icon

Martinus - Knižná odysea 2 2019

zuzuliennka1
1. mar 2019

ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊

pietra
15. mar 2019

@adiika nejaka napoveda k cislam, prosim. vobec neviem, co s tym

adiika
15. mar 2019

Cisla maju jednu spolocnu vlastnost

monca_24
Autor odpoveď zmazal
duracelka13
Autor odpoveď zmazal
andysandy
15. mar 2019

@monca_24 Lebo tam nemáš dávať názvy kníh. "Akonáhle to budete mať, tak v detaile každej z nich na www.martinus.sk nájdete jedno písmenko. Poskladajte písmená dohromady a získate názov legendárneho výživného pokrmu, ktorý je zároveň riešením dnešnej úlohy."

duracelka13
15. mar 2019

@pietra sú to čísla deliteľné sebou samým a 1 a sú také opustené

zuzana_2
15. mar 2019

Tak iba jednu knihu som z nich poznala, ostatne ,kym mi to docvaklo...

adriannasvk
15. mar 2019

Ake farby tu spominate???🙈ved vsetky su ciernobiele🙈jedna kniha ma.napadla s K2 ale mi to nezobralo,ja vobec netusim co mam s tym robit😂kludne aj ip poprosim s nejakym blizsim popisom 😂dakujem😊

ankaevka
15. mar 2019

@adriannasvk sú to odtiene farieb čiernobielej

ankaevka
15. mar 2019

@adriannasvk teda jednej farby, ktorá ti vznikne zmiešaním čiernej a bielej

adriannasvk
15. mar 2019

@ankaevka ved seda ci aj viac ich je? 😂ja tomu fakt nerozumemim🙈

ankaevka
15. mar 2019

@adriannasvk no veď odtiene šedej, je to aj sfilmované, hlavná hrdinka šedá myška, hlavný hrdina fešák so zvláštnymi sklonmi

vesijka
15. mar 2019

Ja neviem či už ja som debil ale ja tie kopce....... proste nič nula fáza ......

lucifer013
15. mar 2019

Ahojte milé spolulúštiteľky 🙂 Z tej dnešnej mám dve knihy, ale tá tretia mi, obrazne povedané, rozbíja hlavu a nie a nie na to prísť, čo tie čísla na obrázkoch vôbec znamenajú???? 😅

ankaevka
15. mar 2019

@vesijka pozri si príspevky vyššie, dve knihy by si mala a tretia spočítaj koľko obrázkov sa zobrazuje a čo je na nich

vesijka
15. mar 2019

@ankaevka dve som mala a vďaka 😉.....ja som nakoniec len spočítala jeden kopec menej 😁😁😁😁😁😁

squirrels
15. mar 2019

@lucifer013 Nájdi spoločnú (matematickú) vlastnosť tých čísel. Ide o knihu talianskeho autora.

korunka1
15. mar 2019

Ženy, čo s tými kopcami, mne nič nepasuje, nič nesedí. Neviem nájsť knihu. 😢😢

ada294
15. mar 2019

Tak dnes by som to bez Vás nedala :D ďakujem

natushka
15. mar 2019

@korunka1 spocitaj kolko ich je a pridaj k tomu inak povedane kopce

adriannasvk
15. mar 2019

@ankaevka dakujem 😊🙈konecne mam vsetky 😊

agris2016
15. mar 2019

mam jednu knihu o farbe a viac neviem, neviem, neviem .....

lukbe
15. mar 2019

@andysandy nechápem, prosím, aké písmená mám hľadať a kde, všetko som rozklikala, nič som nenašla, knihy mám 🙂 dííík

05ada
15. mar 2019
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Ahoj mamicky mam tu s farbami, aj kopacami ta tretia je zahada... potrebujem pomoc😒

mischel218
15. mar 2019

@05ada všetky čísla maju spoločného delitela teda seba a 1tku , a sú samé povedane inak

ankaevka
15. mar 2019

@lukbe ak máš správnu knihu, tak pri každej v popise knihy ti ukazuje jedno písmenko v takom žltom okienku, poskladáš písmenká a z neho musíš zostaviť slovo
@05ada tie čísla majú niečo spoločné, nedajú sa deliť iným číslom iba samé sebou, ako sa také čísla volajú?

ninuska2005
15. mar 2019

@05ada sú to také prima čísla

kahlan1
15. mar 2019

rozkliknem knihy a ziadne pismenko nevididim :(

mischel218
15. mar 2019

@kahlan1 tie čísla majú spoločny matematicky názov - začínaju 2,3,5..

kahlan1
15. mar 2019

@mischel218 ale ja viem uz vsetky knihy ale ked rozklinem na martinuse tak nevidim tie zlte ramceky vôbec nic