Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
Nemôžete rovno napísať správnu odpoveď? 😅
Ja som dnes tiež nevedela dcéra na to prišla ani neviem ako nemám malé deti takze uplne mimo 🙂Už je po 16 viete či chcete pomôcť?
tak uz len včerajsiu neviem skusam skusam a neberie mi meno nechapem prečo
Damy, vase napovedy su genialne. Pridam tiez. Dievcatko vo filme zistilo, ze ma superschopnost a na konci skoncilo s milou pani ucitelkou. Herecka z tohto filmu hrala aj najmladsie dieta v Otcovi v sukni
@mamamia2020 je toto nutne? 🙄
@mamamia2020 tu si máme pomáhať nápovedami, nie písať riešenia...
@reanda bola to iba moja dobrá vôľa a pomoc ostatným, s úplne čistým úmyslom...ok, zmazala som ,nech tu kvôli tomu nie je vojna
@10zabka nevedela som,ze iba napovedy si tu dávate a jedine, co som chcela v dobrej vôli pomôcť, ale vidím, že hneď je zle .
@mamamia2020 ja nepovazujem za pomoc, ked mi niekto povie rovno spravnu odpoved.. ide mi o to, aby som to sama uhadla, aj ked trebars s napovedou, ale uhadla.. ako mam mat z toho inak radost? ved ide o hru.. ak ide niekomu len o ziskanie spravnych odpovedi, aby mohol nieco vyhrat, tak si zalozte inu temu 😝
@reanda je smutné, že človek z nevedomosti urobí niečo a idete ho tu ukameňovat. Ospravedlňujem sa, už tu nič nepridam.
@mamamia2020 len som ťa slušne upozornila, že nie riešenie, ale nápoveda. Keby každý napísal hneď riešenie, o čo by bola potom súťaž? Kliknem, napíšem a čakám, či ma nevylosujú. Niektoré sa snažia, pomáhajú ostatným, ale správne riešenie nenapíšu. O tom to je. Nech sa snažia aj tie, ktoré nemajú šajnu. Podľa indícií v nápovedách určite vygúglia. Trochu snahy naozaj nazaškodí žiadnej 🙂
@mamamia2020 nevsimla som si, ze by ta niekto kamenoval..
📌📍
Je to aj zfilmované a hrá tam nicole kidmanová
Pomylilo ma pozadie, myslela som na inú knižku...ale na tretí pokus to vyšlo...príjemne luštenie všetkým
Nástročné dievča z trilógie, jej duša vie na seba brať podoby zvierat. Spolubývajúcej v nemocnici som sa opýtala, v ktorej knihe/ filme je vzducholoď a biely medveď a hneď sme mali odpoveď. 😉😁
Stací tam dnes iba prvé meno postavy=))
Na prvý šup, dnes to bolo ľahké(aspoň pre mňa) 🙂
no ja som dnes bola presvedčená, že to bude niečo od Verneho a nebolo 😀
hotovo, na dnes vybavené
@ana82 ja som tiež začala s Verneovkami
Dnes to bolo veľmi ľahké. Tá vzducholoď a medveď sú veľmi veľká napoveda 😊
@emaslovakova Dakujem za napovedu. Inak, je to dobry film? Videl niekto?

@10zabka dakujem ta napoveda mi aspon na dnesnu hadanku pomohla v predoslych dvoch som sa stratila :D