13. mar 2019

@jesuschrist mas chybu v lolite, je to o jedno menej

reanda
13. mar 2019

to kto si dovoli tvrdit, ze cislo, ktore je vysledkom rovnice, nic neznamena?????
ved je to zmysel zivota, vesmiru a ... vobec!!!!!!!!!

ninuska2005
13. mar 2019

lolitu som si ad post vyhladať ako plný anglický text. Ale aj keď som predtým použil chybné vyššie číslo a výsledok bol v desatinách, aj tak to zabralo.

lau435
13. mar 2019

@michellemary
@jesuschrist skúste to číslo zaokrúhliť nadol 🙂)

zuzana_2
13. mar 2019

@ankaevka No ja som na zaciatku hned vypocitala pravu stranu, ta mi vysla 431, a ked som sa pozrela na lavu stranu rovnice, tak mi hned doslo co musim asi odpocitat. A vysledok som dostala spravny aj bez toho aby som vedela ze je to zmysel zivota 😀, lolitu som mala tiez najdenu, ale som si ju pozrela ako poslednu, az po vypocitani.

ankaevka
13. mar 2019

@zuzana_2 ja som na to šla až veľmi matematicky najskôr.. potom som skúšala zadávať počet lolít ale miatlo ma, že mi stále dáva číslo s desatinným miestom..ani som ho neskúšala zadať do odpovedi ale hľadala knihu s takým číslom..musím na to ísť nabudúce jednoduchšie..a netrebalo ani hľadať text knihy na internete, veď na martinuse pri knihe je hrubým písmom napísaný prvý odstavec z knihy