Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
viete mi poradit prosim dakujem ja som dala pri dnešnej planéte Jaskynný muž ale nezobralo mi to
@martinkakontova kuk na prispevky z dnesneho dna, su tam dobre napovedy, ako si poradit s dnesnou ulohou
Mne sa knihonaut neobjavil, ale dala som to aj sama. Odolala som a nenakukla sem 😀
viete mi poradit prosim dakujem ja som našla že Nick Cave napísal aj v slovenčine sa to volá Smrť Bunnyho Munroa, v češtine sa to volá Smrt Zajdy Munroa tak som dala obidva názvy aj tak nezobralo mi to už som dala aj to čo poradil knihonaut
@martinkakontova nemas pisat nazov tej knihy, hlada sa zenske meno. Priezvisko z tej knihy je rovnake, ako ma jedna spisovatelka. Meno tej spisovatelky je spravna odpoved
@pietra dakujem veľmi si mi pomohla bez teba by som to neuhádla
Dobrý večer, viete mi niekto poradiť s knihou z 21.3. a s tajným bonusom ???
@kajkakajkakajka pozri vcerajsie prispevky, najdes tam odpoved
Tak aj dnesna uloha sa mi podarila, treba poriadne pocuvat a da sa to vylustit.
dnes 4/5 v pohode sa dalo, 5 mi trocha dala zabrať ale stačila nápoveda čo sa robí na konci vlny biele?
dnes už len 1 a 4 ostatné mám, prosím pomôcku. 🙂
Nepomôžete s 1? 😃
@ankaevka toho lorda Nortona neberie.....vies pls pomoct?
@tomkovae73 pomoc panovnikovi na britskych ostrovoch v 1.os.j.c
Vo filme hral famózne Martin Huba.
Mate nejaku napovedu na 2. knihu? Uz sa s tym trapim a urcite to bude lehke ako predchadzajuce 4.... dakujem
@aadulik2110 rovnobezka zeme zivocicha s klepetami ktory vie ist dozadu
@tomkovae73 nie lord norton.... Obskakoval (inak, co robi casnik) som monarchu (inak) krajiny so suchym humorom (ktora to je krajina?)
@ankaevka tu som mala, myslela som tu s tym skupenstvom vody na oblohe...
info o krajine nájdeš na mape, súbor máp je .....+pozri na oblohu
@aadulik2110 jaj prepac, tak subor map oblakov inak
prosím poradíte s tým otočením sa a tým živočíchom netuším čo to môže byť a tie biele vlny tú poslednú viete niekto?

@ankaevka vsak to je ok, ja len, ze napoveda tam bola aj pre tych, co nepocuvaju hudbu 🙂