Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
@monca_24 Neviem koho myslíte...
@ankaevka mám, ďakujem
A ešte keby ste mi niektorá poradila dnešnú úlohu 3. obrázok...
@kajkakajkakajka klikni na obrázok a na mape choď doľava za roh budovy
@kajkakajkakajka máš správu 🙂 viacciferné čísla spočítaj spolu a zoraď. Potom zadaj za adresu v zadaní a vyskočí ti spisovateľka 😉
Super..... mám
Priezvisko je fakt z BBT. Hlavná ženská postava - krstné meno
@larisalarisa vidím že nie som jediná fanynka 😂
Baby pomoc mne tú autorku neberie... Je to C.A.?
@miadiskova nie
@michellemary uz viem 😊 druhé číslo som mala zlé. Už to mám ok
viete mi poradit prosím z obrázkom číslo 4 lebo ja som tam nenašla číslo ďakujem
@martinkakontova na otocnom obrázku z mapy sa posúvaj na grant Army plaza a zaboc, ďalej pokračuj až k bielej dodávke a otoc prstom k nej a uvidíš ho
Poprosím babulienky o kontrolu, čí mám dobrú autorku, z čísiel ( štvorciferné, dvojciferné, jednociferné a dvojciferné ) mi nevychádza nič, vždy mi napíše, že taká stránka neexistuje, ani ak ich sčítam a zoradím, skúšam dávať autorku Al...Mu..., no márne, nech to napíšem akokoľvek, nič nevezme. Idem zlou cestou ?
Meno začína ako Paster a priezvisko je one-cent coin
Meno je z piesne ... má vousy ako P....r + e a priezvisko one-cent coin.
@rapsa porad mi prosím Meno je z piesne ... má vousy aké je meno tejto piesne ďakujem
@zuzana_2
treba spocitat a dat ich presne za sebou za tento link citam.sk / v poradi ako idu obrazky, enter a presmeruje ta hned na stranku martinus a tam je hned uvedene meno autorky.
ja som postupovala podľa tohto tvojho návodu ale keď dám https://www. citam.sk/
tak mi to napíše Not Found
The requested URL / was not found on this server. celý deň mi to píše
na 1. obrázku bolo číslo 2115 po spočítaní 9
na 2. obrázku bolo číslo 52 po spočítaní 7
na 3. obrázku bolo číslo 2
na 4. obrázku bolo číslo 21
po spočítaní všetkých mi vyšlo 39
@ankaevka ďakujem za pomoc číslo na 4 obrázku je č 21
@rapsag porad mi prosím Meno je z piesne ... má vousy aké je meno tejto piesne ďakujem
@ankaevka ďakujem za pomoc bez teba by som to neuhadla dala som http://citam.sk/9723 a našlo mi to 1. 9, 2. 7, 3. 2, 4. 3