Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
to čo žena dostáva k sviatku, skladá sa z viacerých....., ale tie nie sú dobré, málokedy sa urobí hneď diera, je to najprv (nie je to dierka 🙂 - dieru berieme vo všeobecnosti okrúhlu - toto je skôr podlhovasté
objekt v slnečnej sústave objehajúci okolo Slnka
@ankaevka
@kikulienka94
Ďakujéééééém. Hneď som našla tie knihy. A viete mi poradiť od akého autora je tá kniha č, 5 ???
Je to D.D. ???
@kajkakajkakajka ano je to d.d.
Dievcence a muzi: Teória veľkej zrážky . Je to asteorid ci co? Nevychadza
@tomkovae73 ano je to spravna odpoved asteroid
@ankaevka Dakujem. Neuveris: prehodila som si pismenka miesto roi bolo ori.....a j uz v koncoch....moc diky, ze niekto reagoval🙂 pekny vecer
Dnesny bonus -kniha je sfilmovana, mozno znamejsia ako kniha, hra v nom znama Kleopatra.😉
Dnesna uloha opat velmi lahucka, urcite to daju vsetci bez napovedy.
@kikulienka94 dakujem mooc! 🙂
dnesna lahka aj ked chvilu dala zabrat kedze o kniznych hrdinoch (sutazi) som nic nevedel :D ale potom ked som zistil mena uz lahucke :D
Dnes ma potrapilo pismeno W zadavala som ho v mene miesto obycajneho V 😂
dnes opäť ľahké, aj keď v prvej chvíli, keď som uvidela tie postavičky som si myslela, že to bez nápovedy nedám
Citanie s porozumenim... Ja tam stale zadavam autora 😂😂🤦🏽🤦🏽🤦🏽🤦🏽
Pomôcka: hlavný hrdina kniznej serie 2000 (rok inac)
Nerozumiem tomu.. "Kde tma prebýva dlhšie." Co to znamena
Dnes perfektne, dala som to bez napovedy. Ostatnym pridavm link, po nom to urcite date aj vy: https://www.martinus.sk/?uItem=196947#description
Pekny den vsetkym
tak mne to dnes zjavne vobec nemysli, zlyhavam uz pri vyradovani tych postav, lebo potrebujem vyradit dvakrat tu istu postavu
@cookie123 pozri sa na tie dve postavicky, hned ta to napadne..jedna ziariva a druha...
@pietra dobre pozri to skore.....aj ja som s prvykrat sekla....je tma tusim 16%
Nooo dnes to bolo namahave,ale dala som to....
@tomkovae73 dakujem
dnesok ani tuk, ale nakoniec uz mam 😁
@tomkovae73 stale mi to vychadza na tu istu postavu. No nic, pozriem na to vecer, ked bude viac casu
Link co dala tomkovae73, hovori spravnu odpoved, muzska postava v tej knihe
Dnes ľahké, spätne som robila Lujzu, tak že v nohaviciach diera sa nazýva trhlina, tak na to by som neprišla ani v zlom filme 😮

prosim, kto pomoze s teoriou zraky? Vysledne slovo LENC..OID. Je to ok?