icon

Martinus - Knižná odysea 2 2019

zuzuliennka1
1. mar 2019

ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊

marus194
5. mar 2019

@ankaevka dakujem uz som to vyriesila 🙂

cherinka87
5. mar 2019

@agris2016 hlavna postava z knihy ktora ma podobny nazov ako nahanacka v obilnine

bullet_proof
5. mar 2019

Baby prosim tu jednotku neviem, tu knihu mi ani nenasli nic.. a 4ka 🤔 neviem vobec, ostatne tri som vedela ako tak

bloger
5. mar 2019

@bullet_proof chlapec čo chytal v žite

ankaevka
5. mar 2019

@bullet_proof 4 kniha o slušnom mužovi v ruskom meste

ankaevka
5. mar 2019

@bullet_proof a 1 hľadaj chlapca v knihe od M. Twaina

bullet_proof
5. mar 2019

@bloger ved salinger je ina odpoved, resp ten chlapec je cislo 3. Ale 1 je nieco ine

bullet_proof
5. mar 2019

@ankaevka myslis knihu od A.T?

ankaevka
5. mar 2019
bloger
5. mar 2019

@bullet_proof prepáč nemal som to otvorené

geokatka
5. mar 2019

ďakujem vám za nápovedy, iba s vašou pomocou som to dnes dala....včerajšiu tajničku som vzdala...

ogah982
5. mar 2019

@geokatka autor románu 1984.

ankaevka
5. mar 2019

@geokatka preco, vcerajsia tajnicka bola ovela lahsia ako dnes, keby nie fb, tak to dnes nedam..skus si prejst prispevky, niekde som pisala ku kazdej napovede co hladat

petrakomorova
5. mar 2019

@ankaevka ja musim byt asi fakt tupa ale neviem prist na cisla 6,7,8,9

misery95
5. mar 2019

Neviete mi niekto poradiť z dneskajšej úlohy 3,4 a 5 ja sa z týchto prehadzovaných písmen hádam zbláznim

ankaevka
5. mar 2019

@petrakomorova 6 nájdi si na martinuse knihy od kristin hannah a jej vojnový román, cez google si tú knihu nájdi ako sa volá v originály, 7 najznámejšia kniha od Jacka Kerouaca nájdeš tiež v martinuse, na wikipedii si vyhľadaj autora a keď si tam klikneš na tú knihu (je modrým písmom dole), tak ti ukáže postavy a hlavný hrdina má priezvisko ako zloduch, ktorého naháňal Sherlock Holmes, 8 na martinuse si vyselektuj knihy "biografie a životopisy" "umelci" "maliari" vyhodí ti aj jedného autora, ktorý písal o mikelangelovi, van goghovi, darwinovi (iniciály IS) 9 scifi od D. Adamsa, v popise knihy nájdeš meno ako je jedna značka auta

bloger
5. mar 2019

@misery95 ahoj tá 5 je hra o trony daj si do vyhľadávača a hľadaj postavy s písmenom F tam je iba jedna

zinus7
5. mar 2019

baby poraďte mi 2 prosiiiim

adriannasvk
5. mar 2019

@zinus7 daj si do googla najznamejsi detektiv.😉precitaj si aj komentare k dnesnej ulohe😉

zinus7
5. mar 2019

ďakujem krásne, to posledné mi chýbalo a už mi to fakt prestalo myslieť 🙂

andreakotesova
5. mar 2019

@bloger asi som tupá, no nemôžem tú postavu nájsť...

simculllka
5. mar 2019

Ahojte, ďakujem všetkým veľmi pekne za pomoc, keby nebolo vás, tak to dnes fakt nedám. Niektoré postavy som prvýkrát v živote počula, resp. čítala 🙂) 🌷🌷🌷🌞👍

andreakotesova
5. mar 2019

@bloger už som si zistila 🙂

geokatka
5. mar 2019

@ankaevka včera som sa nejak nevedela sústrediť ani na tie nápovedy, čo ste pridávali-

emanuela203
5. mar 2019

prosím vás neviete mi bližšie poradiť tú postavu z Game of Thrones? lebo som už zúfala

marus194
5. mar 2019

vie mi niekto poradit konkretnejsie tú 4 a 5?prosiiiimm

adriannasvk
5. mar 2019

@emanuela203 bol to princ ale ak nepozeras tak ti to nepomoze 😊 vola sa Joffrey priezvisko uz najdes 😉

adriannasvk
5. mar 2019

@marus194 k 5 som prave pisala a 4 hlaadaj gentleman v moskve 😉hlavnu postavu

marus194
5. mar 2019

@adriannasvk dakujem za pomoc 😉😉 uz to mas vyluštene🙂

12peter34
5. mar 2019

Nevie niekto k 4 aky alexander?