Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
Vsetko mate dobre, aj mne to tak vyslo a vzalo mi ten vysledok
výsledok je: odpoveď v stopárovom sprievodcovi galaxiou, aký je zmysel života? (zatiaľ najjednoduhšia úloha, ani som to počítať nemusel 😀 )
Akoze dnes som.uplne mimo 😂ani sa mi nechce do toho,takze dakujem za pomoc
@mimca77 😊
@jesuschrist
@michellemary iba prvé dve číslice
Mne to dalo riadne zabrat, hlavne ma zmiatla ta detska vyprava, lebo som davala jej rok, a nakoniec to bolo uplne ine cislo podla knihy z prvej casti indicie... no a matematika, z nej som blba, takze to mi pomohli jednotlive poznamky co s cim sa kedy ma delit :D tiez sa mi nezdalo ze vychadza zase cislo zo zvyskom, ale vzalo mi to i tak 🙂 Potom ma napadlo ci C nema byt pokracovanie 1 casti knihy , potom to vyjde uplne dobre.
Ehm, dakujem teda za pomoc, ale netusim preco nebola potom rovnica spravena tak, aby z toho vyslo to cislo cele. Snad zajtra bude lepsie :D
@jesuschrist lolita je 2
@jesuschrist rataj s novšou knihou o tom starom ujkovi a malo by ti výjsť správny výsledok 🙂
Dnes to bola pre mna hadanka ale uhadla som na 3 pokus.
@jesuschrist chyba je v tej lolite. Ja som naratala o jedno menej
A toho pana mam pocitat cele cislo ci uz +1, ako je v tej novsej verzii?
Tu 2 ktore cislo ked tych diel je niekolko?
@janinad vzalo to, ale len čísla pred desatinnou čiarkou. 🙂
och no toto bola teda uloha 😁
@etnatn vďaka, už to mám 🙂
@duracelka13 hneď z prvého dielu
vďaka za pomoc...bez vás na to dnes asi neprídem
@etnatn Dakujem
dnes to asi nedám... nerozumiem, čo odo mňa chcú...
ach tak, oni chcú číslo 😀... a ja tu maturujem s názvami 😀
@jesuschrist mas chybu v lolite, je to o jedno menej
to kto si dovoli tvrdit, ze cislo, ktore je vysledkom rovnice, nic neznamena?????
ved je to zmysel zivota, vesmiru a ... vobec!!!!!!!!!
lolitu som si ad post vyhladať ako plný anglický text. Ale aj keď som predtým použil chybné vyššie číslo a výsledok bol v desatinách, aj tak to zabralo.
@michellemary
@jesuschrist skúste to číslo zaokrúhliť nadol 🙂)
@ankaevka No ja som na zaciatku hned vypocitala pravu stranu, ta mi vysla 431, a ked som sa pozrela na lavu stranu rovnice, tak mi hned doslo co musim asi odpocitat. A vysledok som dostala spravny aj bez toho aby som vedela ze je to zmysel zivota 😀, lolitu som mala tiez najdenu, ale som si ju pozrela ako poslednu, az po vypocitani.
@zuzana_2 ja som na to šla až veľmi matematicky najskôr.. potom som skúšala zadávať počet lolít ale miatlo ma, že mi stále dáva číslo s desatinným miestom..ani som ho neskúšala zadať do odpovedi ale hľadala knihu s takým číslom..musím na to ísť nabudúce jednoduchšie..a netrebalo ani hľadať text knihy na internete, veď na martinuse pri knihe je hrubým písmom napísaný prvý odstavec z knihy

@jesuschrist uplne presne rovnako som na tom, tiez 42,1 a netusim, co je zle :(