Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
@ankaevka našťastie dom to nelustila, podľa prvého a som vedela že narazil vo vesmíre len asteroid.

Dnes super 🙂 inak netreba sa velmi zabavat s tymi bodmi, ja som to chcela postupne riesit, ale najprv som si to precitala, podstatne su max body 3,5,6,7, ale stacili mi aj len 6,7. Jedna sa o postavicku vpravo hore 🙂
niekto prosím napísať správnu odpoveď trápim sa s tým a stále nič už mám aj tu knihu mile........ ale postavu mi neberie žiadnu
@ankaevka asi ani nie chytak. Ked som si to vygooglila, tak som nasla stranku, kde boli vysledky zobrazene akoby v grafe a tam Marplova bola na poslednom mieste. Lenze potom som nasla inu stranku, kde boli rozpisane jednotlive turnaje a tam zo vsetkych turnajov najmenej % (15) ziskal Lannister. A potom to uz sedelo.
V Brightone žije Nick. Napisal knihu o chlpáčovi. Tam má meno podobné s jednou spisovateľkou.
Knihonaut mi konecne pomohol, jeho napoveda je super.
tak dnešnú bez nápovedy pozrieť si knihy od cavea by som nedala, lúštila som text tej piesne, pozerala zoznamy spisovateľov, ktorí dostali nobelovu cenu ale k nej som sa dopracovala až po zapísaní správnej odpovede
Mohla by som poprosiť nejaku napovedu??
@ankaevka Skvela napoeda, dakujem🙂
na nicka cavea som prisla. Pozrela knihy. Na popis mi sedela jedna, co ma v popise spominaneho zajacika. Ale meno tam nevidim.
uz som si aj ukazku tej knihy otvorila a ziadne meno mi to neberie.
@ankaevka pozeram tie jeho knihy ale absolutne sa nechytam
@pietra je v nazve tej knihy
@zuzuliennka1 kniha s bielym usiacikom
ahh dakujem 😊
Ahojte priateľky, ako ste prišli na toho Nicka Cava? Ostatné sú dobré vodítka, ale v živote by mi nenapadlo, že je to dielo Nicka C.

@luciadragica knihonaut dal v popise link na jeho pesničku Jubileum street
@luciadragica Jubilee street
@ankaevka Ahaaa, už chápem. To by mi nenapadlo, asi preto, že hudbu "nepočúvam" vďaka mojej hluchote :D
Ja som taká sprostá, na knihonauta som si nepočkala a teda Nick ma nenapadol a to je pre mňa top...a na konci je to aké jednoduché..
Bez vás by som to dnes nedala 😊😊Ďakujem ❤️
nick je predsa jaskynny muz

ja som dnešné postavičky proste tipla, podľa 3 postavičky bez toho aby riešila nápovedu :D