Martinus - Veľká knižná detektívka
Hrate novu hru od Martinusa https://www.martinus.sk/kniznadetektivka viete najst nazov prvej knihy?
@zuzuburkotova určite sa to bude dat volakde napísať
tak som nakoniec po pol hodine hľadania našla bez nápovedy, zadala som do google "byť skvelým šéfom, motivovať ich a zároveň si vypočuť ich problémy a poradiť im kniha" a hneď vybehla
dnes celkom ľahké
@pavlovka na 100% len si myslím
Baby ja uz asi viem kto je zlodej 🙈🤣 ale neviem ci sa tam pise jeho meno alebo nazov knihy
@tatiana1329 a kde sa to píše? Lebo ja klikam na obrazok, klikám na nadpis a nič 🤦♀️😀
a vy už viete kto to je?
ja tatiaľ aj tak neviem kto to je vy hej?
Ak je zlodejom ten, čo si myslím, tak je to veľmi prekvapujúce. Lebo z tejto postavy spraviť zlodeja... 😀
@lub77 asi si trafila lebo tiez si myslim ze je to ten 😅🤣
Babule, prečo si tu poviete správnu odpoved?? Treba len nápovedu a cez ip si dajte odpoved, ak niekto nechce hľadať .
správne nie je dobré tu písať rovno odpovede ale táto dnešná je ťažká ak by niekto nevedel tak nech si napíše do gúgľa ako byť skvelým šéfom martinus a hned to nájde tú knihu autor je K.S.
15.3.nejaká pomoc prosím?
@nelinka1311 daj do google poslednú vetu z popisu knihy a nájde tu knihu
Pomozete mi pls so vcerajskom 16.3?
@nelinka1311 strasne znamy aj film s ryan gosslingom a rachel mcadams
Dakujem vam🙂
Tak dneska teda vôbec netuším :/
spomínané dievčatko má ryšavé vlasy a nosí vrkoče
Švédska autorka A.L., ryšavé dievča s vrkočmi a dlhým kusom oblečenia, ktoré sa nosí na nohách :D
Dnes zase bez premyslania😀 male silne dievca (fyzicky), jej otec je africky kral😅 zije sama v "luxusnom dome" a ma 2 kamaratov a verneho spolocnika isteho primata🤣🤣🤣

To sa este neda zadat az od 25. Tusim ak si dobre pamatam