Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
chcela by som sa Vás opýtať, či by mi niekto nenapísal správne odpovede do správy lebo ja za z tejto úlohy neviem vysomáriť 😀😀😀😀
@kahlan1 tu prvu ulohu?
Dobrý deň, vie mi niekto pomôcť z dnešnými knihami ?
Knihu s farbou už mám, ale neviem prísť na ostatné.
@kajkakajkakajka pocet obrazkov a kopec inak, na martinuse je ta kniha v anglickom jazyku
@kajkakajkakajka spocitat kopce, teda fotky, napisat - pocet kopcov (pre kopce pouzit ale iny vyraz)- na martinuse ti vyhodi tu knihu.
Neposle mi niekto prosím správne odpovede?
@kajkakajkakajka netreba hľadať v angličtine, je aj po slovensky...zadaj do vyhľadávača to číslo (samozrejme slovom) a hneď ti vyhľadá (kopce-vrchy alebo ....)
@kajkakajkakajka myslím na martinuse.sk
@kajkakajkakajka je aj po slovensky ta kniha, cislo napis slovom
Ďakujem veľmi pekne všetkým, ktorí mi pomohli. Veľmi si to cením.
včera, predvčerom som nedala ani ťuk a dnes iba vďaka vašim nápovedám som to dala
@ankaevka DAKUJEM za pomoc az teraz mi to zobralo, i ked som to tam davala uz predtym.
čo ešte? Osamelosť ... Osem...Prosím o pomoc, lebo ma hory zasypú!!!
veď som všetko prelúskala. 50 odtieňov... mi to nevzalo a ani nič z ČB.
jeeej. prima. ďakujeeem. už sa mi uľavilo.
o com je 3 kniha?cucim na to a nic
Baby, mam knihu o farbach aj tu s poctom kopcov, ale tretiu neviem rozlusknut...pomozete,prosim?

mam vsetky knihy, ziadne pismenka ani nic mi nepyta a neukazuje, ved dnesa uloha bola uhadnut knihy nie skladat slovo...to bola niekedy na zaciatku uloha vyhladat knihy a vtedy ukazovalo pismenka a z nich slovo bola odpoved