Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
@natalyk777 iba tuto linku https://citam.sk/ nakopirovat hore do address baru a este za to lomitko doplnit 4 cisla podla cisiel na hoteloch (upravene na jednomiestne ) a enter a si na martinuse
@zuzana_2 co je to adres bar??????
@natalyk777 to je ten panel hore s URL adresou, teraz tam mas https://www.modrykonik.sk/
@zuzana_2 to bolo čo??? 10 x som to tak dala a nič až teraz, Ufff vrelá vďaka. Prečo mi pri green cafe vidno len 1? Tam nie sú 2 čísla
@natalyk777 najprv som tiez mala 1, ale ked som si to opatovne vyhladala tak je tam konkretne 21 W
@natalyk777 Inak uz som zistila, preco som tam povodne videla cislo 1, stoji tam znacka ktora to cislo zakryva, az z ineho pohladu je to cislo pekne vidiet cele
vyborna šifra, našla som to, mám ju
treba si rozkliknúť obrázok, ukáže vám mapu a už len hľadať presne to miesto z obrázka...ak je dlhšie číslo, treba to spočítať dokopy a tak zadať
tak dnes to bolo za 15 minut🙂🙂
mne to neotvori nic, skontrolujete mi niekto cisla?
podla coho ste hladali tie miesta? ja vobec netusim 🙄
@andysandy klik na fotky na stránke
už hotovo 😁zaujímavá úloha
@zuzuliennka1 jejda, vdaka, to som vobec nevyskusala 😅
Mam všetky čísla, dokonca mi našlo aj autorku, ale nechce ju zobrať... Neviem co ďalej 🙄🙄🙄
stale mi pise Not Found ,na tej stranke citam.sk
@misicka2311 Skúste reset stránky...
@misicka2311 má priezvisko na P. alebo ako ženská postava z Teórie veľkého tresku?
@luciadragica pomohlo, ďakujem moc.... 🤗🤗
@monca_24 vyborna napoveda, za seba dakujem, lebo tie posledne dve cisla neslo a neslo...
Dobrý deň, viete mi prosím niektorá pomôcť zo včerajšou úlohou č. 4 ?
@kajkakajkakajka autor diela s postavou Quasimoda. V angličtine sa jeho meno píše s C. V.H. ;)
baby z 22.3 vie niekto poradit,precitala som vsetky komentare.dakujem

@zuzana_2 na martinuse alebo tu v suťži odysei? nič mi neberie pomoooc , hotely nikde netreba?