icon

Martinus: Zažite knižné putovanie naplno

zuzula777
4. mar 2024

Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂

Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂

tinika
6. mar 2024

@10zabka dakujem ta napoveda mi aspon na dnesnu hadanku pomohla v predoslych dvoch som sa stratila :D

tinika
Autor odpoveď zmazal
ankare
6. mar 2024

Nemôžete rovno napísať správnu odpoveď? 😅

tinika
6. mar 2024

@nat123 aj mne nič neberie zo včera

ana82
6. mar 2024

Ja som dnes tiež nevedela dcéra na to prišla ani neviem ako nemám malé deti takze uplne mimo 🙂Už je po 16 viete či chcete pomôcť?

tinika
6. mar 2024

tak uz len včerajsiu neviem skusam skusam a neberie mi meno nechapem prečo

ana82
6. mar 2024

@tinika písala som ti spravu kukni ci si určite prihlásená a na konci mena je y nie j

tinika
6. mar 2024

@ana82 dakujem nechapem ze mi to nebralo, ako prve som prave toto davala :D :D ale asi som mala preklep :D vdaka

burinka19
6. mar 2024

Damy, vase napovedy su genialne. Pridam tiez. Dievcatko vo filme zistilo, ze ma superschopnost a na konci skoncilo s milou pani ucitelkou. Herecka z tohto filmu hrala aj najmladsie dieta v Otcovi v sukni

niminka
6. mar 2024

@burinka19 super nápoveda, táto od vás mi pomohla 🙂

mamamia2020
Autor odpoveď zmazal
reanda
6. mar 2024

@mamamia2020 je toto nutne? 🙄

10zabka
6. mar 2024

@mamamia2020 tu si máme pomáhať nápovedami, nie písať riešenia...

mamamia2020
6. mar 2024

@reanda bola to iba moja dobrá vôľa a pomoc ostatným, s úplne čistým úmyslom...ok, zmazala som ,nech tu kvôli tomu nie je vojna

mamamia2020
6. mar 2024

@10zabka nevedela som,ze iba napovedy si tu dávate a jedine, co som chcela v dobrej vôli pomôcť, ale vidím, že hneď je zle .

reanda
6. mar 2024

@mamamia2020 ja nepovazujem za pomoc, ked mi niekto povie rovno spravnu odpoved.. ide mi o to, aby som to sama uhadla, aj ked trebars s napovedou, ale uhadla.. ako mam mat z toho inak radost? ved ide o hru.. ak ide niekomu len o ziskanie spravnych odpovedi, aby mohol nieco vyhrat, tak si zalozte inu temu 😝

mamamia2020
6. mar 2024

@reanda je smutné, že človek z nevedomosti urobí niečo a idete ho tu ukameňovat. Ospravedlňujem sa, už tu nič nepridam.

10zabka
6. mar 2024

@mamamia2020 len som ťa slušne upozornila, že nie riešenie, ale nápoveda. Keby každý napísal hneď riešenie, o čo by bola potom súťaž? Kliknem, napíšem a čakám, či ma nevylosujú. Niektoré sa snažia, pomáhajú ostatným, ale správne riešenie nenapíšu. O tom to je. Nech sa snažia aj tie, ktoré nemajú šajnu. Podľa indícií v nápovedách určite vygúglia. Trochu snahy naozaj nazaškodí žiadnej 🙂

reanda
6. mar 2024

@mamamia2020 nevsimla som si, ze by ta niekto kamenoval..

zoja1234
6. mar 2024

📌📍

threben
7. mar 2024

@zoja1234 dnes je to trosku narocne...

emaslovakova
7. mar 2024

Je to aj zfilmované a hrá tam nicole kidmanová

mamina2015
7. mar 2024

Pomylilo ma pozadie, myslela som na inú knižku...ale na tretí pokus to vyšlo...príjemne luštenie všetkým

eva233
7. mar 2024

Nástročné dievča z trilógie, jej duša vie na seba brať podoby zvierat. Spolubývajúcej v nemocnici som sa opýtala, v ktorej knihe/ filme je vzducholoď a biely medveď a hneď sme mali odpoveď. 😉😁

kvetka_123
7. mar 2024

Stací tam dnes iba prvé meno postavy=))

alandra
7. mar 2024

Na prvý šup, dnes to bolo ľahké(aspoň pre mňa) 🙂

ana82
7. mar 2024

no ja som dnes bola presvedčená, že to bude niečo od Verneho a nebolo 😀

ibatanecnica
7. mar 2024

hotovo, na dnes vybavené

@ana82 ja som tiež začala s Verneovkami

mima1608
7. mar 2024

Dnes to bolo veľmi ľahké. Tá vzducholoď a medveď sú veľmi veľká napoveda 😊

marrs
7. mar 2024

@emaslovakova Dakujem za napovedu. Inak, je to dobry film? Videl niekto?