Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
ľudkovia mam dotaz jak sa vola ten druhy slovenský autor (uloha je zo vcera) kráľa mam ale toho druheho neviem prosíím poradte
martinkakontova - už to predsa máš: http://citam.sk/9723 daj do riadku, kde je zámok a klikni, Dostaneš meno, ktoré napíšeš do šifry.
Ani vam neberie odpovede?
Nie😕asi nebudu spravne 🙈aj ked som si myslelaaspon pri dvoch,ze to nema byt co ine...
Netreba hľadať postavy...ale niečo veľmi ušľachtilé a krásne....ten obrázok znázorňuje súhvezdie toho,čo treba hľadať....je to zviera 😉
@duracelka13 tak jedného mám ale ten dôstojník a rytier, asi nemám správne postavy
už ich mám, ale bez fb a nápovied by to bolo dnes za 0
@ankaevka hmmm, no ja som pochopila, ze sa jedna o suhvezdie toho spolocneho zvieratka. Aaale viem az jedneho z tychto 3 a aj tak mi to nezobralo....tak ja uz neviem
Žienky. Pôvod toho náčelníka treba napísať nejak špeciálne? Neberie mi ho, ale myslím, že odpoveď mám správne. Vďaka
@aadulik2110 hľadaj mená tých zvierat, náčelník je istý..pri rytierovi mi pomohla nápoveda, že je dômyselný, svojský...dôstojník bol oriešok, hľadaj autora LNT a jeho knihu, ktorá nesie meno ženy, cez google potom zadaj v angličtine meno dôstojníka "a jeho zvieratko" a nájde ti ho
viem len jedno meno a neberie mi ho, čo tam vlastne mám vpisovať?
@zuzuliennka1 vyššie sa píše, to súhvezdie niečo predstavuje
@zuzuliennka1 mená "dopravných prostriedkov" tých postáv 🙂
Baby prosím kde našla meno koníka toho indiána? Nič mi neberie a tieto diela nepoznám 🙄🤔
no, spociatku dnesna uloha vyzerala lahko. Ale posledne meno ma potrapilo. Dielo som sice vedela, ale na meno som prist dlho nevedela
Aj ja som davala anglicke mena a nebralo mi to, konecne to mam.
Prvé dve mám ale tretie neviem
Nejaká napoveda
Dneska ani škrt...toho naľavo mám...ale tí ostatní? vôbec sa nechytám, takéto knihy sú pre mňa španielskou dedinou. Máte nejakú nápovedu ?
Spisovatelia:
1. Miguel de Cervantes Saavedra
2. Karl May
3. Lev Nikolajevič Tolstoj
Mena ich dopravných prostriedkov.
už to mám, ale bez pomoci dnes ani ťuk 😁
ja asi nerozumiem, čo po mne dnes chcú. V tom druhom bude viem, ako sa volá náčelník aj na akom zvierati chodil a aké meno malo to zviera, ale v akom tvare to tam mám napísať aby mi to zobralo? :D

tie cele odpovede ste tu nemuseli pisat, stacia napovedy.....