Martinus - Veľká knižná detektívka
Hrate novu hru od Martinusa https://www.martinus.sk/kniznadetektivka viete najst nazov prvej knihy?
@ankaevka Tá čo bola včera..práveže z tých nápovied som na to neprišla
@bloger Nie, na tú včerajšiu som neprišla
@agatuskaagat Meno dievcata z nejakeho farebeneho domu (farba travy). Daj to musis uhadnut, bol aj serial
@agatuskaagat daj si do google sirota adoptovat fantazia kniha..dievca z nejakeho domu, urcite poznas, sfilmovane, stale opakuju na stv
Dnesna super lahka
@ankaevka ba až ultra super ľahká 😀
Pomocka. Chlapec s jazvou
Kniha plná kúziel,chlapec s jazvou,kúzelnicka škola,a názov knihi je meno hlavnej postavi
Dnes na prvý šup hned ma to napadlo najslávnejší čarodejník a chlapec čo to prežil
Dnes to išlo ako ppo masle
Milujeme knihy , aj filmy o tomto chlapcovi a jeho kamarátoch....celá rodina
tak dnes to podla mna musi dat na prvy sup aj clovek, co v zivote ziadnu knihu v ruke nedrzal 😀 Dnes naozaj extra lahucke
Tak dnes na prvý šup 😊(je aj film s rovnakým názvom)
Ez. Nicholas Sparks
Ten film som videla 100 krat a stale si ho rada pozriem..nazov knihy je skoro cely uvedeny v poslednej vete napovedy
Dnes tiež ľahučké... na prvý šup 😉
Ak by niekto nevedel dajte si do google denník príbeh lásky a hned tá navrchu to bude
Tak tak rychlo ako dnes som teda este ani raz neuhadla😀😀
Nádherný film dnes celkom ľahké
Viete mi poradit s knihou: Isabella Swanova? - Matka ktora nechce byt ako ostatne....?
Dakujem
Chcelo by to nieco tazsie, dnes znova sekundova zalezitost
Alternatívne, aký je Bilbo? Veľký nie je :P +dospelé dievčatá
Dnes zase rýchlovka popri chystaní do práce😅

@agatuskaagat ktoru knihu potrebujes? Precitaj si vsetky prispevky..ku kazdej knihe mas konkretnu napovedu a niekedy aj nazov knihy