Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
@agris2016 hlavna postava z knihy ktora ma podobny nazov ako nahanacka v obilnine
Baby prosim tu jednotku neviem, tu knihu mi ani nenasli nic.. a 4ka 🤔 neviem vobec, ostatne tri som vedela ako tak
@bullet_proof chlapec čo chytal v žite
@bullet_proof 4 kniha o slušnom mužovi v ruskom meste
@bullet_proof a 1 hľadaj chlapca v knihe od M. Twaina
@bloger ved salinger je ina odpoved, resp ten chlapec je cislo 3. Ale 1 je nieco ine
@ankaevka myslis knihu od A.T?
@bullet_proof áno
@bullet_proof prepáč nemal som to otvorené
ďakujem vám za nápovedy, iba s vašou pomocou som to dnes dala....včerajšiu tajničku som vzdala...
@ankaevka ja musim byt asi fakt tupa ale neviem prist na cisla 6,7,8,9
Neviete mi niekto poradiť z dneskajšej úlohy 3,4 a 5 ja sa z týchto prehadzovaných písmen hádam zbláznim
@petrakomorova 6 nájdi si na martinuse knihy od kristin hannah a jej vojnový román, cez google si tú knihu nájdi ako sa volá v originály, 7 najznámejšia kniha od Jacka Kerouaca nájdeš tiež v martinuse, na wikipedii si vyhľadaj autora a keď si tam klikneš na tú knihu (je modrým písmom dole), tak ti ukáže postavy a hlavný hrdina má priezvisko ako zloduch, ktorého naháňal Sherlock Holmes, 8 na martinuse si vyselektuj knihy "biografie a životopisy" "umelci" "maliari" vyhodí ti aj jedného autora, ktorý písal o mikelangelovi, van goghovi, darwinovi (iniciály IS) 9 scifi od D. Adamsa, v popise knihy nájdeš meno ako je jedna značka auta
baby poraďte mi 2 prosiiiim
@zinus7 daj si do googla najznamejsi detektiv.😉precitaj si aj komentare k dnesnej ulohe😉
ďakujem krásne, to posledné mi chýbalo a už mi to fakt prestalo myslieť 🙂
@bloger asi som tupá, no nemôžem tú postavu nájsť...
Ahojte, ďakujem všetkým veľmi pekne za pomoc, keby nebolo vás, tak to dnes fakt nedám. Niektoré postavy som prvýkrát v živote počula, resp. čítala 🙂) 🌷🌷🌷🌞👍
@bloger už som si zistila 🙂
prosím vás neviete mi bližšie poradiť tú postavu z Game of Thrones? lebo som už zúfala
vie mi niekto poradit konkretnejsie tú 4 a 5?prosiiiimm
@emanuela203 bol to princ ale ak nepozeras tak ti to nepomoze 😊 vola sa Joffrey priezvisko uz najdes 😉
@marus194 k 5 som prave pisala a 4 hlaadaj gentleman v moskve 😉hlavnu postavu
@adriannasvk dakujem za pomoc 😉😉 uz to mas vyluštene🙂
Nevie niekto k 4 aky alexander?

@ankaevka dakujem uz som to vyriesila 🙂