Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
Nejaká nápoveda na 1. hrdinu? Už som zúfalá :D
@ankaevka Dakujem...pekyn den
Nejaká napovedá na 3.hrdinu.... Všetko ostatné mam a s týmto ani ťuk
@misicka2311 je to so série o carodejnikovi 🙂 roznaky herec hra aj upíra v inom filme 🙂
@medovka14 už mi to zaplo...konecne... Ďakujem moc
baby poraďte mi pls 2. začiatočné písmeno. nejak sa trápim :(
už mám dakujem
mohli by dať tajný bonus skôr, nemám čo lúštiť
ja dnes nic az teraz mi doslo ze sa hladaju hrdinovia z pana prs.....?z ktorych dielov treba hladat hrdinov?
dakujem ,napovedy mam precitane ale nic ma nenapada,google mi stale vyhadzuje nieco o cirkvi
tak dnes som sa aj napriek Vašim nápovedám riadne zapotila, no KONEČNE to mám, predsa len tieto knihy nepoznám, sem-tam film, no knihy nie, mám radšej iný žáner, ak môžem pomôcť, tak:
1/ V. T. zo seriálu H o T
2/ B......r z PP
3/ C.D. z HP
4/ postava z diela O m a ľuď..
Dobrý deň, neviete mi náhodou niektorá pomôcť ? (indíciám predtým nejak neviem porozumieť)
@kajkakajkakajka kuk, čo napísala kolka1313 pred dvoma minútami
@kolka1313 ďakujem že si mi poradila a pomohla mi že si toto zverejnila inak by som to bez teba nikdy neuhadla
1/ V. T. zo seriálu H o T
2/ B......r z PP
3/ C.D. z HP
4/ postava z diela O m a ľuď..
uf, tak dnes som sa potrapila. 1 a 3 som sice mala hned, 4 som vygooglila a s 2 mi pomohli napovedy tu
@corinne 1 G.R.R. Martin "H o T" sfilmované, keď si zadáš do google "postavy ktoré zomreli v ...... (názov knihy)", tak ti vyhodí, iniciály hrdinu V.T.
3 J.K. Rowling "H P" tak isto sfilmované, v 4. časti súťažili o čašu, jeden chlapec vtedy zomrel, zabil ho ten ktorého meno nevyslovujeme
4 J. Steinbeck "O (malé šedé potvory v dierach) a ľuďoch", hrdina mentálne zaostalý, iniciály L.S.
@10zabka Nechytám sa...😢
@kajkakajkakajka tak pod postupne.
1) znama seria, aj sfilmovana. Autorom George R. R. Martin. Ak mas nazov, zadaj si ho do google a daj si vyhladat postavy, ktore zomreli. Tato postava zomrela tak, ze jej na hlavu vyliali roztavene zlato
@kajkakajkakajka ja neviem, ako ti pomôcť... všetky sme gúglili a hľadali správne odpovede... už zrozumiteľnejšie ti to sem nik nemôže napísať, indícií sú plné strany...
@kajkakajkakajka pozri vyššie čo som písala nápovedy, podľa toho to musíš nájsť
@pietra Knihu som našla, ale meno nie...
@kajkakajkakajka ked uz mas knihu, zadaj si ten nazov do google, k tomu pripis postavy ktore zomreli. Vyhodi ti to stranku so zoznamom aj s popisom, ako zomreli. Hladaj podla toho, ze ta postava zomrela tak, ze jej na hlavu vyliali roztavene zlato. Inicialky ma V. T.
@pietra Mám 😉
Ďakujééém
Ešte idem na 2,3,4

@lau435
@iam24 žienky, nepozeráte dnešné komentáre? Nápovedy sú v nich, stačí listovať 😉