Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
Dneska tiež nechápem
Mne dnes tiež neberie odpoveď a pritom na 99% som si ista že viem
dnes som odpoveď vedela už vo chvíli, keď som prečítala, s kým sa Čiapočka stretla 😀
ahojte dnesny bonus bol pre mna uplne najlahsi so vsetkych dni :D hned na prvu supu :D
Mne to konečne docvaklo ale najprv som si tiež myslela že je to postava na M
Jaj najľahšia odpoveď,v pralese stretnúť gorilu môže len ten kto skáče po lianách a je to človek muž.. .
Ja stále rozmyslam len nad postavou na M nič ma nenapadá 🫣
@iiixxsjk3 ako dnes?
Bonus? Stačili dva riadky a bolo vymaľované 😉
Ďakujem už ma to napadlo
Ďakujem Vám ľudkovia za dnešnú pomoc, čítala som tu ako je to dnes jednoduché a mňa jediný kto napadol bol Mauglí, aj keď som vedela, že tam gorila pomaly ani nebola. Až po prečítaní Vašich príspevkov sa mi roztočili mozgové závity a napadla ma táto Disneyovka.
🍀Ešte raz vďaka
Tento rok so mnou háda mladší syn, a dnes sa chytil aj on a uhádli sme spolu bonus.
@monikaad255 treba ešte.?
@trikolina ďakujem pomohlo
@jankaba1 ďakujem pomohlo
@martina23210 riadny blud... vyskúšala som niekoľko jazykov, už len zo srandy a vždy mi vyhodilo "purple", vždy! Keď niekto nie je vôbec zorientovaný v týchto knihách a v jazykoch, tak toto ho isto len pomýli.
Ha, konečne na prvú šupu bez zaváhania 😂
Len či to bolo tým koňom na lodi a opicou, alebo tým, že ma tak volali celé detstvo (a niekedy aj teraz), keď som mala zapletené vrkoče.
jeee, dneska zase rychlovka 🙂
Dnes je krásna nápoveda! Knihu mám veľmi rada.
Ľahké....
Lahkeeee. Nápoveda: autorka A.L., názov knihy je rovnaký ako postava, ktorú hádame, postava má dva copiky. žije sama bez rodičov vo Vile s koňom a opicou

@monikaad255 myslela som,ze sa pytas na bonus🙈😂